הי לכולם

24 ברבלה

New member
הי לכולם

יצא לי ככה ביממה האחרונה לחזור קצת אחורה בארכיון ולגלות את הפורום המדהים הזה על כל רבדיו... פגשתי באנשים שעברו את אותם הקשיים ומדהים לראות כמה צורות ההתמודדות, המחשבות והתחושות הם דומים עם זאת ותקנו אותי אם אני טועה נדמה שהפעילות פה די עייפה לאחרונה.. מרגישה שמצאתי פה בית.. אבל לעיתים די קרובות הבית הזה קצת ריק לי... ומה אנחנו צריכים בימים הקשים מלבד בית מלא אנשים, ולא סתם אנשים, אנשים שמבינים את מה שאנחנו עוברים.. (וואי כמה התפלספות :) ) בכל אופן סתם רציתי לשפוך קצת את הלב וזה מה שיצא.. אוטוטו שבעה חודשים לאובדן של רמי וזה עדין לא נקלט אתמול ראיתי סרטים שערכו עבורו בהם הוא מופיע מחויך, רוקד ומאושר, צפיתי בזה ולא הפסקתי לצחוק הוא כל כך מקסים שם. כשזה הסתיים פתאום קלטתי שאני כנראה עוד לא ממש מעכלת... הרי הוא כל כך חי לי בתוך הטלוויזיה אז איפה לעזאזל הוא מתחבא לי בשאר המקומות? שמחה כל כך שהקמנו את האתר, אנשים משתתפים, מפרגנים וזה מאוד חשוב לכולנו אז תודה לכולכם ומקווה שתיקחו את ההארה (בכוונה בא' .. אממ ככה כותבים בכלל?) שלי לתשומת ליבכם המשך שבוע קל נעמה

אחשל

New member
הריק סותר את המציאות הכואבת../images/Emo10.gif

כ"כ הרבה שכול וכאב יש מסביבנו וכל יום נוספים עוד ועוד, ולמרות זאת, הפינה הקטנה הזו שקטה, ריקה...

היי ברבלה

דבר ראשון רציתי לומר לך שנכנסתי לאתר של רמי .. והתרגשתי מאוד. נראה שהוא לא ביזבז רגע אחד בחייו וחיוך שלא נם כל רגע.. לי יש אמונה שאהובים שלנו שכבר לא בחיים תמיד מסתובבים סביבנו. וגם מאז האובדן של עומר שלי עברו שבעה חודשים ושבוע לערך.. לא להאמין בזמן הזה הוא היה אמור להיות מגויס. :( ואני חושבת שעדיף שהפעילות בפורום לא תהיה ענפה כל כך.. שלא עוד אנשים יכאבו את הכאב הנוראי הזה של אובדן.. ואני לרגע לא מזלזלת בפורום! זה פשוט מסוג הדברים האלה שאומרים "שלא נצטרך.." מחבקת נופר [שעדיין מסתירה את התמונה של עומר בחדר כשהיא מתלבשת..שזה מוזר]

24 ברבלה

New member
תודה ../images/Emo45.gif

יש בזה משהו, במה שכתבת... העניין הוא באמת אותו המכנה המשותף שיכול להקל בשיחות פה, לאב דווקא של חדשים ולצערנו תמיד יהיו חדשים... בכל אופן תודה שהשתתפת והסתכלת באתר נראה לי שעומר ורמי נפטרו בערך באותו הזמן.. וכל כך קשה עכשיו עם החג.. מקווה שנצלח אותו בשלום אז למרות הכל חג שמח לכם נופר ושוב תודה נעמה

למעלה