הי לכולם

הי לכולם

עשיתי לי קצת ימי כיף, ביומיים האחרונים ולכן נעלמתי. הבעיה, משום מה עם ימים כאלה שהם מלווים באוכל במסעדות. אז בהתחלה את מנסה לאכול סלטים וכאלה, אבל הם מלווים ברטבים. בסופו של דבר, נכנעים ואוכלים דברים משמינים.. ככה, סתם בשביל הכיף, ובלי לשים לב אני אעלה חזרה מה שהורדתי. למרות זאת החלטתי להתעלם ולהמשיך הלאה ולא לכעוס על עצמי.. מקווה שזאת החשיבה הנכונה שתגרום לי להתמיד.. נראה שאני מחפשת דרך חיים בריאה יותר, יותר מאשר סתם דיאטה, להוריד ממשקלי וזהו.. מחפשת את הדרך שאתה אפשר יהיה להתמיד לכל החיים. מישהו כאן יודע את הפתרון? זהו, בינתיים.. אשמח לשמוע מבעלי משקל עודף מה דעתם.. אוהבת ניב

הי, לא ממש פרקטי..

אני ממש שמנה, שוקלת 97. כך שאני חייבת לעשות דיאטה, האמת כי פשוט לא נוח לי יותר..

צריך להנות לא להגזים...

אוכל טעים לא חייב להיות משמין וגם אם עושים דיאטה אז שמים דגש יותר על ספורט ולא על להפסיקלאכול!צריך לשרוף קלוריות

האם???

אוכל דיאטטי לא יכול להיות טעים!!!!! זה נוגד את חוקי הטבע ואת אמנת ג`נבה! צריך פשוט לאכול אוכל דיאטטי ולצ`פר את עצמנו בכמות קטנה של אוכל טעים. ספורט זה תמיד מבורך

דווקא אני חולקת עליך..

האמת מצאתי לי דברים שהם ממש לא משמינים והם מאד טעימים לי. כמו אוכל מוקפץ, ירקות, איטריות ובשר, מקפיצים על ווק, אפשר להוסיף טיפה יין ואז זה טעים מאד, מיוחד ודיאטטי.. אני לדוגמא מאד אוהבת פטריות טריות ונבטים, אז ביחד עם ספגטי או אטריות ביצים וחתיכות בשר זה אחלה וזה כמו אוכל סיני או תיאלנדי..

הלוואי עלי !

כל הכבוד לך שאת אוהבת את הדברים האלו. המאכלים שאני באמת אוהב רובם הגדול מאד נכנס לקטגוריות הבאות: ממתקים, מאפים, מטוגנים וכו` בקיצור דברים משמינים!

לא לגמרי נכון

הי, שלא תבין אותי לא נכון, אני לא, לגמרי לא אוהבת דברים אחרים.. אבל מנסה למצוא את הדברים שיהיו לי טעימים, מיוחדים ושבכל זאת אני אהנה. כמו פופקורן, שאין בו הרבה קלוריות ואני אוהבת. האמת גם ביגלה, אם תגביל את עצמך נגיד לכוס, זה בסדר כי אין בו שומנים. אבל כן, אני אוהבת מאד פיצה וכאלה.. אז כאן אולי אתה כן צודק, שפעם בתקופה אני אפנק את עצמי בדברים האלה. צריך למצוא מעין דרך ביניים שכזאת..

מלחמה !!!

דיאטה זו מלחמה יומיומית. כשמתחילים דיאטה הסוף נראה כ``כ רחוק שאין לנו סיכוי להצליח, כי אי אפשר להצליח בלי לראות את הסוף. אבל אנחנו יותר חכמים !!! (???) אנחנו נלחם כל יום בנפרד (אני לא מאמין גדול של OA אבל זה דווקא כן נכון) כי את המלחמות הקטנות אנחנו יכולים לנצח! או שיותר נכון להביס! אז רק להיום אנחנו לא נאכל שטויות ונעשה הרבה ספורט ונאכל מסודר ונתקשר עם אנשים ולא עם המקרר, רק להיום! מחר לא מעניין אותנו, כמו שנאמר:``מחר הוא יום חדש...``

OA

OA

זה אכלני יתר אנונימיים, כמו של האלכוהליסטים אנונימיים שרואים בסרטים עם ה-12 צעדים והכל אבל רק לגבי אוכל. לצניעות דעתי זה קצת שטויות אבל יש להם יציאות נחמדות.

הי לך..

איפה הם נמצאים? פשוט נראה לי שקבוצת תמיכה יכולה לעזור לי קצת.. להתמודד עם הבעיה.. בגלל זה גם אני שמחה שאתה עונה לי כי אתה מבין את הבעיה.. טוב, בי בינתיים.

למעלה