הי כולם

pumiforever

New member
שלום לכולם!!!!!!!!!!

אני חדש פה, אבל מקווה להשתלב במהירות!!!! (אני משחק כבר כמה שנים טובות D&D ורק עכשיו מצאתי את הפורום הזה!!!!!!!!)

little one

New member
שלום

אני חדשה פה ובכל עניין המשחקים הזה מזמן מזמן שיחקתי עם חברי לכיתה DND אבל זה היה ממש ממש מזמן. מאוד מושך אותי לשחק בזה מישהו רוצה "לאמץ" אותי ולעזור לי? תודה

DDN

New member
ברוכים הבאים - כולכם!

מקווה שתהנו בפורום! אתם מוזמנים לחתום על העצומה נגד ההשתלטות של האלפים על העולם! חייבים לעצור את מלחכי העשב יפי הנפש לכאורה האלה! כל קול חשוב!

elvortay

New member
איך חותמים

גם אני נגד השטלתות האלפים על העולם ומעונין לדעת איפה אפשר לחתום על העצומה בתודה elvortay

La Gamba

New member
נראה לי שעצרו אותה בהארי פוטר

אחרי הדימוי שהאלפים קיבלו.

DDN

New member
האמת שעדיין לא התחלתי.

לא חשבתי שיש לי מספיק קהל. חשבתי שאני בן אדם בודד במערכה. . .. ELVES ARE EVIL!

Soul Cake Duck

New member
למה?

כמעט כולם כאן בפורום תמכו ברעיון שלך, אם אני זוכר נכון... אני בפרט. שאלה - אתה וגיל עוד זקוקים לשחקנית?

Soul Cake Duck

New member
למען האמת, אר...

תהיתי פשוט למה שחקנית ולא שחקן. מריח לי קצת מאפליה. באמת חשוב עד כדי כך לדינמיקה של הקבוצה? מצטער, לא יכול לתת לכם מישהי. לא מכיר אף אחת שמעוניינת. ושאלה. מי שה"מ אצלכם? (אני מניח שאתם משחקים מו"ד היות ולא טרחתם לציין אחרת).

Gilgam69

New member
פשוט מאוד

אנחנו פשוט היינו עד לא מזמן בקבוצה (שהתפרקה) שבה היו 2 שחקניות ו-4 שחקנים והיו מאוד מהנה. בקבוצה החדשה שהקמנו ושכנראה נתחיל לשחק יום שישי הזה, ואם לא אז הבא, אנחנו כבר עכשיו שחקנית אחת ו-4 שחקנים והיינו מעוניינים לאזן קצת את הכוחות ולהוסיף פלפל נשי לקבוצה. בכל מקרה אנו שוקלים להוסיף עוד שחקן, טרם הוחלט אם הוא יהיה בנוסף, כלומר ללא קשר, לשחקנית המיוחלת (וברת המזל, כמובן) או במקום, כלומר או שחקן נוסף או שחקנית נוספת, שכן הקבוצה שאנו מכוונים אליה היא של כ-6 אנשים (כולל השה"ם) וכרגע אנו עומדים על 5. בקשר לשאלותיך, אנחנו משחקים מו"ד 3 ואני הוא השה"ם.

Soul Cake Duck

New member
אני בטוח שתהיה ש"מ מצויין.

מצטער שאין לי מי להוסיף לכם. אבל, לא פחות חשוב, הערה סמנטית... שה"מ זה לא "שליט מבוך" אלא "שליט המבוך". לפיכך, אין דבר כזה "השה"מ". זה מה שקורה מקריאה מוגזמת של תרגומים לעברית...

Gilgam69

New member
תודה, יש לי כבר הרבה ניסיון בזה

ואני לא משתמש בכלל בתרגומי העברית, לא בעבר, לא בהווה ולא בעתיד כך שזה ממש לא משנה לי אם זה שה"ם, ש"ם, ש"ס או מה לא...

DDN

New member
תיקונים.

שה"מ יכול להיות גם שליט המשחק. ותודה לברווז על איחולי ההצלחה! גם אני בטוח שגיל יהיה DM טוב! ובקשר לאלפים, בקרוב נתחיל בחתימות, בגיוסי אנשים וכספים ונצא למלחמה! NONE SHELL LEFT STANDING!

למעלה