הי לכולם...

הי לכולם...

אני מאובחנת כבעלת cfs ודי חיה עם זה בלי לעשות יותר מידי.
מה שכן אני מאוד רגישה לקור, וגם עם זה הסתדרתי עד עכשיו כי דאגתי לסביבה שלי.
לאחרונה התחלתי עבודה חדשה. אני יושבת במוסד ציבורי עם טמפרטורה מאוד נמוכה, כמה שמבקשים להחליש לא עוזר.
כבר הייתי חולה 3 פעמים, וכשאני מגיעה לעבודה בדכ לוקח לי 5 דקות להתחיל לרעוד מקור...
אני כל היום לבושה בסוודרים ושותה תה, אבל כמובן שכלום מזה לא עוזר.
כבר מנסים לרמוז לי פה ללכת... אבל אני לא רוצה לאבד את מקום העבודה הזה.
חוצמזה אני בתחילת הריון ולכן רוצה לשמור על העבודה עד הלידה... אפילו שהתחלתי רק לפני חודש.
מה עושים??
אני ממש סובלת.
במידה ויתחילו להראות לי את הדלת מה עליי לעשות?

שלום לך וברוכה הבאה,

האמת? נראה לי הכי הגיוני להגיע בבגדי חורף חמים לעבודה. גרביונים מתחת למכנסים או לחצאית, גופיה חמה מתחת לסוודר, פליז לשעת הצורך, אפילו כפפות חצי כאלה שחתוכות בפרקי האצבעות כדי שתוכלי להקליד כמו שצריך.
מה לעשות, כשקר אז קר.

אני מניחה שאם ככה לא כדאי להציע לך שתיה קרה או ישיבה מול המזגן שלנו.
במקום זה אציע לך קראמבל תפוחים משובח שאפיתי לשבת, וכוס שוקו חם לצידו.
בכל זאת, אומרים שכבר סתיו..

ריפנזל

New member
מה, לבוא עם הגרביונים עליך זה לא סביר

ולהחליף כל פעם בשירותים? זה נורא לא נוח ללבוש ככה גרביונים..
ולי היה גם מפריע עצם זה שהאוויר קר לנשימה.

אנשים לא מבינים שהמטרה של מזגן היא שיהיה נעים. הם חושבים שמזגן הוא כדי שנקפא!

Sigal H

New member

נעמהNaama7

New member
...

גם אני תוהה איך קרה שהמזגן נהיה אחד האויבים הגדולים שלי בתקופה האחרונה..
אני חייבת להודות שיש בזה משהו משעשע... אפילו באוטובוסים אני סובלת
שני דברים שעושים לי ממש טוב בהקשר הזה : הראשון, זה סמיכי קטנה שאני לא נפרדת ממנה מהרגע שאני נכנסת הביתה..
והשני, שאולי יותר רלוונטי, אם את יושבת במשרד, אולי תביאי איתך מפזר חום ? זה קטן ולא כל כך כבד, אפילו תשימי אותו על הרצפה ושיחמם לך רק את הרגלים, אומרים שככה כל הגוף מתחמם :)

תודה רבה!!

ובנוגע לבגדים החמים... אני מתלבשת חם, ומצויידת בסוודר מצמר שלובשת רק שם.
מה אני אגיד, זה לא עוזר.. זה האויר הקר על הראש, בנשימה... ממש כאילו לוחצים עליי סטופ עד שמישהו כן מסדר את המזגן...
לא נעים.

ואגב, אשמח מאוד לקראמבל תפוחים ולשוקו החם... חבל שראיתי את ההודעה רק עכשיו אבל אני מדמיינת אותו וזה מחמם את הלב

matan4il

New member
יש לי שתי

הצעות, מהתקופה שבה סבלתי יותר מהקור מאשר עכשיו.

הראשונה היא כרית חשמלית. אני הייתי מניחה את שלי למרגלות הכסא, מחברת לתקע, ומשהו באספקת החום הקבועה הזו דרך כפות הרגליים איזן אותי, כך שגם כשעדיין היה קר, לא סבלתי ולא חליתי כל שתי שניות.

השנייה היא מה שקרה לי מאז, ובתכלס היא ההצעה הלא מומלצת: לעלות משמעותית במשקל. באותה תקופה ירדתי במשקל וסבלתי נורא מהקור. מאז עליתי שוב במשקל, ואני סובלת הרבה פחות. מי אמר ששומנים זה לא אחלה בידוד?

matan4il

New member
בשמחה!

אני קניתי את שלי בסופרפארם, ויצא לי לראות אותן נמכרות גם בהום דיפו או הום סנטר. המון בהצלחה!

למעלה