הי לכולם

הי לכולם

עדנה, מתוקית, כמו שמאיה אמרה, לא תמיד אפשר להכנס ולהיות כל הזמן במחשב.. אני אשתדל להגיע כל כמה שעות.. אז אם את צריכה אני פה.. מאיה, הי, מה שלומך? איך החופש?? תחזיקי מעמד. לכולם, שיהיה יום רגוע ונעים.. נראה לי שאני סתם אשאר לי בבית בזולה, אני בחופש מהלימודים, חשבתי לקפוץ לראות סרט אבל נראה לי שאעשה את זה מחר. תרנגולת, קטנה וחמודה שלי, תצרי קשר, רוצה לדבר.. בי לכולם.. אה, שכחתי את דודי, חמודי, איך בבית?? תהנה מכל רגע!!! זאת פקודה. בי שוב ניב

בוקר טוב ניב......

קודם כל תודה אני באמת עושה חיים למרות שאני עובד ביום כי המצב לא כל כך טוב.איך אצלך?אצלי מצויין אבל החופש עובר מהר מידי.מקווה שאצלך הכל בסדר יום נעים שיהיה לך וביי בינתיים.אני פה היום ומשתדל להכנס מידי פעם.ביי בינתיים.דודי.

הי דודי

אני מאד שמחה.. ואתה מכיר את המשפט הידוע, הזמן עובר מהר כשנהנים. תנצל כל רגע ואצלי יהיה בסדר, אל תדאג. בי חמוד

מאיה ה

New member
לניבי העקרבית שלנו

איזה כיף לשמוע ממך! אין לכם מושג כמה התגעגעתי! (ואת האמת - עד עכשיו גם לי לא היה). מקווה שהכל בסדר אצלך. איך הדיאטה? תחזיקי מעמד! אנחנו מאחוריך. אני די בסדר, כיף לשבת בבית בלי שמישהו יושב לך על הראש ונכנס לך לוורידים (או מכניס...העירויים האלה...כל היד שלי כחולה!). אוהבת ומתגעגעת מאיה הפרה.מווו. (סוף סוף אני יכולה להגיד את זה! אם הייתי עושה את זה שם, היו בטוחים שהשתגעתי עוד יותר...)

מאיוש

הצחקת אותי חמודה... נכון, כדאי שתעשי פה הרבה מווווו תהני מהחופש, מלהיות אדם עם עצמך אבל גם תחזקי את עצמך לפני ההמשך.. תחזיקי מעמד ותהיי חזקה.. כולם מתים עליך כאן ודואגים לך. אז זהו.. בי בינתיים

@tagel

New member
ותודה ששכחת אותי.... ;-(

סתםממי אני צוחקת... ושוב אני אשאל כי לא ענית לי... איך מתקדמת הדיאטה... מה קורה... ולא יזיק לך איי סי מידי פעם... אוהבת גולי (בשידור חוקר)

חשבתי שלא תגיעי..

הולך חרא. לא מצליח לי.. אני משתדלת לשמור אבל לא דבקה בהנחיות

למעלה