הי כולם...

Ray girl

New member
הי כולם...

מצתערת שזה לא קשור למשהו, אני עכשיו בביצפר. אני מרגישה שאני חייבת ללכת. כלומר... לעזוב את הפורום. אני כבר לא מרגישה שייכת, כל הזמן רע לי (ואוי לאמא של לילך עם היא שוב תתלונן על זה בפורום ההוא! >_<). אני כל הזמן עייפה ויש לי מייג'ר עבודות ומבחנים ואני לא מצליחה כל כך לתקשר עם האנשים כאן... אז אני מניחה שזה המכתב פרידה שלי... לא ממש שאני רוצה להיפרד, כלומר, יש לי כאן את החברות הכי טובות! וגם את החברים! אולי אני נשמעת כמו צומית אבל לא אכפת לי. כי אני לא רוצה סתם להיות כאן. אני לא ידועת איך להסביר את זה... פשוט ממש רע לי... זה לא קשור לפורום.. זה אני, לא אתם... (קלישאה)... אני דיברתי על זה עם ענבר סאמה כבר הרבה מאוד זמן. היא ניסתה לשכנע אותי להישאר אבל זה פשוט לא עובד. אני ממש מצערת.. אני לא יודעת מה עוד להגיד. מה שכן הייתי פעם מכורה לפורום, וכל פעם שלא הייתי כאן ממש לא היה לי טוב, אתם הייתם כמו האקסטזי שלי. אני הייתי חולה עליכם. אבל עכשיו אני נמצאת כאן כמה שניות והולכת, ולא רע לי בכלל. להיפך, אני שוכחת, פשוט שוכחת.. זה לא יהיה טוב עם אני אשאר כאן, ואני מקווה שכולם פה ישכחו מהר את זה וימשיכו האלה (אבל מי יזכור, באמת). אפילו בצ'אט אני לא יכולה להיות יותר מחמש דקות. מצערת.. אני לא יודעת מה קרה לי. אולי זה בגלל אבא שלי שניתק אותי לחודש, אולי זה בגלל המחנכת שלי שמטילה עלינו פול עבודות, אולי זה בגלל המבחנים שיש פעמיים בשבוע ואף יותר, ואולי זה בגללי. השתנתי. לא שאני רוצה כמובן.. בא לי להישאר כאן לתמיד טוב אני צריכה ללכת.. סליחה... היה נעים להכיר אתכם באהבה נייקו

Ray girl

New member
אה כן ועוד דבר אחד אחרון לפני שאני

מועפת הפורום הוא לא מה שהיה

טיקיי

New member
צודקת...

ואת לא מועפת, את תמיד מוזמנת לחזור... אני מצטער לשמוע שאת עוזבת ורע לך...

קרייטון

New member
ביי... וצודקת,

הפורום לא כמו שהו היה פעם היו שירשורים של משחקים ו"ראיונות" עם דמויות עכשיו הכל פיקים >_<

niena

New member
ביי!

נתגעגע!

OFIRB9

New member
הנה הלכה הכוכבת לעתיד!!

ואהההההההההה.................... נו בחייכם תנו הזדמנות!!! דיג'ימון יחזור בעונה חמישית!!!! לא קלטתם?! צריך לתת לפורום הזה עוד צ'אנס ועם לא איכפת לכם עם היינו מתחילים כבר עם עונה 5 שלנו *אהם* מילי*אהם* אז הפורום היה עולה מחדש!!!! פיקים שמיקים, גישה כזו היא בדיוק מה שהורס לנו תעזבו תעזבו אני אשאר כאן עד עונה 5 אפילו לבד

Ham Ham

New member
ביי למרות שאני לא מכיר אותך ו...

וחבל שאת הולכת
ואני היחיד שיש לו סאמה בשם פה ^_^ האם האם סאמה! D: (אל תדאגו אני לא רואה המטארו X__X)

;_______;

נייקו!!!;________; אני אתגעגע \= לפחות יש לי פללפון שלך ^^;;; אבל..אבל..זה לא הוגן \= לא רוצה שתעזבי ;_;

star_female

New member
.....

אני לא מבינה מה את בדיוק חושבת, היית יכולה לפחות לחכות עד שליסטה תהייה פה. אני גם לא מבינה מה הקטע ב"לעזוב את הפורום", את יכולה לקחת הפסקה של כמה ימים או שבועות ואז לחזור. אם בא לך להישאר, תישארי, זה לא עולה כסף. זה בסך הכל פורום, עוד אתר שאת נכנסת אליו באינטרנט. כן, זה פורום מגובש, קרוב וקטן וכל החברים פחות או יותר מכירים אחד את השני, אבל זאת לא התחייבות להישאר פה *תמיד*. את תמיד יכולה לקחת הפסקה, וכשתתגעגעי (וזה יקרה), תחזרי. וגם אם לא תתגעגעי תחזרי מדי פעם כדי לבדוק מה קורה. אין שום סיבה לעזוב פורום אלא אם כן זה משהו מאוד עקרוני ואת ממש שונאת את הפורום, וזה לא מה שאני חושבת לפי ההודעה שלך. להגיד שאני אתגעגע... אני לא מכירה אותך באופן אישי ממש, אבל את אחת החברים היותר חשובים בפורום, וזה מאוד חבל שאת רוצה לעזוב. את תחסרי פה.

moon flower

New member
נתגעגע... בכל מקרה שהוא

פרידות זה תמיד עצוב, לא להכחיש שזה יעבור, אני לא הולכת לנסות ולשכנע אותך שתישארי- תעזבי או לא- ברירה שלך, אבל אני משכימה עם טלי (סטאר-פימייל) שאולי עדיף שפשוט תקחי לעצמך חופש של כמה שבועות (מילי עשה את זה פעם, לא?) ואחרי זה תחזרי עם כוחות מחודשים...

אוף!!!!!!!!!!

למה את חייבת לעזוב???? אני יודע שאני אנוכי והכל אבל בבקשה על תעזבי!! או שלפחות תעשי כמו שמון וסטר פימייל כאילו תעזבי לתקופה ותחזרי אחרי זה ועם בכל זאת לא תירצי להישאר אז לפחות תקפצי לבקר מידי פעם אני יתגעגע!

Goggle Girl

New member
טלי: אני לא עזבתי!

טלי: אני בצבא ;_; לא עזבתי! אני כל שבוע קוראת את כל ההודעות ואנשים חושבים שעזבתי ;_; עדי: 'כל ההודעות' ¬.¬ מטורפת. וזה עוד בא ממני. אבל סתכלו עלי לדוגמא! אוטובוס לתפארת אגד (גם מאחר
) ואני עדיין כאן! ולתפארת מדינת ישראל! *המוזות קושרות אותי לכיסא ומכריחות אותי לכתוב* x.X כן כן כן, עוד טאקוג'יצ'י מייד מגיע טלי: D: כן!! טאקוג'יצ'י! D: קואיצ'י: לא! קוג'יצ'י! >_< טאקויה: לא! טאקוג'י! >_< ג'ונפי: לא! ג'ונג'י!! >_< כולם: ... קוג'י: >.> *מסתלק עם המלך בבר* טלי: X_X למה פילים ;;;; עדי: סיפור ארוך ^^;;; כמו האף של הוד מלכותו... וה...

Digi Lista

New member
עם מילי היה סיפור שונה...

בהתחלה הוא עזב בגלל חילוקי דיעות רציניים שאני מקווה שנפתרו ולא מזמן(ואולי גם עכשיו אם מישהו מדבר איתו ויודע צמה קורה אני אשמח לעידכונים)הוא לקח חופש סתם בלי סיבה וזה בסדר,אני תמיד בעד לקחת חופש מדברים כדי לבחון אם רוצים לחזור,אני מקווה לראות אותו כאן בקרוב ולגביי טלי כמו שהיא אמרה לשמחתי הרבה מאוד היא לא עזבה היא פשוט הורידה פרופיל בגלל הצבא ואולי בגלל סיבות אחרות,העיקר שמידיי פעם היא כאן היא אחת מחברות הפורום הכי תורמות ומקסימות שאפשר לבקש

lgmtk

New member
אויש חבל.......ביי.......מאוד חבל!!

אבל היא צודקת.............גמני מרגיש שזה לא מה שהיה פעם. אבל אני נשארתי.........אני לא יודע למה.............אבל זה ככה מאז שנגמר דיג'ימון......זה מה שיש לי להגיד.

Digi Lista

New member
מממ...

אוקיי לפני שאני אכתוב הודעת חזרה והכול(הגעתי הביתה לפני חצי שעה)אני חייבת להגיב על זה ואני אשמח אם למישהו(ואפילו לך נייקו)יהיה מה להגיד. אני לא אוהבת להגיד לאנשים להישאר בפורום או לא להישאר ואני לא אנסה לשנות בכוח החלטות פשוט כי לא נראה לי שאני אמורה לרדוף אחרי אנשים,אני רוצה שכול מי שמרגיש נוח ישאר. בזמן האחרון באמת יש כאן הרבה בעיות,בעצם לא בדיוק בעיות אבל משהו חסר,אני לא יודעת מה ואיך להגדיר את זה אבל תסמכו עליי שאני מרגישה חלק מהדברים גם כשהמחשב שלי היה בתיקון וחזרתי ידעתי שצריך לעבוד הרבה וקשה כדי להחזיר את מה שחסר(כשאני אדע מה בדיוק יהיה לי הרבה יותר קל,זה הזמן להצביע על נקודות אפילו בפרטי-תפנו אליי זה חשוב),אבל יש דברים שאני לא מסכימה איתם אני מבינה מה אמרתם אבל אני חושבת אחרת-אם חסרים לכם ראיונות עם דמויות למה שלא תיזמו אותם?משהו לא נראה לכם בפורום?יש יותר מידיי פיקים?תשנו את זה!אני משתפת פעולה בכיף עם יוזמות,ברור שהפורום הוא לא שלי אלא שלכם וככזה לא רק אני אחראית עליו,נחשו מי עוד אחראי?...אתם! אבל כשבאים ורק אומרים כמה לא טוב בלי לנסות ליזום דברים,לשנות ולהשפיע זה לא נראה טוב,אני יכולה להרגיש את הדברים,אני יכולה לדעת ולנסות הרבה בשביל זה צריך שיתוף פעולה,למה בעצם אני צריכה להזכיר את זה כול הזמן? את נייקו אני מכירה כבר הרבה זמן(מ'יויו')ותאמינו לי שיכאב לי שהיא תעזוב,אני לא חושבת שכאן הבעיה,אני יודעת שיש עוד בגישה שלה(אמרתם כאן בתגובות וגם בפרטי אומרים לי לאחרונה) והאמת שלפעמים אני מסכימה עם דברים כי גם לי יש דיעות(למרות שלפעמים אני פשוט לא מספרת עליהן),מכאן ועד לעזוב הדרך ארוכה-כמה אפשר לחזור שאם רוצים לשנות משהו צריך לפעול?בכלל הודעות עזיבה של פורומים דיי מוזרות בעיניי,לא בגלל הן לא אמיתיות וכנות אני בטוחה שכן אבל זה פורום ולא חייבים להיות בו אם לא רוצים... אני רוצה לקרוא תגובות(וכמה שיותר מהר כולל בפרטי) ענייניות בנושא ואני אחזור שוב אם לא מתאים הפורום אפשר לסגור אותו(לא אמרתי שזה מה שאני רוצה שיקרה,חשוב להבהיר שאני מתה על האנשים שבפורום ועל הפורום בכלליות אבל זאת לא סיבה להשאיר את הפורום במצב לא טוב)...

את צודקת

וזה נכון שעם אנחנו צריכים/רוצים משו אנחנו צריכים לעשות הכל כדי להסיג אותו כל עוד זה חוקי) האמתי שאני לא יודע מה היה פה קודם כי אני די חדש ואני לא יודע איך זה היה פה אבל אפשר נגיד להחיות את הפיק של שני(התחלתי ליקראו אותו)עם לא סיימתם אותו אפשר לעשות 10000001 דברים רק עם נרצה(ואנחנו מסוגלים תאמינו לי(אני חושב לפחות שאנחנו מסוגלים)) אני מיצטער שאני לא פה בזמן האחרון אבל אני די עסוק ואין לי ממש הרבה זמן אפילו שאני מנסה ליות פה לפחות 5 דקות ביום(אני די עסוק 4 מבחנים חוזרים ב-3 ימים וביום שלישי טיול שנתי) אז שהלחץ ירד אני מבטיח לנסות לעשות משו אפילו עם הוא יהיה קטן אני ינסה....אמ... לא יודע אבל אני ינסה משו טוב אני צריך לסיים לוחצים עלי אז זזתי עם יעלה לי משו אני ימשיך אותו מחר

למעלה