הי לכולם
יצא לי ככה ביממה האחרונה לחזור קצת אחורה בארכיון ולגלות את הפורום המדהים הזה על כל רבדיו... פגשתי באנשים שעברו את אותם הקשיים ומדהים לראות כמה צורות ההתמודדות, המחשבות והתחושות הם דומים עם זאת ותקנו אותי אם אני טועה נדמה שהפעילות פה די עייפה לאחרונה.. מרגישה שמצאתי פה בית.. אבל לעיתים די קרובות הבית הזה קצת ריק לי... ומה אנחנו צריכים בימים הקשים מלבד בית מלא אנשים, ולא סתם אנשים, אנשים שמבינים את מה שאנחנו עוברים.. (וואי כמה התפלספות
) בכל אופן סתם רציתי לשפוך קצת את הלב וזה מה שיצא.. אוטוטו שבעה חודשים לאובדן של רמי וזה עדין לא נקלט אתמול ראיתי סרטים שערכו עבורו בהם הוא מופיע מחויך, רוקד ומאושר, צפיתי בזה ולא הפסקתי לצחוק הוא כל כך מקסים שם. כשזה הסתיים פתאום קלטתי שאני כנראה עוד לא ממש מעכלת... הרי הוא כל כך חי לי בתוך הטלוויזיה אז איפה לעזאזל הוא מתחבא לי בשאר המקומות? שמחה כל כך שהקמנו את האתר, אנשים משתתפים, מפרגנים וזה מאוד חשוב לכולנו אז תודה לכולכם ומקווה שתיקחו את ההארה (בכוונה בא' .. אממ ככה כותבים בכלל?) שלי לתשומת ליבכם המשך שבוע קל נעמה
יצא לי ככה ביממה האחרונה לחזור קצת אחורה בארכיון ולגלות את הפורום המדהים הזה על כל רבדיו... פגשתי באנשים שעברו את אותם הקשיים ומדהים לראות כמה צורות ההתמודדות, המחשבות והתחושות הם דומים עם זאת ותקנו אותי אם אני טועה נדמה שהפעילות פה די עייפה לאחרונה.. מרגישה שמצאתי פה בית.. אבל לעיתים די קרובות הבית הזה קצת ריק לי... ומה אנחנו צריכים בימים הקשים מלבד בית מלא אנשים, ולא סתם אנשים, אנשים שמבינים את מה שאנחנו עוברים.. (וואי כמה התפלספות