הי לכולכם,

הי לכולכם,

מיזה כבר כמה חודשים שאני מעוניינת לבצע פירסינג בטבור, יש למישהו מכם מושג מהו זמן ההחלמה מכך? ובכלל אם אופן הביצוע כואב?

../images/Emo41.gif בתור אחת עם פירסינג ../images/Emo41.gif

בטבור:) המממ זה לא כואב, אבל גם אם אלף אנשים יגידו לך שזה לא כואב, ואחד יגיד שכן, את תחשבי שזב כואב:) ככה זה... בעיקרון זה פצע פתוח, ואת צריכה למרוח עליו משחה או משו בסגנון, אני שמתי מים+מלח... ברוך השם לא הייתה לי שום אינפקציה, ונראה לי הפצע עצמו מחלים אחרי חצי שנה או משו כזה...

DDN

New member
../images/Emo5.gif

איש איש וטעמו. אתם סתם אוהבים לצפצף בגלאי מתכות. מתכות מכל סוג על הגוף מיותרות לדעתי.

DDN

New member
לדעתי - ממש לא.

פירסינג ממש לא יפה בעיניי היה לי קשר התכתבותי עם מישהי, שנפגשנו, וגיליתי שיש לה פירסינג בלשון, רמת הקשר ירדה. היא לא תעבור אצלי את שלב ה"ידידה" (מה גם שהיו עוד דברים של חוסר התאמה בינינו) מה יפה בלחורר את הגוף? ולמען האמת - גם טבעות, שרשראות ובמיוחד עגילים לא.

plomphy

New member
זה דפוק

זה בדיוק כמו לשפוט מישו על פי המראה החיצוני בלבד. אם אתה אוהב בן אדם אתה תקבל את הסגנון האישי שלו כמו שהוא, כולל חורים ומתכות. אם הפירסינג זה הדבר היחיד שיפריד בינך לבין מישי אחרת בעתיד, אני מציעה לך לחשוב מחדש על ההחלטות שלך.... לטובתך.

DDN

New member
אבל בדיוק כתבתי

שהיו עוד דברים שהפרידו בינינו. שזה כבר היה קשור לאופי שלה (כתבתי את זה!) ו"נקודת מחשבה" שאלה אותי אם לדעתי זה באמת לא יפה - ואמרתי לה את דעתי. כמובן שהפירסינג לא יהיה מה שיפריד ביני לבין מישהי שהאופי שלה יתאים לי בעתיד.

plomphy

New member
ובגלל זה אמרתי

אם זה הדבר היחיד שיפריד בעתיד לא על המקרה הספציפי הזה. אבל גם אמרת שהיא לא תעבור את שלב הידידות- אז איך תדע אם היה יכול להיות משו?

DDN

New member
דוגמא רעה.

פה ידעתי שאין עוד לפני שראיתי אותה. אבל עדיין, כן. פירסינג (ובמיוחד בלשון) יצור אצלי אותה דחייה שסיגריות יצרו. צר לי. ככה אני.

plomphy

New member
../images/Emo6.gif

האם זאת התחלה של פיוס?

תודה סנדרה,

ועוד שאלה אם לא איכפת לך, תוך כמה זמןמהרגע שעושים את העגיל נראה לך שאפשר להוריד אותו? אני שואלת כי יש לי עניין בזה.

../images/Emo41.gif אם את רוצה שהפצע יתרפא ../images/Emo41.gif

טוב טוב... תחליפי אחרי כמה חודשים... 2-3 משו כזה...

כדיי למנוע אינפקציה אפשר לשים גם

משחת עיניים.. בדרך כלל ממליצים על זה בכל החנויות לעשיית פירסינגים או סתם עגילים באוזניים. וכדיי להפחית בכאב אפשר לשים לפני כן משחת הרדמה (אמלה) מחכים עם זה 20 דקות וזה מרדים את המקום.

DDN

New member
אני מנסה להסביר לה שזה מיותר.

הן החליטו שזה יפה וסקסי GO FIGURE

למעלה