הי לכולם:) יש קבוצת רכיבה שאפשר להצטרף אליה?
G giri New member 17/1/14 #2 היי אפרת ברוכה הבאה לפורום למה הכוונה בקבוצת רכיבה? איזה סגנון רכיבה? האם את מתכוונת לקבוצה של רוכבים עם סוסים משלהם שנפגשים? או לקבוצה ברכיבה ספורטיבית?
היי אפרת ברוכה הבאה לפורום למה הכוונה בקבוצת רכיבה? איזה סגנון רכיבה? האם את מתכוונת לקבוצה של רוכבים עם סוסים משלהם שנפגשים? או לקבוצה ברכיבה ספורטיבית?
א אפרת12310 New member 17/1/14 #3 נראה לי קבוצה ברכיבה ספורטיבית אני הייתי בקורס רכיבה כשהייתי בתיכון ואני מתה לרכב שוב עם קבוצה..זה הרעיון
נראה לי קבוצה ברכיבה ספורטיבית אני הייתי בקורס רכיבה כשהייתי בתיכון ואני מתה לרכב שוב עם קבוצה..זה הרעיון
F fliperit New member 17/1/14 #4 המממ את מתכוונת ללמוד רכיבה בקבוצה? אם כך את יכולה לגשת לחוות באזור מגורייך (אם את צריכה המלצה תגידי איפה את גרה) ולבדוק אם יש בהם קבוצות שמתאימות לגיל ולרמה שלך. קחי בחשבון שיכול להיות שתצטרכי לקחת כמה שיעורים פרטיים לפני שתוכלי להשתלב בקבוצה.
המממ את מתכוונת ללמוד רכיבה בקבוצה? אם כך את יכולה לגשת לחוות באזור מגורייך (אם את צריכה המלצה תגידי איפה את גרה) ולבדוק אם יש בהם קבוצות שמתאימות לגיל ולרמה שלך. קחי בחשבון שיכול להיות שתצטרכי לקחת כמה שיעורים פרטיים לפני שתוכלי להשתלב בקבוצה.
F fliperit New member 17/1/14 #5 ועוד רעיון... תאספי 2-4 חברות שגם רוצות ללמוד רכיבה, תמצאו חווה שמוצאת חן בעיניכן ותתחילו לרכב יחד כקבוצה
ועוד רעיון... תאספי 2-4 חברות שגם רוצות ללמוד רכיבה, תמצאו חווה שמוצאת חן בעיניכן ותתחילו לרכב יחד כקבוצה
G giri New member 17/1/14 #6 שני הרעיונות של פליפרית טובים אם תגידי לנו באיזה סגנון רכבת (אנגלית או מערבית) ובאיזה איזור את גרה נוכל לעזור בהמלצות על חוות.
שני הרעיונות של פליפרית טובים אם תגידי לנו באיזה סגנון רכבת (אנגלית או מערבית) ובאיזה איזור את גרה נוכל לעזור בהמלצות על חוות.
G giri New member 26/2/14 #8 ניסית את הפארק ברמת גן? חווה די גדולה לרכיבה אנגלית. כשרכבתי שם (אמנם לפני שנים) היו קבוצות שלמות של מבוגרים.
ניסית את הפארק ברמת גן? חווה די גדולה לרכיבה אנגלית. כשרכבתי שם (אמנם לפני שנים) היו קבוצות שלמות של מבוגרים.