הי לכולם..כנסו..!! HELP ME

elinoroosh4

New member
הי לכולם..כנסו..!! HELP ME

היי אני אלינור בת 15.. אני קיבלתי על עצמי את הנושא של בנים לפני שבועיים בערך..אחרי שהישהו אותי מבית הספר!!!!! זאת אומרת שאני לא מתכתבת עם בנים יותר שאני לא נפגשת..שאני לא מדברת בטלפון ולא כלום !..זה קשה לי מאודדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד! אני גם מרגישה שאני עושה את זה רק כדי לחזור לבית ספר..ומתוך לחץ שההורים שלי תפסו אותי ההנהלה והמורות !!..יש בי משהו שגם רוצה לפרוש מזה..אבל אני עדיין לא שלמה עם עצמי..ואני חוששת שאני יחזור לזה ובגדול ..בגלל שבתקופה הקרובה לא תהיה לי אפשרות מוחלטת !!!!!!!!!! ..מה אתם ממליצים לי ?! עדיף שאני יחזור מלב שלם או מתוך כפיה ?!...

19אריאל

New member
כפייה תביא רק נזקים.

בדוק. את צכה להסביר לעצמך את הרע שבקשר טרום חתונה ואם אין לך הסבר אז תתחילי מהר לחפש. אם לא היה מאוחר עכשיו הייתי נותן לך הרצאה שלמה בנושא אבל אני פשוט כבר עיייייף... אולי ידידינו מהפורום יואילו להרחיב בזה.

The Aecerola

New member
לא יודעת מה לומר לך.. הנושא מורכב..

וזה גם הרבה תלוי באופי. בא נחכה לתשובתו המחכימה של חקר.

זה מאוד קשה.

את צריכה להבין כמה זה חמור להיות או לדבר עם גבר. תקראי חומר בנושא תשמעי הרצאות ואת בעצמך מרצונך האישי בלבד לא תתקרבי לדברים האלה. חבל שלפעמים אנחנו לא מבינים לבד וה` נותן לנו איזה מכה שנתעורר ונקבל על עצמנו קבלות. אלינורוש את יכולה גם לדבר עם חברה שמבינה או שעברה את זה ואני מקוה בשבילך שתצליחי להתגבר. ה` לא נותן ניסיון לאדם אם הוא לא יכול לעמוד בו הוא רוצה לעזור לך ומחכה רק שתיפני אליו.

חלושקית

New member
בת 15?

גיל כ``כ טהור ואיכותי. חבל להמשיך להרוס. אל תחשבי שזה מכפיה, תחשבי שזה לטובת האני שבך.

למעלה