הי כולם

הי כולם

אני חדשה כאן ולא ממש הבנתי את השיטה של הווילד (או משהו כזה...) בכל אופן, כבר קרו לי כמה פעמים שהייתי החלום וידעתי שאני חולמת ואז יכולתי לעשות מה שאני רוצה בלי שהרתי את ההכנות שאתם מדברים עליהן (וגם עכשיו אני לא כל כך מבינה...) וגם הייתה פעם אחת שהתעוררתי בבוקר, הרגשתי שאני ערה ושמעתי את המשפחה שלי ולא הצלחתי לזוז או לפתוח את העינייים לשתי שניות בערך (ומרוב פחד זה הרגיש הרבה יותר, אבל זה היה רק לשתי שניות) כאילו שהגוף שלי עוד לא התעורר אבל אני כן. מישהו מכם יודע מה זה אומר? למרות שזה קרה לי רק פעם אחת לשתי שניות ואני באמת מקווה שלא יקרה שוב, זה קרה מזמן מאוד, ולמזלי רק פעם אחת, פעם ראשונה ואחרונה כמו שאומרים :) ואני שמחה שלא שוב כי זה לא כיף... וגם, אני יודעת לזכור את החלומות שלי ממש לפרטי פרטים ואני עדיין זוכרת מעולה חלומות שחלמתי לפני שנים... וגם שמתי לב, שלחלומות שלי יש סדר כרונולוגי הגיוני והם מאוד מסודרים, כמו בסרט לא קופצים ממקום למקוד ודברים כאלו... ולפעמים יש משהו ממש מגניב שיש איזה חפץ לא משמעותי בחלום (אין לי כרגע דוגמא לתת) ואז אחרי כמה זמן, חוזרים אליו ומבינים את המשמעות שלא, נכון שזה מגניב? בכל אופן, כמו שציינתי בהתחלה אני חדשה פה זאת ההודעה הראשונה שלי אז אני אמשיך להתכתב איתכם, ביי בינתיים.

EndOfAllHopes

New member
היי

מה שאת מתארת הוא קרוב לוודאי שיתוק שינה, שהוא תופעה טבעית שאין מה לפחד ממנה (כל לילה את עוברת שיתוק שינה רק בד"כ את לא מודעת לו...) בקשר לחלומות צלולים ספונטניים וזכירה טובה של החלומות - איזה כיף לך שיש לך כישרון טבעי לכך :) רוב האנשים צריכים להזיע הרבה בשביל זה :p ברוכה הבאה

למעלה