הי לכולם

שלגיה**

New member
הי לכולם

אז גם אני יכולה לשתף אתכם בכך שנורא נורא נהנתי אמש... חזרתי הביתה ויצאתי להליכה עם החבר..(הסיבוב שעשינו בולי...) והרגשתי בסדר..ואז בלילה התחילו השיעולים ובבוקר כבר לא היה לי קול.. מזל שאתם לא שומעים את קולי...כי פשוט אין לי קול ועוד יותר מזל שהמקלדת משמשת לי "פה".. אז אני בבית להיום חייבת לעשות את העבודה. קניתי עוגת תפוחים ללא סוכר לשבת... חבילת פופקורן...(במקרה שהפי תבוא לבקר...סתם סתם...) ותה צמוד לידי כל הזמן... חם לי,קר לי...צמרמורת...משלמת על ההנאה של אתמול והעייפות... פשוט נהנתי אתמול... חבל שלא יצא לי לדבר עם כולם....בפעם הבאה נעשה סבב... לי לי ...למה את לא כותבת כאן עדיין? שמחתי לפגשך.. עשיתם לי טוב חברים יקרים. שיהיה לכולנו סופ"ש בריא ,שקט ומלא אהבה. שלכם תמיד,

boolee

New member
מאיפה../images/Emo35.gifמאיפה../images/Emo35.gifמאיפה../images/Emo35.gif

מאיפה הכוחות שאלו אחרי יום שלם של עבודה לצאת להליכה
מאיפה
פשוט מורידה בפנייך את הכובע ... לגבי יום ראשון, אז יש לנו כינוס משפחתי קטן בערב ואני אפרט פעם אחרת. נאלץ לדחות, כנראה ליום שני, עוד נדבר. יקירתי, שיהיה לך ולעופר סוף שבוע נעים, תרגישי טוב, תשתי הרבה תה, תנוחי ותשמרי על עצמך. אוהבת המון,

שלגיה**

New member
הכוחות לא היו שלי בולי

הכוחות היו של החבר שהוציא אותי החוצה. ביום שני אני אצל הדיאטנית שלי בערב (היא מראשל"צ ואני חוזרת רק ב21:30) אז צריך לקבוע יום אחר שלישי? היום אכלתי בשביל 3 אנשים ! לא יודעת מה קרה לי
ועוד ארוחת ערב

שלגיהההה - חשובבבבב ../images/Emo14.gif

שלגיה, תראי, עכשו שאת חולה פיזית עם חום וחידקים בגוף גם החידקים שבנפש מנצלים את ההזדמנות לחולל סערות ומהומות...מנסים לתפוס את ה"שלטון" על הנשמה. אל תתני להם יד שלגיה!!! אל תתני לזה לקרות!!!! החידקים "מוצאים" חברות עם היאוש שבלב
השער שנפתח מאחד אותם!!!! מאחד את כוחותיהם!!!!!! את היאוש צריך לתלוש ולעקור מהשורש. להכות בו בכל מקום!! להופכו לתלוש וניתלש. אם תישמרי הוא מעצמו ילך ויחלש - הוא לא יכול לעשות כנגדך דבר רק אם אתתתת תניחי לו. שלגיה שלי אדם יקר, יש לך את את כוחות הנפש הכי עצומים שהכרתי אצל אדם כלשהוא!!! תתני לחלק הכי קטן מהם אפילו לצוף ולעלות עכשו ולו כדי לעצור את הסוסים בדהרתם!!! את יכולה!!! זה בך. לעולם לאורך זמן לכוחות הרוע לא יהיה הכוח שיש לכוחות הטוב האדירים. לכוחות הללו אין כוחות משלהם הם שואבים אותם מהמקום הטוב. תמצאי בחזרה את האור ותתחברי לכוכב הזוהר שלך שלגיה יקרה!!! מה זה עוד אוכל?? מה זה חטיף?? מה??????????? הם כל כך מקבלים עוצמות שלא שלהם!!!! עוצמות שצריך לגמד אותם ומהר למקומם הנכון. לא כיף אפילו לאכול סתם או להרגיש רע פיזית אח"כ בגלל זה. תחזרי להכין לעצמך משהו היום. ארוחות חמות לנשמה ולגוף. ותחזירי את המושכות לידייך חזקקקק הם שלך שלגיה!!!! מחברתך בלב ובנפש לתמיד, דליה.

שלגיה**

New member
בוקר טוב

אז קמתי הבוקר יותר מאוששת...יצאתי להליכה אתמול והרגשתי בסדר גמור. כוס תה לידי ותכף אני נעלמת להכין את העבודה שלי (בטח כבר נמאס לכם לשמוע עליה..) הוצאתי חזה עוף מהמקפיא ,אכין גם אורז בר ואורז מלא ...מקווה שגם יהיה חשק להכין. יום חדש ,יום שבת. תודה על התמיכה אוהבת

לי לי

New member
היי שלגיה ....... ../images/Emo60.gif

לא נשמע נעים הוירוס הזה שחטפת, תשמרי על עצמך - תה וחבר בהחלט יכולים לעזור . כיוון שאני איטית משהו והמחשב שלי עוד יותר, כל כמה אותיות נתקע משום מה,אני מאמצת באהבה את סניילי. מאד נהנתי אתמול, ולמרות שלא ממש דיברנו (וחבל) אין לי ספק - את השלגיה האמיתית !!!! תרגישי טוב לי לי

אביטל +

New member
שלגייה תרגישי טוב בהקדם../images/Emo70.gif

כדי שנתחיל בהקדם לרקוח את המזימה הבאה
אני מקווה שהחבר מטפל בך טוב. בייחוד לאור העובדה שהוא הדביק אותך. תנוחי טוב ותמלאי את המצברים

שלגיה ../images/Emo23.gif

איזה מיקרוב חטפת!!!! הפעם תנוחי לגמריי כמו שהד"ר אומר. מקלחת ספר לשתות המון המון ולהגיד לחבר אני אפרוח עד הודעה חדשה ושיפרוש כנפיו האוהבות מכאן ועד הודעה חדשה. (הוא נשמה אוהבת כל הזמן, אני יודעת). שלגיה....אתמול בערב חשבתי, שערב אחד לא מספיק ליהנות מכולם. היה כל כך קצר
בשביל זה צריך לשבת כמה שעות עם כל אחד/ת בנפרד. אנחנו בלב יודעות כמה כל אחד/ת הוא כזה מיוחד וכדי לטעום ולספוג את הטוב הזה ערב כזה היה כמו דקה קצרה. כלום!!! פסיק קטן בזמן. שלגיה, אני לא יודעת אפילו אם זו אני שלא איפשרתי לעצמי להתקרב לאנשים מדי ולגלות דברים מופלאים או שבאמת דרך היחסים שמתפתחים בינינו כך כל יום ככה בפורום שלנו מגלים אמיתות בדרך שאין שניה לה על לבם של האנשים, שבדרך אחרת...זה לא היה כך. זה משהו כל כך יחודי.. אני חושבת שאם אין "את זה" לבן אדם אנחנו מגלות/ים כאן. מי ש"אין" לו לא פה. הכוונה במקום שבנוי כולו על רגשות של נתינה. שלגיה, היה כזה קצר...
וראית מה לי לי כתבה. (גם לי היא אמרה אתמול) שלגיה פשוט שלגיה. אני רוצה לגמוע יותר מהאנשים....זכינו כולנו להכיר חברים וחברות נפלאים !! נעשה מפגשים לא לעיתים כל כך רחוקות.. מחבקת ומאמצת אותך אל לבי חזק, דליה.

אלוניס

New member
שולחת לך רפואה שלמה../images/Emo23.gif

היה נהדר לראות אותך ושמחתי שיצא לנו לדבר. אני נזהרת עם הניסיון שלי באבל כי הוא שלי ואת התהליך את צריכה לעבור בעצמך. אך כמו שאמרתי אני כאן כי בכל זאת יש תובנות שעוזרות ולפעמים טוב לדעת שאנחנו לא משתגעים חלילה. בעניין מה שקורה לך: שמתי לב שכתבת שהלכת לעבודה עם כדורים ותה. אז עכשיו הגוף שלך שולח לך מסר חזק יותר. נפלאה שכמוך! די! קחי פסק זמן ותני לעצמך מנוחה ומקום להתאוששות. את נותנת מעצמך המון ולא נותנת לעצמך זמן למלא את המצברים. לא יקרה אסון אם תקחי יום יומיים חופש. העולם לא ייעצר ולפי דעתי הבוס הנחמד שלך יבין בהחלט שמגיעה לך מנוחה. בבקשה נוחי. גם בשבילנו. אנחנו צריכים אותך בריאה ושלמה. עכשיו לרפואה עצמה. לישון כמה שאפשר. לשתות חם למרות החום בחוץ. ללכת לרופא אם זה לא משתפר עד יום שני בבוקר. ולראות רק קומדיות בטלויזיה. קחי חיבוק

תמי ב

New member
אלוניס פשוט צודקת!

תנוחי קצת. את חייבת את זה לעצמך. אם את כמוני, שונאת לשכב במיטה, אפשר לנוח גם בישיבה בכייף על הספה. (בד"כ אני אומרת "במרפסת" אבל היום ממש לא....) תרגישי טוב!

למעלה