הי לכולם!

yigal33

New member
הי לכולם!

ל-qt,אני לא יודע עדיין מה קורה איתי בקשר לטופמקס כי עבר רק חודש וחצי.בנתיים יש מה שנקרא "שקט תעשייתי". מה איתך? יש תשובה בקשר לעבודה?בראיונות עבודה אני תמיד נאלץ להסביר למה אני רועד בידיים.לספר את האמת אני לא יכול אחרת אני אפסל כבר בהתחלה.הרעד בידיים הוא תופעת לוואי של דפלפט.שלא תזדקקי לתרופה הזאת...

qt1

New member
אהלן יגאל../images/Emo13.gif

בקשר לעבודה,סיפרתי ללימור שביום שיצאה הכתבה של לאישה ,קיבלתי שיחת טלפון שבה נאמר לי שמונתה מישהי אחרת, למרות שבראיון הראשוני נאמר לי חד משמעית שאזומן לראיון שני ובו יוחלט אם אני מתחילה את עבודתי בחפיפה וכו' וכו'... הכל היסטוריה, ממשיכים הלאה... לגבי הרעד בידיים- לא חוויתי, זו תגובה של הדפלפט? ניסית את הדפלפט כרונו? אולי תברר? הבנתי שזו אותה גברת רק בלי תופעות לוואי,אני לא נוטלת יותר דפלפט, אני כן נוטלת טופמקס ת.לוואי-תאבון ירוד, בהתחלה היו רגעי שיכחה רבים, כעת אני ממתינה לפגישה עם האפילפטולוג כדי להחליט אם ממשיכים או חוזרים ללמיקטל , לטענתו אני צריכה ליטול למיקטל. המטרה היא להגיע ללא יותר מ 200 מ"ג טופמקס. נחיה ונראה,תראה, לגבי ראיונות עבודה ורעד בידיים, בראיון עבודה אתה צריך לדבר על היכולות שלך, אני לא מאמינה שזה עולה בכלל הנושא של רעד בידיים, זה מאוד בולט הרעד? יש את הרסקיו, ניסית את זה?. אני מאמינה שאם יש לך רעד וזה מפריע לך עד כדי-כך אתה צריך לשנות תרופה, אני נטלתי אותה עד לפני כחודש וחצי לערך , היא גרמה לי לעודף משקל, והתברר שנטלתי אותה סתם במשך 16 שנים. קורה... שווה לברר אם יש תרופה אחרת, לא צריך לפחוד, תנסה אולי? תודה על שאתה משתף אותי, זה מאוד מחמיא לי
שמור על אופטימיות
יהיה בסדר, חייב להיות...

yigal33

New member
הי qt

לפחות טרחו להודיע לך שלא התקבלת,נדיר שמעסיקים עושים את זה.בקשר לתרופות,אני הרי לא יכול לנסות תרופות בלי לשאול את הרופא קודם,לא?...יש תרופות לתופעות לוואי,אבל כשדיברתי על זה עם הרופאה היא הסבירה לי שלכל תרופה יש השלכות,כלומר,גם לתרופה לתופעות לוואי יש תופעות לוואי,כך שאין לזה סוף.אז אין ברירה.אני מוצא תירצים שונים ומשונים,וחי עם זה.

qt1

New member
יגאל שבת שלום../images/Emo24.gif

בסולם שבין 1-10 היכן אתה מדרג את הרעד? והאם אתה משוכנע מעבר לכל ספק שאין פתרון לבעיה הזו? האם בדקת את מה שרק אפשר לגבי הרעד בידיים למיטב ידיעתך? האם תיתכן אפשרות שניתן לחיות ללא הרעד בידיים? מהדברים שאתה כותב אני מבינה שהרעד מאוד מפריע לך, ואני תוהה אם קיימת איזושהי דרך לעקוף את הרעד. לתחושתי- יש! לגבי הטופמקס, אינני מכירה את תופעות הלוואי המוצגות מעלה,אכן ישנה ירידת מה בתאבון, אכן ישנה ירידת מה בזכרון-דבר שחולף כאשר מתרגלים אל התרופה בד"כ, ניתן למצוא את תופעות הלוואי החריפות בכל תרופה ולכתוב אותן כאן, אני מכירה את תופעות הלוואי של רוב התרופות,לקח לי המון שנים להתאזן כך שאני מכירה את רוב התרופות + את תופעות הלוואי, לדעתי הטופמקס היא תרופה טובה מאוד וגם הלמיקטל מצוינת. אבל כאמור, לכל אדם טביעת האצבע שלו,ואת זה כתבה כאן אתי אברהמי שעל דבריה אני האחרונה שאחלוק
הרבה בריאות וסופשבוע נעים. ד"ש

למעלה