הי לכולם

גלשני

New member
הי לכולם ../images/Emo24.gif

טוב, אז עד עכשו השתתפתי בפורום אחר ולאחרונה קצת התעייפתי ממה שהולך שם, המון תככים ומריבות והאמת שממש לא מתאים לי להיכנס לקטעים כאלו, הרי באנו לכאן לכייף, לקבל ולתת תמיכה ולכן החלטתי לנסות את מזלי איתכן
מה אתן אומרות - אפשר להצטרף??? אז קצת עלינו- אני שני, אמא למתן המתוק בן חודשיים (מחר,מחר) גרה בקרית טבעון ונורא נרגשת מכל החוויה הראשונית והמהממת הזאת של להיות אמא. שיהיה לנו לילה טוב

osnatyD

New member
שני, ברוכה הבאה

וגם נועה שלי מחר בת חודשיים ואני גרה ביקנעם. נחמד להכיר אסנת

גלשני

New member
הי אוסנת

זה מצחיק אבל אני ממש מתרגשת מהיומולדת שלנו מחר (טוב, זה די דבילי אני יודעת...), אבל בכל זאת כיף להרגיש שהנה עבר לו בשלום חודש נוסף. איך עברו אצלכם החודשיים הראשונים?

dafgol

New member
ברוכה הבאה שני

גם אני מטבעון במקור ( כרגע גרים במגדל העמק ). בטח תמצאי פה מכרות.... שמחה שהצטרפתם אלינו , נשמח לראות תמונה של מתן ולשמוע את החוויות המרגשות. תמצאי שיש פה קהילה תומכת מפרגנת חמה ואוהבת. ברוכים הבאים
דפנה

גלשני

New member
דפנה

כיף לגלות שיש פה חבורה גדולה של בנות "צפוניות"... אתן גם מארגנות לפעמים מפגשים באיזור הצפון? אם כן, אז נשמח להצטרף

dafgol

New member
בטח שכן.....

קודם כל יש לנו חבורה של בנות טבעון ( רובינו לא גרות היום שם אבל ההורים כן ). לגביי מפגשים , אנחנו מתארגנים למפגשים ובטח שתבואו , אנחנו מתארגנים על ל"ג בעומר - ראי הוזמנתם.

T noki

New member
ברוכה הבאה שני וגם מתן

גם אני מטבעון! מקווה שפה תמצאי לך פורום כיפי ותומך ולא מריבות ותככים... ואגב, אנחנו הצפוניות עושות מדי פעם מפגשים, אז תתעדכני. ואם אפשר - תמונות של מתן הקטן.

tonti

New member
ברוכים הבאים שני ומתן../images/Emo140.gif

עם שם כמו מתן בטח שאת מוזמנת. גם לי יש מתן משלי.

רותם111

New member
שני ומתן, ברוכים הבאים ../images/Emo24.gif

שיהיה למתן
ליומולדת חודשיים

טוטי30

New member
ברוכים המצטרפים, שמייח כאן ../images/Emo82.gif

אבל ראו הזהרתם - זה ממכר! רוצים תמונות בבקשה.... ככה שנכיר קצת... ומזל טוב למחר על היומולדת השני... (חודשים) רובינו כאן חוגגים את השנה הראשונה מדי חודש

ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

אכן הגעת ל
חם ותומך. מאוד כייף כאן. ראי הוזהרת - מתמכרים
ואכן גם אני טבעונית לשעבר, אבא עדיין בטבעון

ברוכים הבאים שני וגל ../images/Emo140.gif

גם אני במקור מטבעון (יש לי משפחה קרובה שם) ועכשיו מיקנעם
מזל-טוב ליומולדת חודשיים

למעלה