הי לכולכם ...

Gilat34

New member
הי לכולכם ...

המון תודה, ההודעה שלי פשוט עברה לעמוד הקודם והיא לא קופצת לכאן, אז אני פותחת הודעה חדשה ... חזרתי לכאן לאחר שבועיים + שכתבתי את הודעתי, קודם כל המומה מודה לכולכם על התגובות. את ההודעה שלי כתבתי ברגע של משבר עמוק מאוד ... וכידוע משברים בחיים מובילים אותנו להחלטות ... המצב היום לא שונה ממה שהיה כשכתבתי את ההודעה, להיפך - המצב רק הולך ומחמיר ואני מותשת כבר. אז קיבלתי החלטה, מאוד נחושה, של לחפש עבודה ולעזוב את המקום הנוכחי ... אין לי מושג כמה זמן זה ייקח ... אבל לא אכפת לי אני נחושה להחליף מקום עבודה בגלל כל כך הרבה סיבות .... א. אני רוצה להתחיל לחיות חיים אישיים ולא לחשוב ולחיות עבודה 24/7 כמו שאני חיה היום. ב. הגעתי למסקנה שמיציתי את התפקיד הנוכחי שלי ואת החברה שאני עובדת בה כבר 5 שנים ... הגיע זמן שינוי. ג. מרגישה ששינוי מקום עבודה ואוירה יביא לי לחיי רק דברים טובים, ממש יש בי הרצון להתחיל מחדש .... מאחלת לעצמי כל יום שבעוד X זמן (חודש, חודשיים, כמה חודשים) אני אהיה במקום אחר בחיים ... זה כרגע מה שמחזיק אותי ונותן לי את האנרגיות להמשיך ביום יום ... ההכרה שזה זמני ואוטוטו אביא את עצמי למקום אחר בחיים. היום אפילו עשיתי משהו שחברה המליצה לי ואמרה לי שעוזר - ישבתי וכתבתי לפרטי פרטים על הרצון שלי למצוא עבודה, את כל מה שאני מחפשת במקום הבודה החדש, את כל מה שאני רוצה ... כדי איכשהו לזמן לי את זה לחיים. מאוד מקווה שזה יעזור. המון תודה ואשמח לשמוע אם יש לכם המלצות נוספות עבורי. Gilat

yaelmmmmm

New member
חיפוש עבודה ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

חיפוש עבודה אחרי 5 שנים זו לא משימה פשוטה! יישר כוח על ההחלטה האמיצה לחיות את החיים ולא רק את רצון הארגון. במה אנחנו פה נוכל לסייע?

כל הכבוד גילת !!

לרוב האנשים קשה לעשות צעדים כמו שלך - אבל את נאמנה לעצמך ולנשמתך והאמונה והנחישות שלך בוודאות יטיסו אותך קדימה למקום שאת רוצה וצריכה להיות בו..... רוב האנשים מחפשים תחושת בטחון וודאות בחיים - ההבדל בינהם הוא ש 90% מחפשים את הבטחון מבחוץ פנימה.... בטחון תעסוקתי - מקום אחד ויציב - פנסיות וכל זה .............וזה חשוב ונחמד והכל אבל יש גם את ה 10% שלוקחים סיכונים - מאמינים בעצמם ולא מוותרים......מנסים ונופלים ושוב קמים ושוב מנסים... ולא מוכנים להתפשר על החיים שהם יודעים שמגיע להם לחיות !! אני מאמין בלב שלם שאת כזו - הצמדי לאנשים שתומכים במי שאת - והתרחקי מאנשים שמשפיעים עלייך לכיוונים אחרים בינוניים, או כאלו שמדכאים אותך... ושוב - כל הכבוד - בלי להכיר אותך אישית - אני ממש מאמין בך. בהצלחה !!

למעלה