הי כולם! העלתי המון תמונות חדשות מדהימות של ניקולי לגלריות!! אז לכו תיראו ותהנו!
ב בר ניקול המדהימה New member 30/1/04 #1 הי כולם!../images/Emo8.gif העלתי המון תמונות חדשות מדהימות של ניקולי לגלריות!! אז לכו תיראו ותהנו!
P Padme Amidala New member 30/1/04 #2 תודה! ../images/Emo13.gif יש הרבה גלריות בפורום... באיזה גלריות העלית תמונות?
P Padme Amidala New member 30/1/04 #3 ראיתי עכשיו... תמונות מהממות! וזה רק אני או שהיא ממש מזכירה שם את ריבקה רומיין סטמפוס? ד"א, את אחת התמונות העברתי לגלריית "שערי מגאזינים"- אני מקווה שזה בסדר
ראיתי עכשיו... תמונות מהממות! וזה רק אני או שהיא ממש מזכירה שם את ריבקה רומיין סטמפוס? ד"א, את אחת התמונות העברתי לגלריית "שערי מגאזינים"- אני מקווה שזה בסדר
ב בר ניקול המדהימה New member 30/1/04 #4 בגלריות... מולאן רוז' , סטילס , טקס הבאפטה 2003 , גלובוס הזהב 2004 , תמונות מגזינים , שערי עיתונים , פרמיירה קולד מאונטייו בלוס אנג'לס ועד כל מיני , יש לי עד המון ואני ימשיך להעלות כל הזמן!
בגלריות... מולאן רוז' , סטילס , טקס הבאפטה 2003 , גלובוס הזהב 2004 , תמונות מגזינים , שערי עיתונים , פרמיירה קולד מאונטייו בלוס אנג'לס ועד כל מיני , יש לי עד המון ואני ימשיך להעלות כל הזמן!