הי לכולם!

ZAHAV2006

New member
הי לכולם!../images/Emo140.gif

היום חזרתי לשיגרת עבודה...לאחר 4 ימים של מנוחה בבית,בשל דלקת בעין.אבל היום תודה לאל,אני בסדר! היה כיף להיות בבית ולשכוח קצת מהעבודה הזו...ומכל ההרגשה הלא נעימה שאני סובלת ביום יום. אני שמחה גם,כי אני מתחילה בתהליך של אימון אישי בתחילת פברואר ,וכולי תקווה שהמאמנת הזו באמת תוביל אותי למטרותיי... כמו כן,למי שזה מעניין אותו והוא מאיזור המרכז,יש ביום רביעי ה-17.1 ב-20:00 סרט מיוחד שנקרא:הסוד-אני מצרפת לינק. http://www.ahavana.co.il/events/events_ahavana.htm מקווה ששלומכם מצויין היום ושאתם מאושרים באשר אתם...שניר-מה שלומך היום? בקיצור,שיהיה לכם יום מקסים!

היי זהב../images/Emo140.gif

יופי אני שמחה שאת מרגישה טוב יותר. גם אם לא קיבלו אותך בעבודה כפי שציפית צפצפי, חשבי רק על מה שטוב לך. בהצלחה עם האימון האישי, נשמח לדעת איך היה, אולי נוכל להעזר בזה, מי יודע. שיהיה לך המשך שבוע טוב.

ZAHAV2006

New member
צהריים טובים,רחל../images/Emo42.gif

מה שלומך,את? מה חדש אצלך?ספרי קצת יותר... לא התכוונתי שלא קיבלו אותי טוב בעבודה היום...דווקא היה נחמד!קיבלתי תגובות דיי חמות מכמה אנשים ספציפיים,וזה מספיק לי! אני החלטתי בלי קשר,שאני מתעלה על עצמי ומשתדלת לא להתרגש מכל מה שקורה פה...כמובן שזה לא קל,אבל אני מבטיחה (לעצמי)לנסות! לגבי האימון האישי,אני אשמח לשתף אותכם במה שקורה,למרות שצריך ממש לעבור את זה,אבל יש עקרונות מסויימים שהם ממש שווים לחיים! אני ממשיכה לאכול את ארוחת הצהריים שלי,ואת? בי בינתיים

היי זהב../images/Emo24.gif

איזהההה אוכלללללל אחרי כל מה שאכלתי בשבת? יום חמישי נכנסתי לשיגעון אפיה, אפיתי ואפיתי, את יודעת איך זה, טועמים פה ושם. לשבת הכנתי שפע של מטעמים ורק טחנתי וטחנתי. יום ראשון הקיבע נחה קצת.יופי, אני שמחה שבכל זאת יש מי שמקבל אותך בעבודה בסבר פנים יפות, ותסתכלי תמיד על החיובי. לצערי הרבה מה שחדש אצלי זה שכנראה אתחיל לקבל זריקות בגב, כל יום זריקה. אני הריי עם שתיי פריצות דיסק. והמצב רק מחמיר, וזה סבל נוראי. מאד מעצבן כי זה מגביל מאד בעבודות הבית, ובתיפקוד עם הילדים. עקב הבעיות עם הגב נאלצתי לעזוב את העבודה בהוראת רופא. זה קשה כי אני מאד פילפלית, אשה פעילה כל הזמן, ופתאום אני נאלצת להיות במנוחה. אבל מצד שני יש לי יותר זמן לעסוק בכתיבה, לכתוב שירים, ואת ספר החיים שלי. מידיי פעם אני יוצאת אם יש ימים יפים כמו היום, לאט לאט, לא משתוללת. בינתיים אני מחזיקה צהרון, כמה ילדים עד שעה ארבע, הם גדולים וזה לא דורש להרים אותם. זהו בינתיים, אז שיהיה המשך נעים.

ZAHAV2006

New member
הי רחל...

אני רואה שחגגת כמו שצריך עם המאפים בשבת...איזה כיף! אני גם הייתי רוצה...אבל הבעיה שזה ישפיע יופי על המשקל,ואני ממש מנסה להוריד קצת עד החתונה של חברתי,בפברואר. מסכנה...זריקות בגב כל יום?לא נעים בכלל,אני מתארת לעצמי... איך הגעת לשתי פריצות דיסק בגב? לחמותי יש פריצת דיסק אחת בגב.ולמרות שאומרים לה לא להרים כבד,היא ממשיכה להרים. תגידי,במה עבדת קודם? איזה יופי שאת כותבת ספר חיים,אני גם הייתי רוצה יום אחד...ואני מאמינה שאני יעשה את זה! שיהיה לך אחלה המשך יום בי בי

ערב טוב זהב

אז ככה אני עבדתי שנים עם תינוקות, אני מטפלת בתינוקות אצלי בבית. אז את בטח מבינה שלהרים כל יום תינוקות שעות זה הגורם לפריצת דיסק. הייתי עובדת גם בגניי ילדים אבל עם הזמן גיליתי שאין כמו להיות העבד של עצמך. תראי גם אני בשמירת משקל, אבל לפעמים מותר להיתפנק במשהו טוב. אחלה ערב שיהיה לך.

סילבי22

New member
לרחל הדרומית

חולה עלייך חברה יקרה שלי שיהיה לך אחלה שבוע ןלכולם שבוע קסום אצלי פשוט מצוין ואחלה

למעלה