הי לכולכם!

star*dust

New member
הי לכולכם! ../images/Emo42.gif

אני חדשה כאן. שם הפורום הזה תפס לי את העין... אני חושבת שבמצב של היום חשוב שנגרום לעצמנו להרגיש טוב, לא לתייאש, להיות חזקים!!! אז, הייתי רוצה להכיר אותכם... שכל אחד ירשום משהו על עצמו
שבת שלום לכולם!

היי לך יקירה

אתחיל ואכתוב ברוכה הבאה ומקווה שתהני מכל רגע!! הייתי מפנה אותך להודעת המנהל בכדי שתדעי יותר מה ומי הפורום הזה, אבל במקום זאת אפנה אותך ל הודעת הלא מנהלת שלי ולכמה מהתגובות בכדי שתהני יותר <וכי בא לי..> אז מה אספר עלינו? קודם כל עליי. כי.. שוב, בא לי.. אני קיפודת ים, וכשמי אני אוהבת ים, אבל יותר להתבונן בו ולהרגיש חלק ממנו. מה שלא קורה שאני שוחה.. כן.. אני לפעמים גם קיפודה, אבל הרבה פעמים מגלים עליי שהקוצים הם בעצם שערות.. רק צריך להבין אותי יותר. למעשה. אני בעצמי מתחילה להבין אותי, אז אני מרשה לך קצת לא להבין .. רק קצת!.. למה אני משרשרת לעצמי הודעות בלילה. וכמובן מחזירה תשובות. ואת????? ספרי לי על עצמך. אני אוהבת סיפורים.. לא "היו היה" ושאר אגדות, אלא סיפור עלייך.. משהו מיוחד שאת רואה אותו כמשהו נחמד .. ~~~ שני, קיפודת ים הנודדת לה מחוף לחוף, ובעצם כל מה שהיא רוצה זה הבית. אחחחח.. i believe i can fly שבת שלום וכמובן, שנה מעולה טובה מתוקה ושלווה.

גיל גיל

New member
היי אבק כוכבים!!!

אני גיל, מנהל הפורום (לפחות רשמית...) אני לא יותר חכם מאף אחד כאן ולא מתיימר להיות, אני רק מנסה לעזור ולכוון אנשים להרגשה הטובה בעזרת עצות שאמורות לעזור כי הן באות מהניסיון שלי, או מהספר "בוחרים להרגיש טוב". אני אחרי תואר ראשון בפסי´, ומרגיש טוב!!! ואת?

~דויד~

New member
שלום לך

ברוכה הבאה! שמי דויד ואת מוזמנת לעיין בכרטיס האישי שלי. אני לא מצליח להיות חזק. כולי סערת רגשות כל הזמן... ואני לא יודע איך אני אגיב כשאגיע למנהטן ביום שני הקרוב... אבל קשה זה טוב זאת הסיסמא שלי

star*dust

New member
ועכשיו אני: ../images/Emo9.gif

טוב, קודם כל תודה על קבלת הפנים
אז ככה, קראתי את "הודעת הלא מנהלת"... ואת מה שכתבתם והחלטתי, שהנה מצאתי את מקומי בעולם הפורומים... אז אספר קצת על עצמי: אני בת 22, לא אחרי תואר בפסי´ (או שום תחום אחר) אבל כן, אפשר לאמר שאני מרגישה טוב רוב הזמן... (חוץ מיום רביעי-חמישי האחרון שהייתי חולה - שוב סינוסיטיס
) עד לפני חצי שנה בערך הייתי ב"הלם שחרור" כמו שאומרים, חיפשתי את עצמי... הייתי ממש בדיכאון. העולם הפחיד אותי, שאלתי מה אני עושה עכשיו, לאן אני הולכת, מה היעוד שלי וכו´ וכו´.... לקחתי את עצמי לתאילנד, נרגעתי קצת... זהו, עכשיו אני כאן, עובדת כסוכנת מכירות, אבל לא לנצח, כי אני עדיין מנסה לברר מי אני בדיוק, אבל דרך ההתנסויות שגורמות לי להבין:"זה אני לא....", רק כך אוכל לדעת מה אני כן... חוץ מזה, גם אני מאד אוהבת ים (האנרגיה הכי טהורה בעולם), ספרים (כרגע אני קוראת את "שיחות עם אלוהים"), וכל דבר שעושה לי טוב! שבוע טוב לכולם!!!
אוהבת, star*dust

star*dust

New member
תודה, מתוק! ../images/Emo24.gif ../images/Emo23.gif ../images/Emo23.gif ../images/Emo23.gif

ושתהיה לך טיסה נעימה ורגועה! תשמור על עצמך ועל החיוכים... לכמה זמן אתה טס???
star*dust

~דויד~

New member
סליחה! מה את חושבת שאני מושחת?

ובכן את צודקת!
אבל שישאר ביננו, בסדר?

כן, כן.. שיישאר ביננו..

חוצפה! ועוד האיש האדיב הזה הציע לקנות לי משהו ע-נ-ק בחו"ל, רק כדי שאני לא אציק לו. וסירבתי רק בשביל שהוא ייקח אותי.. והוא סירב.. <המתנה עדיין תקפה?:))))) >

~דויד~

New member
ששששששששששששששש......שני

שקט, מה את מגלה לכולם? נו את באה? אנחנו יוצאים ב 1:30 ...

היי לך:)

זה בסדר לא לדעת מה את רוצה, ומי את, במיוחד שעכשיו יש שנה חדשה והכל בעצם פתוח לפנייך. <וסינוסיטיס זה דבר איום> אני מקווה שהבחירות שתעשי, לא משנה תוצאתם, יגרמו לך לחיוך או לפחות ילמדו אותך. שלך, שני

star*dust

New member
../images/Emo24.gif ../images/Emo23.gif

תודה, שני! בהחלט, כל מה שאני עושה ובוחרת, בסופו של דבר גורם לי לחייך, כי אני יודעת שגם אם באותו רגע דברים לא מסתדרים, סך הכל כמו שאומרים "כל עכבה לטובה".... וזה ממש נכון! אח"כ נזכרים בדברים שאז הרגיזו אותנו או גרמו לנו להרגיש רע, ומבינים שבזכותם התקדמנו, או הכרנו מישהו או ניתקלנו בסיטואציה מסוימת שרק קידמה אותנו...
שתהיה לנו שנה מתוקה
שנת שלום, אהבה, הצלחה, שנה של הגשמת משאלות
ורק טוב!!! אוהבת, star*dust

דור78

New member
עידוד

מה יש לך לחפש במנהטן ביום שני??? איך שזה נראה בעיתונים, העיר אפופה אבק ושברים ומלקקת את פצעיה. בהחלט לא זמן להיות שם. ואם אתה מוכרח- חשוב על כך שהגרוע מכל כבר קרה. נסיעה טובה.

למעלה