הי לכולם

ספידימן

New member
הי לכולם

כשהתגרשתי אמרתי לעצמי שלעולם לא אתאהב יותר הייתי בראש של לעשות חיים ולהנות מהרגע. לפני שבוע הייתי באילת ופגשתי אישה שאי אפשר להתנגד לה היה מין מטורף וכשהנופש הסתיים היא התוודתה שהיא בעצם נשואה אני מוטרף ממנה לא יכול להוציא את התסריט מהראש

vered 37

New member
הנה עוד מניאקית התגלתה....

ואומרים שגברים הם מניאקים... ואתה... נפנף אותה מהר.. עם כל הכאב...ועם כל האטרף.. אתה ראוי ליותר לא חושב ?

vered 37

New member
כמה שאתה צודק!

כנראה שאתה מסוג הטיפוסים של הגברת רק ממין זכר..

ממש לא,לא הולך עם נשואות ויהי מה

אבל למה יש לי הרגשה שבאמת כואב לך הלכת עם נשואים?? או אולי כשהיית נשואה אז הלכת עם,כבר לא משנה עם מי מקווה בשבילך שניגמלת מההרגל המגונה הזה

לפי התשובה שלך אני מה זה צודק.!!!

קבלי עצה טובה גברת נכבדה תחשבי על כל מילה שיוצאת לך מהפה,כי קשה להחזיר בחזרה את מה שמוציאים החוצה... אופסססס גול עצמי

vered 37

New member
חחח תשמע איש מעלות יקר....אני

באמת מבינה את התסכולים שלך ואת הכעסים שלך.. קשה לך בחיים נכון חמוד... אבל מה לעשות אני עדיין לא מטפלת.. אבל אשמח להמליץ לך בשמחה. בתקווה שזה יעזור !!! יום טוב לך. מחייכת

מקווה בשבילך שתחייכי גם בלילות כשאת

הולכת לישון,ומספרת לכרית את מאורעות היום... ובאמת שלא קשה לי בחיים אני הולך לישון לבד רקקקק כשבא לי אני לא גבר נבגד(כנראה להבדיל ממך) ואני לא צריך מטפלים(כנראה גם להבדיל ממך) וגם לך שיהיה יום טוב מחייך לך בחזרה כמו ביופלה ומאד מקווה שיסתדרו לך כל הקשיים שאת עוברת טוב את בטח תעני לי כבר על ההודעה הזאת(פשוט מכיר טיפוסים כמוך)

חהחהח... אתם אותו אחד ../images/Emo6.gif

מטריקס... אתה עונה לעצמך ? כאילו... אתה מפוצל?

vered 37

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif מחייכת ואמשיך גם בלילות..

למעלה