הי לכולם

אסתר84

New member
הי לכולם

האם אתם מרגישים שאדם כלשהו שאינכם בקשר תקופה. חושב עליכם?! אדם שניתק הקשר אבל איך נגיד אנרגטית משהו שם לא נסגר... אם כן כיצד זה בא לידי ביטוי?

זה קורה הרבה פעמים

יש מה שנקרא קשר אנרגטי בין בני אדם. הקשר האנרגט הוא למעשה מבטא את הקשר הנפשי\גופני שנוצר בין בני אדם. לאחר בניתוק של הקשר הנפשי\גופני של הבני אדם הקשר האנרגטי ממשיך להתקיים אך נחלש לאט לאט. זה בא לידי ביטוי על ידי כל דבר. גם אם זה מחשבות גם אם זה רגשות וגם אם זה משהוא גופני אחר כמו במקרים קיצוניים מחלות. יש ברייקי טיפול(ואני בטוח גם שבכל תורת ריפוי אנרגטית אחרת) שנקרא ניתוק הקשרים האנרגטיים. לדוגמה יצא לטפל במישהוא שחברה ש נפרדה ממנו. והקשר האנרגטי ביניהם היה עדיין ישנו. אצלו זה היה בא לידי ביטוי בעיקר במחשבות אך גם ברגשות. והוא פשוט לא הצליח "להתגבר" עליה. אז עשיתי עליואת הטיפול(זה מזכיר קצת טקסים שמאניים במבנה הבסיסי של הטיפול. לאחר הטיפול הוא הצליח להמשיך הלאה ולהתגבר על הפרידה. זה היה מדהים כי שבוע אחר הטיפול הוא פגש מישהיא והיום הוא כבר גר איתה ביחד. הרעיון הוא שיש "חוטים" אנרגטיים המקשרים בינינו יש חוטים חזקים ויש חוטים חלשים בכל מיני צבעים(מה שמייצג את סוגי האנרגיה לדוגמא קשר של אהבה יהיה ירוק או ורוד קשר של מחשבה ודימיון יהיה סגול וכו') זה למעשה מבטא את הקשר הנפשי והגופני. פשוט התוצאה של המחשבות הרגשות המעשים הדיבורים וכו' שחשבנו על אותו אדם ושהוא חשב עלינו. בן אדם רגיש יהיה רגיש ל"חוטים" האלה ולכן כשאנשים חושבים עלינו משהוא שלילי זהמאוד מפריע לנו כילמעשה נוצר בינינו קשר אנרגטי שלילי, ואנחנו מקבלים ממנו על ידי החוט הזה אנרגיה שלילית הפוגעת בנו . זו לפחות דעתי בנוגע לקשרים האנרגטיים שבין אדם לאדם.

אסתר84

New member
אני מתכוונת למצב

בו אנו בנתק כבר למעלה משנה.. ואני מרגישה אותו מאוד חזק ולעיתים רואה בעיני רוחי אותי בשיחה איתו. יצא לי לאמת שאכן זה בא ממנו.. אך מה שאני שואלת האם יתכן מצב שבו משהו מבין הצדדים לא "שחחר" וכתוצאה מכך הצד השני מגיב או שחייב שיהיה הידהוד הדדי.

ינוקא1

New member
יתכן מצב כזה.

והטיפול שהוזכר כאן ("ניתוק חבלים אתריים") הוא מאוד יעיל. ניתן לעשות אותו גם בדמיון מודרך פשוט : לבדוק האם יש חוטים\חבלים שמחברים ביננו לבין האדם המדובר ולנתק אותם. רצוי לבקש רשות גם מהאדם השני לפני הניתוק , אך אם הוא לא מסכים , יש לנתק בכל מקרה. כדאי "לרפא" גם כן את הפצע שנוצר מהניתוק בשני הצדדים.

אם הקשר האנרגטי הזה מפריע לך הרי כדאי

לטפל בכך. לפעמים הקשר שמחזיק האחד בעצם נמצא גם אצל השני שאינו מודע לו. כלומר שני הצדדים עדיין מחזיקים בקשר. את צריכה לבחון עצמך ביחס לקשר הזה ולהרגיש אם את מנותקת ממנו בתחושה או שלא. נראה שלא, הרי הוא משפיע עלייך. יש דרכים לטפל בכך גם לבד אם את רוצה. הפנימית שלך. היה לי מטופל עם בעיה בכתף ואני ראיתי קשר לחברתו לשעבר. התברר שהיא עזרה לו בשיקום הכתף לאחר ניתוח. הוא לא היה מוכן לוותר על שאריות התחושות כלפיה וכל עוד לא עשה זאת הכאב והמגבלה נמשכו. היות והוא לא ידע שיש לו קשר אליה שמשפיע עליו הוא אפילו לא ידע עם מה הוא מתמודד וגם כשידע הוא לא מיהר לוותר עליו. שאלי את עצמך לגבי הקשר שלך. בהצלחה צחי שוחט

הרבה...

הרבה פעמים פתאום נהיית לי מחשבה בראש על מישהו שכבר לא חלק מהחיים שלי הרבה זמן, ואני תוהה ביני לבין עצמי.. ההבנה הויזואלית שלי מתארת את זה כמו חוטים כאלה, אנרגטיים, בין הלבבות, שלא התנתקו... בהמשך לדעתו של בן האלוהים, אני לא מרגישה שהייתי רוצה לנתק את החוטים האלה, בגלל שהמחשבות לא משתלטות עלי. דווקא נחמד לי לדעת.. או פתאום להרהר במישהו ולהרגיש את קיומו של החוט, בין הלבבות שלנו, באותו האופן שנעים לי פשוט לאהוב גם את מי שכבר לא נמצא בחיים שלי, חברים ישנים וכו'..

ינוקא1

New member
פעמים רבות החבלים הללו פשוט מנקזים ממך אנרגיה

זה לא אומר שאת לא תחשבי עליהם והם לא עלייך , אלא שפשוט לא תתבזבז אנרגיה שלך על הקשר הזה שכבר איננו רלוונטי. החבלים הללו נמצאים גם אם מישהו "סוחט" מישהו אנרגטית , גם מישהו מאוהב וקשה לו "להתנתק" , מישהו מרגיש "תלות" כלפי מישהו ועוד מקרים כאלו. המדובר בטיפול שהוא לא רק יעיל אלא גם חיוני בהרבה מקרים. לי למשל עשו את הטיפול הזה וזה ממש הציל אותי בזמנו. בדרך כלל שווה מאוד לנתק אותם. בכל מקרה כדאי לקבל אישור מהאנרגיה \ מדריך שלך.

למעלה