הי לכולם

הי לכולם

מזמן לא כתבתי כאן אבל הייתי בגדר "נוסעת סמויה". בכל מקרה הייתי אצל פרופ' דן כספי והוא אכן איבחן אותי סופית ולמרות שזה לא הפתיע אותי בכלל (כי כבר אובחנתי בעצם ע"י רופאת המשפחה) זה די דיכא אותי. הוא הציע לי לקחת אלטרולט (להתחיל במינון נמוך - 5 מ"ג ל- 3 שבועות ואח"כ 10 מ"ג) - האם זה עזר למישהו ? האם יש למישהו הצעות? הבעיה העיקרית שלי היא הכאבים בכל הגוף שמתרכזים כל פעם במקום אחר, בימים אלה הצוואר מאוד כואב, לפני כמה ימים זה הרגליים בקיצור - אני מרגישה כמו גרוטאה (ואני רק בת 28) בכל מקרה יום נעים לכולם שני של אופקית

היי

שלום שני אני בת 17 ואובחנתי לפני בערך שנה, אבל אני נהנת מהמחלה כבר מעל שנתיים. אני לוקחת אלטרולט כבר חצי שנה- התחלתי עם חמישה מ"ג, עליתי ל10 ועכשיו אני ב20. לי זה לא עזר בכלל. לא מרגישה שיפור בכאבים או בשינה. אבל זו רק התגובה שלי לכדורים- מטבעי אני לא מחבבת תרופות אז יכול להיות שפסיכולוגית אני דוחה אותם ובגלל זה גם הגוף שלי לא מקבל אותם. או משהו כזה. תשאלי עוד אנשים.... ואני חושבת שגרוטאה זה דימוי די קולע
. דיברתי לא מזמן עם פסיכיאטרית, אמא של חברה, בקשר לתרופות כי היא אמרה שהיא מכירה את התופעה קצת ואת התרופות, והיא אמרה שהSSRI הכי חדש או הכי טוב לדעתה הוא "סיפרלקס" (לא יודעת איך מאייתים באנגלית. כמובן שאין לה ממש ידע בנושא, היא מכירה את התרופות מהצד הפסיכיאטרי, אבל שווה להתעניין, אולי יש כדורים יותר מוצלחים מאלטרולט. שיהיה בהצלחה! רתם

ששרון

New member
הי שני ../images/Emo13.gif

קודם כל , אם את אצל כספי, את בידיים הכי טובות שיש (הוא גם הרופא שלי והוא פשוט מלאך!) אין כמוהו יסודי, ואת יכולה להיות שקטה ובטוחה שהכוונים נכונים. לגבי התרופות-כל חולה מגיב אחרת, יש אנשים שזה עוזר להם, יש כאלו שסובלים מתופעות לוואי קשות ומפסיקים בגלל זה עוד לפני בדיקת האפקטביות הממשית שלוקחת זמן ויש כאלו שפשוט לא עוזר ולא מרע, ... שווה אולי לתת צ'אנס. אגב יש כאלו שמעדיפים לא לעבוד בכוון הקונבנציונלי ובודקים תרופות עם תפקודים דומים מהתחום הצמחי. זה כמובן בעזרת רופא מלווה. אני מבינה שד"ר ערון מטפל בתחום הזה בת"א, בהצלחה גם. שרון

למעלה