הי כולם!!

rocket

New member
הי כולם!!

אני חדשה פה אז תרשו לי להציג את עצמי: אני בת 17 (עוד חודש 18) מבאר שבע, לומדת בכיתה י``ב, אוהבת מוזיקת רוק קלילה (הלהקות האהובות עלי הן אירוסמית וסקורפיונס) וגם מוזיקה ישנה של שנות ה60 ו ה 70 ואני גם מכורה בצורה טוטאלית לגמרי לסדרה המצוירת פוקימון!!! כן כן לא לצחוק זאת אמורה להיות סדרה לילדים קטנים אבל זה לא... טוב אז נתראה!! ביי בנתיים... rocket

ברוכה הבאה

אין צורך להציג את עצמך, אני בטוחה שתשתלבי פה יפה, וכדאי ומומלץ לקרוא את הודעת מנהל הפורום בראש העמוד.

קצפת

New member
ברוכה הבאה ועוד משהו...

אם את אוהבת את הסידרה פוקימון אולי תכתבי את השם שלה באנגלית, וכדי שאני לא אשמע אהבלה אסביר שאני וחבר שלי התערבנו בקשר למיקום הצ`ופצ`יק(זה עדיין לא נשמע משהו,נכון?). בכל מקרה, תודה, לילה טוב, וברוכה הבאה, קצפת.

N0

New member
ברוכה הבאה...

כן כן גם N0 קצת מכור לפוקימון הבעיה שהוא ממש לא סובל את הסידרה הזו היא ממש מעצבנת אותו כל פעם מחדש (סידרה על ילדים שמתיחסים לפוקימון שלהם כמו זבל ואז בסוף הם נורא מגניבים כי הם בוכים כשהו מתמוטט תשוש על הריצפה וצועקים פיקאצו` ) ולילד שלו הוא בחיים לא היה נותן לראות אותה . והנה משהו שיפתור לקצפת את הוויכוח (אם במקרה טענת שהצ`ופציק במקום אחר N0 יכול להעביר אותו (-8 )

אני מבינה אותך, אישה.

אחרי הכל, נשים הן כמו פוקימון צריך לתפוס אותן, לטפל בהן, ו-ל-נ-צ-ל א-ו-ת-ן! :)

goldy

New member
כולם מכורים ל``תאסוף עיטוש, אני בוחר בך`` ואם הם טוענים שלא

אז הם משקרים. ברוב המקרים.

למעלה