הי לכולם, חזרתי

הי לכולם, חזרתי

הפורום הזה כ"כ גדל מאז הגעתי אליו לראשונה, ממש פחד
אצלי לא השתנו הרבה דברים - עדיין אותה אהבה שלא נותנת מנוח. למה שותף שלי חייב להיות כ"כ חמוד ומקסים ומושלם? למה? זה לא הוגן! אני רוצה את החיים שלי בחזרה! בין השאר, הספקתי לכתוב אפילו סיפור קצר, אתם מוזמנים לקרוא. שלכם, נצח.

ועוד משהו...

במסגרת המגמה ההולכת ומתגברת להכניס לכאן תמונות של חתיכים, קבלו את החתיך שלי, קוראים לו אלכס בנד, והוא הסולן של The Calling, ומי שראה את הקליפ שלהם ב-MTV, לא יכול להתחמק מהמחשבה שהבנאדם פשוט קוסון-עולם (ואיך שהוא מחזיק את המיקרופון, וההבעה המיוסרת-משהו על פניו... די...) enjoy!

די, איזה רעים...../images/Emo2.gif../images/Emo8.gif

א. אכן התמונה לא משהו, אבל הוא נראה הרבה יותר טוב בקליפ. ב. על טעם וריח אין להתווכח... מוצ"ש נעים לכולכם!

זורבבל

New member
ברוכים השבים ../images/Emo13.gif

לירונר, אתה לא רואה שהבנאדם צמא לאחר תקופת העדרות ממושכת?

Unicorn Fairy

New member
סליחה אבל...

לי יש חתיך אמיתי! לא איזה בלונדי מגעילול... צ´סטר בנדינגטון!!!! אוי אני אוהבת אותו...........

לינקין?

לפחות היית מביאה תמונה יותר יפה. למרות שגם הוא לא משהו, סתם יש לו קול מדהים

זורבבל

New member
אני לא מכיר אותו אבל מהתמונה

נראה ש: 1. הוא ממש סובל. 2. בא לו להקיא. 3. יתר לחץ דם גורם לוורידים שלו להתפוצץ. 4. הוא רוצה לאנוס את המקרופון. 5. כל נתשובות הנכונות (תוך התחשבות בכבוד המקום על תנוחת הריש אני לא אפרט)

נו בטח הוא באמצע

התקפת העצבים שלו של CRAWLINNNNNNNNNNNNNN IN MY SKINNNNNNNNNNNNNNN הוא גם נרגע מדי פעם

Unicorn Fairy

New member
והנה עוד תמונה..מדהימה שלו....

ובקשר לאיך שהוא נראה בראשונה.... אז שא) יאנוס אותי...בהסכמה... ב) לחץ הדם שלו עלה כי הוא ראה אותי... ג) הוא לא מקיא...הוא שר לי שיר..... ד) הוא לא סובל...הוא מתרגש ה) כלללל התשובות נכונות! אוי צ´סטר...גררררררררר....*מזילה ריר*

Unicorn Fairy

New member
והנה עוד אחת...

הו צ´סטר.... למה אתה נשוי???? ועוד לפרחה שמנה??? תראו איזה מתוק הוא בתמונה הזאת...

הוא נראה הכי טוב בתמונה שלי

לדעתי... חוץ מזה לפחות יש לו קול יפה אם הוא לא נראה משהו

למעלה