הי כולן
זה זמן רב שלא כתבתי. שנה!? הייתי בהכנות לקראת ניתוח נוסף שכללו בדיקות לרוב, התייעצויות אין- סוף,
התלבטויות,דמעות, פחדים וכ'ווווו.
במשך ככככל הזמן הייתן לי לעזר רב (!!!!!), גם אם לא בידיעתכן, ועל כך תודה ענקית.
כיום- חודשיים לאחר ניתוח(שלישי או רביעי-תלוי מאיזה צד מסתכלים....) זקוקה שוב לעזרתכן:
חודש לאחר הניתוח (מוקד רקטווגינאלי וכריתה של 10 ס"מ מהמעי) שוחררתי לביתי.
כבר שלושה ימים באישפוז ללא מזור ומוצא לכאביי:בטן תחתונה-רגישות במגע וכאב חד ומפלח.
בטן עליונה- גם רגישות במגע . כאבים איומים כשמנסה(כי לא מצליחה....) להשתעל,לצחוק ושלא אצטרך
להתעטש חלילה...
כואב בנרתיק, ברקטום, בשחלות ובאגן כככככווווווולו. אה וגם המעי...הוציאו סטומה.... מאחר ולא עלה החום- חשד למשפחת הזיהומים יורד מהפרק.(כנראה).
כרגע הכוון הוא בעיה נוירולוגית באגן שאמורה לחלוף מתיישששששווו.... מתי לעזאזל?מתי? אגב, מאז הניתוח אני
סובלת גם מאצירת שתן שגם אמורה לחלוף מתישהו... מישהיא יודעת מתי זה מתישהו?
או לשתף אם חוותה את אותם כאבים.....או אם אפשר להזרים שתן בטבעיות בעזרת דיקור ומשפחתו????
די.שוב יצא לי מישמש.כואב לי .נשכבת לישון...
זה זמן רב שלא כתבתי. שנה!? הייתי בהכנות לקראת ניתוח נוסף שכללו בדיקות לרוב, התייעצויות אין- סוף,
התלבטויות,דמעות, פחדים וכ'ווווו.
במשך ככככל הזמן הייתן לי לעזר רב (!!!!!), גם אם לא בידיעתכן, ועל כך תודה ענקית.
כיום- חודשיים לאחר ניתוח(שלישי או רביעי-תלוי מאיזה צד מסתכלים....) זקוקה שוב לעזרתכן:
חודש לאחר הניתוח (מוקד רקטווגינאלי וכריתה של 10 ס"מ מהמעי) שוחררתי לביתי.
כבר שלושה ימים באישפוז ללא מזור ומוצא לכאביי:בטן תחתונה-רגישות במגע וכאב חד ומפלח.
בטן עליונה- גם רגישות במגע . כאבים איומים כשמנסה(כי לא מצליחה....) להשתעל,לצחוק ושלא אצטרך
להתעטש חלילה...
כרגע הכוון הוא בעיה נוירולוגית באגן שאמורה לחלוף מתיישששששווו.... מתי לעזאזל?מתי? אגב, מאז הניתוח אני
סובלת גם מאצירת שתן שגם אמורה לחלוף מתישהו... מישהיא יודעת מתי זה מתישהו?
או לשתף אם חוותה את אותם כאבים.....או אם אפשר להזרים שתן בטבעיות בעזרת דיקור ומשפחתו????
די.שוב יצא לי מישמש.כואב לי .נשכבת לישון...