הי לכולם,

הי לכולם,

הייה סוף שבוע פשוט נפלא מזג אויר נעים, יצאנו לטייל, קנינו תחפושות אבל כל הזמן הם סביבי לא נותנים דקה בשקט, סוף טוב הגיע הערב התארגנו לקראת שינה, הבן הקטן נרדם, אבל אלוהים הילד הגדול בר עד שהוא נרגע ונרדם הגעתי כמעט לאפיסת כוחות, אחרי כל היום העמוס עוד הייה לו כח לקפוץ בכל הבית, לקפוץ עלינו, לרוץ בבית ולהציק וכבר לילה והוא עוד בספידים, ואני מאד משתדלת לשמור על איפוק אבל כמה אפשר, ומיסכן שלי אחרי שהוא כבר נירדם ואנו כבר הגענו למצב שכבר שנינו צעקנו עליו, ואז הוא נרדם והסתכלתי עליו וממש בא לי לבכות בגללו, כי אני יודעת שזה לא בשליטה שלו, ואני אחר כך מצטערת שצעקנו עליו, אבל זה הייה כבר בלתי נמנע ואז חשבתי לעצמי שאני רוצה אולי בעתיד עוד ילד מקווה שהפעם זו תהייה בת אבל אני פוחדת מהמחשבה שהיא גם יכולה להיות ADHD וזה מפחיד, אני רוצה לומר לכם שהייה כייף בסך הכל, אבל עכשיו שאני בעבודה אני מרגישה שאני צריכה מנוחה משישי שבת. שהייה המשך של שבוע טוב ומהנה לכולם. שלכם פזית

היי פזית!

קודם כל נעים לראות שאת חוזרת אלינו מדי פעם. שנית לגבי בעיית השינה, אני מציעה לך להזכיר את העניין בפני האחריאי על הטיפול הקבוצתי שאליו בר הולך, זו סוגיה שיש לדון בה ויכול להיות שדרך הקבוצה יוכלו לתת פיתרון, אל תהססי גם לבקש כלים בעצמך, כלומר לפנות למטפל ולשאול מה את יכולה לעשות בבית עם העניין. אפרת

יוניא

New member
היי פזית אצלנו היתה כזאת בעיה

ואז קבענו חוק כשאומרים ללכת לישון ונכנסים למיטה לא יוצאים פשום פנים ואופן ואם רוצים משהוא פשוט קוראים לנו ואנו מחליטים אפ לבוא או לא ככה שהשליטה על זה היא שלנו ולא שלו אחרי מס´ מאבקים כולל צעקות היום אין דבר כזה שהוא ייצא מהמיטה (אפילו הקטנה בת 3 לא יוצאת ) פשוט צריך תקופה להיות מאד קשים וזה עובד (בסדנא שעברנו הגדרנו זאת "אכזריות") יוני

דליה.ד

New member
פזית יקרה!

כמה שאני מבינה לליבך.... אני חושבת שמישהו ריחם עלי שם למעלה ואיפשר לי ולבן זוגי שינה ערבה בלילות. שכן החבר´ה שלי מהרגע שהם נרדמים...תזמורת חצוצרות לא תעיר אותם...
טוב מי שיש לו 4 adhd בבית זקוק לאגור כוח לא??....

Iddo

New member
קושי להרדם יכול להיות סימפטום של

לקויות הלמידה והריכוז. כידוע זו בעיה נוירולוגית שיש לתת לה, קודם כל, מענה רפואי. או לפחות מענה מסודר. אם זה הסימפטום היחידי שהריטלין לא מטפל בו, אין טעם להשקיע הרבה מאוד כסף בטיפול רפואי מתקדם יותר כמו זה שאני לוקח. אולי צריך לרשום את הבן הגדול לחוג ליוגה (אם הוא בגיל המתאים) אולי זה יעזור לו לצאת מהריכוז ולהרדם.

למעלה