הי לכולם ושאלה

Mr China

New member
הי לכולם ושאלה

האם הייתם רוכשים פריט ביגוד או אקססוריז שממותגים לגרושים? הכוונה לא לפריט שזועק את זה מילולית, אלא לדוגמא פריט מעוצב שידוע לכם שהמעצב/ת גרוש/ה ותורם לסיוע פינסי לגרושים, או משהו בסגנון? האם הית רואים בכך סיבה לקנות פריט זה לעומת פריט מקביל? ושאלה אחרונה: האם קיבלתם או הייתם שמחים לקבל מתנה מסוג זה לכבוד הגירושים? תודה מראש... ולמיצה, ישר כוח על הפורום החם שיצרת!

המממ... רעיון מעניין ../images/Emo13.gif

קודם כל תודה- הפורום הזה, חוץ ממני, גם יצר את עצמו
ולגבי הרעיון- כן, הייתי שמחה לקדם מטרה שקרובה אליי, כמובן שיש את עניין העלות, הנגישות וכו', אבל הרעיון מעניין לכשעצמו.

3 שרונית

New member
בעייתי העניין

זה יכול לעבוד תקופה מאוד קצרה בגלל הגימיק ,או כמשהו חד פעמי כתרומה למישהו /משהו אבל אנשים לא ישושו לתייג את עצמם (גם לא אלה שיגידו עכשיו "מה לתייג אנחנו גרושים זאת עובדה ובלה בלה בלה"

מה, יעני כמו טבעת כזו ?

אפשר... לא איכפת לי לקבל מתנות גירושין, אם ככה אני מתחתן רק בשביל המתנות של החתונה ומתגרש גם בגלל המתנות. איזה כייף... גם ככה אני מרוויח וגם ככה.

רק שיר

New member
דווקא ניראה לי שברצונך ליזום משהו כזה

ואתה בא לתשאל אותנו הגרושים- אנחנו מדגם לא מייצג. ולשאלתך, לא- ממש לא.

רומנteaת

New member
אני בזמנו

עשיתי שמיניות באוויר להשיג צמידים שנמכרו במגנוליה כשההכנסות היו לטובת מאבק העגונות ומסורבות הגט. אז אם זה מטרה כזו- אני לא כל כך מבינה איזה סיוע פיננסי צריך דוקא לגרושים, לעומת זאת אני כן מבינה שצריך סיוע למוסדות שעוזרים לאנשים לעבור את התהליך עצמו. אז בהחלט כן.

חברה שלי קיבלה מכונית מתנה לגירושין שלה

ואחרי שהיא התגרשה אז אחות שלה קנתה לה צמיד מאיר כזה בחושך שכל הזמן יזכיר לה שהיא גרושה.

הדבר היחיד שממותג לגרושים שיש לי

הוא הספח בתעודת הזהות. אני מאוד קשורה אליו וכל פעם שרע לי אני מוציאה אותו ורואה שאני גרושה. זה תמיד מרומם את רוחי

נראה לי שאת צריכה למקד קצת יותר את השאלה,

גם אני בקריאה ראשונה לא כ"כ הבנתי מה הקטע...

לפי מה שאני הבנתי מר צ'יינה התכוונה למה

שרומנטית כתבה, ולא להוציא אותנו לרחובות עם חולצות שכתוב עליהם- "גרושה+2"

3 שרונית

New member
יכול להיות אבל

הבחירה במישפטים "האם הייתם רוכשים פריט ביגוד או אקססוריז שממותגים לגרושים? הכוונה לא לפריט שזועק את זה מילולית, אלא לדוגמא פריט מעוצב שידוע לכם שהמעצב/ת גרוש/ה ותורם לסיוע פינסי לגרושים, או משהו בסגנון?" לא ממש מתאימה להסבר.

נכון, בגלל זה כתבתי לה שצריך למקד את השאלה

מחדש
ואת, את מידרת אותי במסנג'ר כשאני כולי מתגעגעת לשיחות שלנו...

למעלה