הי לכולם

y2in1

New member
הי לכולם

בעלי ואני החלטנו להתגרש. החלטנו גם להמשיך לחיות ביחד בשביל הילדה. איך ממשיכים מפה? איך יוצרים לעצמי חיים משלי כשאי אפשר להביא אף אחד הביתה? החלטנו שיום חמישי, שישי ושבת זה היום שלי, והוא עם הילדה זה נראה לכם רעיון טוב? בכל אופן שנינו בבית איתה... אני חייבת לציין שהיחסים בינינו הרבה יותר טובים עכשיו, כשאף אחד לא חייב שום דבר. אבל בכל זאת, יש פה מישהי שחיה עם הגרוש שלה?

ב ו ע ו ת

New member
נטרפה דעתכם?

אתמול היה סרט בטלוויזיה "הדבר הטוב הבא". כדאי לשניכם לראות אותו לפני שאתם מחליטים לגור יחד לטובת הילדה. שום טובה לא תצמח מזה.

y2in1

New member
:) לא ראיתי. יש תקציר?

זה לא ממש לטובת הילדה. פשוט אין סיכוי שמישהו מאיתנו לא יראה אותה כל יום. + אין לי רשיון ואני לא יכולה לקחת אותה לגן בלעדיו. ...

אייל 401

New member
רעיון גאוני אבל ..אם....

אז למה להתגרש תיסבלו ברגיל אחד את השני

קטי30

New member
תגידי חמודה על הסעה שמעת??

תצתרכי תירוץ טוב יותר ולא רק הסעה את באמת מאמינה שכגרושה את יכולה לגור עם הגרוש שלך באותה הדירה אני מאוד אוהבת תרעיון שדואגים לילדה המתוקה אבל לצערי נראה לי שחוץ מפיצול אשיות שיהיה לה לא תצמח מזה שום טובה יש כאלו שאולי יראו בזה סטארט'פ משהוא חדש אבל אני חושבת שכאן הביחד הזה זה יותר בשבילכם מאשר לילדה לו יהיה אוכל,כביסה וכ"ו ולך יהיה מסיע שר החוץ שכזה וכ"ו ובכלל בשאלה שלך מתוקה יש המון חורים לא סגורים כמו ... בת כמה הילדה? (גן אבל איזה?) מה הסיבה שמביאה אותכם להתגרש? את יודעת כמה חשבו שזה יכול להיות נחמד לגור ביחד אבל עם קצת מחשבה כנה אמיתית ורצינית קשה לי להאמין שאפשר לחיות ביחד ולחוד הרי בסופו של דבר הוא או את ימצא איזה בן זוג ואז?? כמו שאומרים, ותחשבו על זה
בהצלחה לכם בכל מקרה

y2in1

New member
הילדה סך הכל בת שנתיים כמעט

והתגרשנו בצורה ידידותית בלי לריב. העניין הוא שהוא יתעקש על משמורת משותפת (עם לא מלאה), וכאן נותנים את זה לאבות. בעלי הוא בן אדם טוב, אבל בלי סבלנות לילדה. ילדה צריכה את אמא שלה, ועם היא תהיה איתו 3 ימים בשבוע... לא יהיה לה טוב איתו, וקשה להוכיח את זה בבית משפט. בקשר לבני זוג חדשים... כשנגיע לגשר נחצה אותו, לא? ... ... הקדשתי הרבה מחשבה פה, והאמת שאני לא יודעת אם אני יוכל להיות איתה לבד. אפילו בימים שהם שלי, הוא בכל זאת עוזר לי איתה (להרים, להשכיב). אנחנו בסך הכל שותפים לדירה. חדרי שינה נפרדים עם מטבח משותף. ... ... מה יהיה?

השתקנית

New member
גם חוקית זה לא אפשרי

שכן ברגע שגרוש וגרושתו ממשיכים לחיות תחת אותה קורת גג הגירושין מבוטלים ואם רוצים להיפרד - צריך להתגרש שוב!!

קטי30

New member
אני חושבת שלחא חוקית אלא הילכתית

ממממממ, צריך לבדוק את זה

ayb1

Well-known member
מציע לך פיתרון דומה אבל שונה

התגרשתם זה נעשה. רוצים למזער את הפגיעה בילדה. עברו לגור בדירות נפרדות אבל אחד ליד השני. זה יאפשר לכם להמשיך בחיכם הלאה, במקביל נותן לילדה הרגשה שגם אבא וגם אמא איתה. להערכתי זה עדיף על מגורים באותה דירה יאפשר לכל אחד מכם אם ירצה למצוא בני זוג בצורה נוחה יותר. בהצלחה

d a n i e l s 5

New member
אז...זה לא רק בשביל/בגלל הילדה

בואי שתפי אותנו בכל הנתונים, בכל הבעיות, בכל הרצונות יהיה יותר קל להגיב לי לפחות.

y2in1

New member
... טוב, אז קודם כל אני תלמידה

נשארו לי שלוש שנים ללמוד פוול טיים. הכל משולם. הוא עובד ומרוויח טוב. ... מתגרשים כי כבר לא אוהבים אחד את השני. אני בת 22. הוא בן 32. ...

ayb1

Well-known member
להיתגרש עולה כסף-אם אין יש בעיה

כשמיתגרשים ברור לבני הזוג שהמשאבים שהיו בידם כילכלו בית אחד אמורים כעת לכל שני בתים,תוך ירידה ברמת החיים לשני הצדדים. אי אפשר גם לאכול את העוגה וגם תישאר שלמה, תמשיכו לחיות ביחד בנשואין גרועים וברווחה כלכלית יחסית או שתיפרדו תוך ירידה זמנית ברמת החיים הכלכלית עם אפשרות לשפר מצב זוגי

ד ו ל ה

New member
גם אם אתם מאוד מפרגנים זה לזה

הסדור הזה לא עומד במבחן המציאות. מצטרפת להצעה שהוצעה כאן לפניי לשכור שתי דירות מאוד מאוד קרובות כך שלכל אחד תהיה הפרטיות שלו אבל הקרבה הפיזית בינכם תישמר.

ayb1

Well-known member
התכוונת כנראה למרחק פיזי ולא קירבה.

למעלה