הי לכולם ולנוי-

ניתי 55

New member
הי לכולם ולנוי-

הי נויה, חשוב לציין שבעלי אמר שאני יחליט בסוף כי הוא הבטיח אך הדגיש שיש בעיה עם ההורים שלו וזה היה ברור שזה לפתוח מלחמה איתם וויתרתי לו בסוף , הם גם מאוד כעסו עליו שלראשונה בחיים הוא לא תמך בהם הם הגדירו את זה לא עושה להם כבוד,והוא הסביר להם שזה מה שרצינו אבל הוא מוכן לקרוא לו בשם אחר, השם כבר לא יהיה מה שרציתי , ומה שהתפתח מזה זה שלפני שהחזרתי את הילד הביתה , אמא שלי התקשרה לאבא שלו ופוצצה אותו בכל מה שהיא חושבת על החמה שלי, הוא התעצבן הגיע לביה"ח ודרש איתי דיבור צפוף שכל העת בעלי החזיק אצבעות בחדר המתנה שהכל יסתדר אחרי השיחה, כצפוי הוא תקף אותי ולי איין פה גדול אני די עדינה, הוא תקף אותי איך אומרים על אישתו שהיא לא בסדר וכדומה ואחרי חצי שעה של שיחה שלא הובילה לשום מקום אלא רק להאשמות מצידו שאני אשמה בהכל שהתעקשתי על השם, שאני אישה קשה ועקשנית ברחתי משם בוכה עם קוצר נשימה מהעוגמת נפש, בעלי רצה להתגרש כי אי אפשר ככה שלא מסתדרים ולאן זה יגיע, עברו יומיים ואחי דיבר איתו ואנחנו בנסיון נוסף לגשר על הפערים בנינו בחינוך, אני בטוחה שהוא גם שונא את אמא שלי על זה שהיא אמרה על אמא שלו כל מיני דברים אצל אבא שלו , יש לציין שאמרתי לאבא שלו באותו שיחה שלא יגיד כלום לבעלי שאמא שלי התקשרה אלא אם כן הוא רוצה שנתגרש, הוא אמר יהיה לי קשה להשאיר את זה בפנים אבל בסדר, ושרצתי בוכה ממנו כי נעלבתי אז בעלי ניגש אליו ,חמי סיפר לו תקף אותו ובסוף השטיפה שבעלי עבר אמר לו חמי עכשיו אם אתה גבר אל תתגרש, "ליזרוק פצצה וללטף"... בקיצור לא דיברנו וההורים שלו המשיכו לבוא יום יום פעמים ביום לפעמים לפגיה ובסוף מההסכם של אחי היינו חייבים לדבר אז אני מחוייכת שהם באים וניקרעת מביפנים ואמא שלו כל הזמן דורשת לאחוז בילד ולמצוץ לו את הידיים לנשק לו את הפה ולהגיד שהוא קופי בעלי ושכולם אומרים ככה ואיין עוררין וכל הזמן קוראת לו מתוק שלה , מלאך שלה (כיאלו היא ילדה אותו) מה עושים עם השינאה אני משתגעת, ונמאס לי אני רוצה מרחב מחיה גם ככה אני כל 3 שעות מאכילה אותו כי הוא רק 2 קילו, ואיין לי זמן לנשום ומה מחכה לי כבונוס לראות אותם פעם ביום יומיים , בעוד אני משתוקקת להיות לבד בלעדייהם קצת... מה עושים????????!!!!!!!!!

היי ניתי

לדעתי, את טובה מדי, את לא צריכה לוותר להם על כלום!!!! בטח לא על דבר עקרוני כמו שם של ילד. יכולת לכבד אותם ולקרוא לילד בשם שני בשם שהם בחרו (אני גם את זה לא הייתי עושה ובטח לא אחרי התקפה כזו מצד חמך) הם יכולים לבוא לבקר כל יומיים אבל לנשק בפה את הילד???? ולמצוץ אותו??? - פשוט גועל נפש!!! אני ילדתי לפני חודש ואני לא מנשקת את התינוקי בפה - חיידקים!! ובטח שלא מוצצת לו את הידיים. תגידי לה שזה מגעיל אותך ותבקשי ממנה לא לעשות את זה, שלא נדבר על זה שזה פג וזה יכול להיות מסוכן!!! מה בעלך אומר על המציצות של הידיים והנשיקות בפה??? אם הוא רוצה להתגרש בגלל ההורים שלו, אז מצטערת להגיד, אולי כדאי שזה יקרה עכשיו ולא בעוד 5 שנים עם שניים-שלושה ילדים. גם אני לא מסתדרת עם ההורים של בעלי, פשוט לא סובלת אותם, אבל בעלי איתי, בתוך תוכו הוא יודע שאני צודקת בכל מה שאני אומרת עליהם. אולי תלכי לאמא שלך לכמה ימים וככה לא תצטרכי לסבול את הביקורים שלהם ויהיה לך זמן לחשוב על הכל ולהחליט בדיוק, מה את רוצה. תחזיקי מעמד נשיקות לתינוק

למעלה