הי כולם!!!!!!

jenni17

New member
הי כולם!!!!!!

העלילה מסתבכת יותר מיום ליום!!!!!!!! וסוף סוף הכניסו קצת חוש הומור לסידרה זה ממש מוסיף! אתם חושבים שיש אפשרות שבאמת ירון הוא לא הבן של שאול??????

shiran™

New member
אממ.. ../images/Emo121.gif

אני לא יודעת אם ירון הוא לא באמת הבן של שאול.. אבל זה ברור שירון וליה יהיו ביחד בסוף, אז איכשהו הם לא אחים. איך
- את זה כבר נראה בסדרה...

לפי דעתי כן-

הרי הם צריכים להיות ביחד בסוף, בטח יתגלה שזה לא נכון או משהו

shiran™

New member
משהו לא יהיה נכון.. ../images/Emo121.gif

וברור שאיכשהו יתגלה שהם לא אחים, אבל איך.. אני לא יודעת...

אודי69

New member
.....

תראי מי שילדה את הבן זה תמיד ברור, אבל מי האבא לא תמיד. זה שמיכל היא אמא של ירון משאול זה בטוח, אבל זה שנירה....אני לא יודע. בטח היא בגדה בו או משהו, הבעיה היא שזה לא יכול להיות עם אודי, כי אז ליה וקובי אחים והם שכבו כבר. אז בעצם.....אני לא יודע מה הפיתרון אבל חייב יהיה להיות.

shiran™

New member
הפיתרון יגיע.. ../images/Emo121.gif

אנחנו רק צריכים להתאזר בסבלנות. וואי, זה ממש מותח מה יקרה.. איך הכול יסתדר..

yuli c

New member
תראי...

יש גימיק ידוע בטלנובלות שחושבים ששני הגיבורים הם אחים ובסוף מתברר שהם לא. זה היה ב"סלסטה" וב"בובה פראית". בקשר לירון וליה, זה ברור שבסוף יתגלה שליה היא לא הבת של שאול כי הרי זה ברור שירון הוא הבן של שאול. בקשר לאבא של ליה אין לי מושג מי זה יהיה אבל זה או שהוא מת או שיביאו דמות חדשה...

אתם לא מבינים תעיקרון........

תחשבו רגע: ירון הוא הבן של שאול ומישל ליה היא הבת של שאול ונירה הם לא אחים! הם יכולים להיות ביחד הם אחים חורגים!!!

MrJacKasS

New member
הם לא אחים חורגים!

יש להם את אותו האבא! אסור שיהיה בין בני זוג איזשהו קשר דם אפילו אם הוא הקטן ביותר!

אודי69

New member
תקשיב

שים
..... בתור אחד במסלול ביולוגיה (וכימיה) אני יכול להגיד לך שגם אם יש את אותו האבא הסיכוי שיוולד ילד עם פגמים גנטים הוא גדול, הרי לשניהם חצי מהגנים שייכים לאבא, ואז יש סיכוי גדול שהגן הלא דומיננטי אך המסוכן נמצא בשיניהם. לא משנה אחים חורגים זה כמו ריקי וליה, שאימצו ילד ואז הם אחים חורגים, הם נקראים חצי-אחים, כי הם מהורה אחד משותף אבל עדיין אסור להם להיות ביחד, מבחינה מוסרית, ומבחינה רפואית

MrJacKasS

New member
נכון...

אתה רק מחזק את מה שאמרתי - אסור לליה וירון להיות ביחד!

/\ תגובה על :הם לא אחים חורגים /\

זה ממש לא משנה עם הם מאותו אבא
-רק עם הם ממש אחים אז הם לא יכולים להיות ביחד כלומר גם מאותה האמא וגם מאותו אבא....... אני יכלה לתת דוגמה מהחיים הפרטיים שלי-דודה שלי (אחות של אמא שלי) התחתנה עם האח החורג שלה,זה בדיוק אותו סיפור,היא והוא מאותו האבא
ודרך אגב-כשהם התחתנו,הייתה להם חתונה רגילה לא היו בעיות עם הרב או משהו כזה....

למעלה