הי לכולם!

הי לכולם!../images/Emo140.gif

במוצאי שבת יש את הסרט פיתוי קטלני ביס 3! שווה ליראות! ולמי שלא יוכל ליראות ביום ראשון יש שידור חוזר , תיבדקו!

shiray

New member
כיף לכם

בכבלים אף פעם לא היה את הסרט (ובדקתי...). קניתי אותו בלונדון (בלי כתוביות באנגלית גם...) והוא ממש ממש נחמד! ניקול משחקת שם מעולה והסרט כולו טוב. מומלץ לכל מי שיש לו יס.

shiray

New member
חחח אלה סרטים שונים לגמרי

ורק המתרגמים המפגרים האלה גרמו להם להישמע דומים. משחקים מפתים- במקור Birthday Girl. הסרט שיצא ב-2001 שניקול היא כלה רוסייה שבחור בריטי הזמין... פיתוי קטלני- To Die For של הבמאי גאס ון סאנט. ניקול משחקת אישה שחולמת להיות בטלוויזיה כי "באמריקה את אף אחת אם את לא בטלוויזיה." והיא מוכנה לעשות הכל בשביל זה. הסרט יצא ב-1995 וניקול זכתה בגלובוס הזהב על משחקה בסרט...

ערן1987

New member
אההה

עכשיו אני יודע.. היא טובה בשניהם איך אני זוכר שראיתי לפני חודשיים בערך ביס את To Die For ולא ידעתי שזה הסרט הזה,ידעתי שהיא שיחקה שם ושחואקין פיניקס מופיע איתה,זהו אחלה סרט,היא ממש טובה שם!! ואיזה סוף,הגיע לה!(כן,הגיע לה!)

shiray

New member
אכן הגיע לה...

היה ממש סוף מעולה!! האמת אבל שלא קלטתי את זה בהתחלה!!! אני רואה ומנסה להתמקד במסך ולא מבינה ואז העברתי אחורה ואני קולטת מה קרה...חחחח

ערן1987

New member
אני זוכר שדמיינתי איך..../images/Emo58.gif

הורגים אותה,כלומר איך הכניסו אותה לקח וכל זה.. תמיד אני מדמיין דברים כאלה,גם איך הרגו את רוברטו בניני ב"החיים יפים"

shiray

New member
כן...

תמיד כשלא מראים משהו בסרט ישר מדמיינים אותו. גם תמיד כשיש איזשהו סוף פתוח אני מתחילה לדמיין את ההמשך...

למעלה