הי! כנסו רגע! (ספויילרים עד פרק 15)

Leuko

New member
הי! כנסו רגע! (ספויילרים עד פרק 15)

מי שראה- אני רוצה לדעת אם עוד מישהו חושב כמוני: שדאנקן הרג את לילי!!!! כי הרי ורוניקה גילתה שיש לו התקפי אפילפסיה אלימים שאחריהם יש לו "בלקאאוט", והוא אמר מתישהוא שהוא לו זוכר שומדבר מהימים של הרצח.... מה דעתכם? וגם- שבטוח שג'ייק קיין הוא אבא של ורוניקה! תחשבו על איך הוא התנהג במסיבה ההיא, ולמה דאנקן נפרד ממנה? לדעתי אמא של ורוניקה ניהלה רומן או משהו עם ג'ייק ואישתו גילתה את זה וגרמה לה לברוח ע"י איום על ורוניקה. וחוץ מזה- איזה מותק השוטר הזה, שכחתי את שמו, נכון???? אה, זה, טוב להוציא את זה החוצה..... :)

הדפיטי הזה

כזה שווה אני מה זה אוהבת ת'צורה שהוא הולך ומדבר כלכך מתוק[:

SydBristow

New member
חחח....

נראה לי שכל אחד שראה את כל הפרקים חושב כמוך בקשר לדנקן... למרות שאפשר להגיד את זה גם על האונס שלה - עוד התקף אפילפסיה? אבל זה נמשך מספיק זמן בשביל לאנוס מישהו? מממממ....מעניין.

geniusblonde

New member
חחחחחח

אני לא חושבת שאפשר בדיוק לאנוס מישהו (ואם כבר מדברים על זה, גם לרצוח מישהו) בזמן שיש התקף אפילפסיה. אני חושבת שכשמקבלים התקף אפילפסי מתחילים לפרקס על הרצפה וכאלה...

Leuko

New member
אמממ...........

אמרו שזה"התקפים אלימים". יכול להיות שהיה לו אחד כזה, ולילי באה לעזור לה ובטעות הוא העיף אותה או משהו. אה אבל רגע, היא מתה מיריה או שסתם נפתח לה הראש? פתאום אני לא זוכרת, ואם זה מיריה אז כל התיאוריה שלי הלכה לעזאזל..... bummer..... ואתם יודעים, אולי בכלל לא אנסו את ורוניקה? אולי "ביימו" את זה? אני מעדיפה לחשוב ככה... נראה לי נורא לחשוב שמישהו מהחברים שלה עשה את זה (אפילו אם הם כבר לא היו חברים שלה אז).

geniusblonde

New member
אני משארת שראיתם את כל...

הפרקים עד פרק 15, אז אם אתם רוצים את כל הפרטים על התעלומות עד כה כנסו לmarsinvestigations.net, הכל שם מאורגן בטירוף! (כן, אני יודעת שלפרסם את עצמי יותר מדי זה לא בסדר...)

חותםםם

New member
../images/Emo2.gif עכשיו שחושבים על זה..

אולי באמת דנקן הרג את לילי?? אני רואה רק את הפרקים שבטלווזיה..לא רוצה להרוס לעצמי
אבל..לי נראה שדנקן נפרד מורוניקה..כי הוא גילה שהם אחים.. טוב תאמת אין לי מושג

למעלה