הי כולם!

gracie

New member
הי כולם!

אין לי מושג מה החוקים שלכם לגבי שירשורים אז אני מתנצלת שפתחתי שירשור חדש. בכל אופן, קוראים לי נועה, ואני מכורה לקורס מגיל 12 בערך. אז נחמד להיות כאן, ואני מקווה שאני אשתלב.

mprb

New member
הי נועה.

ברוכה הבאה.....
אני בטוחה שתהני מהפורום המדהים של הלהקה המדהימה! תמשיכי לבוא........

ברוכה הבאה../images/Emo98.gif

תמיד נחמד שיש מעריצים חדשים ל
, את תהני פה. ד"א איך הגעת אלינו.

gracie

New member
איך היגעתי אליכם?

אני כל היום בפורומים של תפוז, ואין לי שום מושג למה רק היום מצאתי אתכם. האמת שפתחתי את האות ה', (חיפשתי את הארי פוטר) ופתאום ראיתי:הקורס. נורא היתלהבתי, והנה, אני כאן...

וואלה

טוב שכחתי להגיד לך,
=קורס אולי תספרי לנו איזה שירים את אוהבת של הקורס ואיזה אלבום.

מיכל just

New member
היי נועה!! ../images/Emo24.gif

ברוכה הבאה!! בטח שתשתלבי! גיל, מאיפה? אלבום אהוב, שיר אהוב! *סורי על ההצפה...
*

LightRay

New member
היי נועה

ברוכה הבאה לפורום בטח שמת לב כמה הפורום הזה חם ואוהב כל אחד כאן הוא כמו בן משפחה לכן אין ספק שתשתלבי כאן במהירות אני גם דיי חדשה כאן ואני מרגישה כבר ותיקה בגלל ההרגשה שאנשים פה משרים על הפורום. אז את מוזמנת לכתוב פה כל מה שעולה לך בראש ובמיוחד על הקורס - הלהקה הכי שווההההה

THE CORRS

New member
ברוכה הבאה!!!../images/Emo24.gif

נועה !!! אני שמחה שאת מצטרפת למשפחת הקורז!!! ואני בטוחה שתשתלבי יפה מאוד ולגעתי אין פה חוקים בקשר להודעות (למרות שאני לא ממונה על זה אבל לא משנה...)

AMIR HOREV

New member
היי נועה!!!

יהיה לך כייף פה.... האנשים פה הם מהשורה הראשונה, לא חובבנים... כולם מקצוענים!!! ברוכה הבאה... ותרגישי חופשי

gracie

New member
תודה לכולם!../images/Emo24.gif

או,קי, אז אני אספר קצת על עצמי: אז כמו שאתם יודעים, קוראים לי נועה, אני בת 17, ממיתר (שזה ישוב ליד באר שבע). אלבום אהוב: פורגיבן נוט פורגטן (אני יודעת שזה נראה מצחיק, אבל אין לי כוח לעבור לאנגלית...). שיר אהוב:יש כמה, no frontiers, hurt before, no more cry,little wing, no good for me,heaven knows, leave me alone. ואני הכי אוהבת את שרון (ואת הכינור שלה...)...

את אוהבת את אותם שירים

שגם אני אוהב וגם אני בן 17,איזה צירוף מקרים. תיכף תגידי לי שאת אוהבת גם את dreams וrunaway אז זה יהיה ממש מוזר.

gracie

New member
וואללה...

את dreams מאוד, ואת runaway מאוד אהבתי, אבל כל כך חרשתי עליו, שפשוט נמאס לי....

mprb

New member
סופסוף ../images/Emo24.gif

מישהי מאוהבת את שורן כמוני. הפורום הזה הוא פרו אנדריאה
עכשיו יש לי שותפה לאהבה לשרון!

mprb

New member
אופס ../images/Emo9.gif

התכוונתי שרון ולא שורן. לפחות לא קראתי לה בטעות קרון

../images/Emo15.gifוולקאם !!!../images/Emo65.gif

תיהני בפורום !!! אנשים , מה שלומכם ?!?!? אני קרין, חדשה בפורום( *NOT* )ואוהבת את ה-
וספגטי ברוטב עגבניות...מקווה שאני יהנה בפורום ( אני עושה וולקאם לעצמי לא לשים לב...
) עכשיו ברצינות...
חזרתי לפורום ( מתי בדיוק עזבתי ?!?!?!?!?
) !!! והתגעגעתי לכולכם !!!
מצטערת שאני לא באה הרבה ( פורום חדש יו נואו - אני יותר שם... ) אבל אני מבטיחה להכנס יותר לפורום!!! ושוב מזל טוב למנהלת החדשה של פורום שנאיה טווין ( שנאיה או שאניה?!?!? ) אתם יודעים למי אני מתכוונת...
ביי...

LightRay

New member
זה לא ה"אופס" היחידי שלך מירי

ותחשבי על זה.... פעם שלישית....גלידה על חשבונך....:)

mprb

New member
מה לעשות....

עבר עלי יום קשה היום
ושרון לא פה להחזיק לי ת'יד
אני מקווה שמחר יהיה לי יום יותר טוב....

AMIR HOREV

New member
מיתר....

הייתי שם יש לי שם משפחה.... יש לי גם בן דוד שהוא נראה לי בגילך....

למעלה