הי כולם!!!

ZAHAV2006

New member
הי כולם!!!../images/Emo24.gif

|אז ככה,הבטחתי שאספר לכם מהטיול שלי לצפון... נסעתי עם חברתי הטובה ברכבת בשעת בוקר מוקדמת יחסית,והגענו לנו לחיפה-בת גלים,ומשם הלכנו ברגל עד המערה של אליהו...והיה כזה שקט מסביבנו,וירוק בעיניים!אשוח|וממש הרגשתי שלוות נפש כזו...והיה לנו מזג אויר ממש נעים ושמש מלטפת...
הגענו למערה,והדלקנו נר כל אחת,וביקשנו את הבקשות שלנו...ולאחר מכן נכנסנו למערה,והיו שם ברכות תלויות על הקיר,והתחלתי לקרוא את כל הברכות הרלוונטיות לי... היה שם גם חדר פתוח כזה,שאנשים שמו פתקים בכל מיני חורים בקיר המערה...אז ישבתי וכתבתי את התפילות שלי,והכנסתי לתוך אחד החורים.כמו כן,עמדתי קרוב לקיר המערה וביקשתי גם בלב את עזרת אלוהים שיעזור לי לצאת מהמצב שלי בחיים כיום(תקיעות במקום שלא מתאים לי,מעבר לדירה שלנו,תינוק ועוד...)ובמקביל אני שומעת אישה בוכה מאחורי וילון,וגם אני רציתי לבכות,כי ממש הרגשתי שאני צריכה עזרה,דחיפה...כוחות... לאחר מכן,יצאנו משם והלכנו עד לחוף הים למטה...ונהננו מהמראות המקסימים שנשקפו לנגד עיננו ומה גם שזה היה ממש זמן איכות של שתי חברות טובות! משם נסענו במונית שירות לחוף דדו,וטיילנו לנו על הטיילת,והתיישבנו לאכול ארוחת בוקר
באחת המסעדות במקום...למרות שרוב האוכלוסיה שישבה שם,היתה "בית אבות גאולה" אבל בכל זאת נהננו מהאוירה הנעימה! בקיצור,העברנו 5 שעות של כיף מדהים!וזה היה בדיוק ערב חנוכה אז ככה שהיתה אנרגיה טובה באויר!והנסיעה ברכבת גם היתה ממש כיפית! חזרתי הביתה,עייפה אך מרוצה!!!וכולי תקווה שהתפילות שנתתי שם במערה באמת ייענו...! אז זהו,עכשיו למציאות...היום אני מתכוונת להמשיך בחיפושיי אחר העבודה שאני רוצה לעצמי! ואני באמת רוצה לעשות שינוי בשלב זה בחיי,כי ממש ,אבל ממש,נמאס לי מלהיות סתם עוד מזכירה באיזה מקום עבודה שעושה לי רע בנשמה!!! אני ממש רוצה לחשוב אחרת מעכשיו!אז תאחלו לי שבאמת אצליח במשימה,ואתקדם סוף סוף קדימה,אל המטרה! אני ממש רוצה לצאת מה"תהום" הזו! דרך אגב,אתמול בעלי ואני היינו בהרצאה של רב כלשהו על התמודדות בחיים,והוא נתן לי כמה דברים לחשוב עליהם בהרצאה...כמו:שאסור לתת לפחד לשתק אותנו(ללכת ולחפש את העבודה שאני רוצה ולהאמין בעצמי!)ופשוט להתעלם ממנו! ובכלל להבין מהי תכלית החיים???כמו כן,באמצא ההרצאה קרה משהו מדהים!פתאום הכסא שישבתי עליו התקפל(זה מסוג הכסאות פלסטיק האלה)ומצאתי את עצמי ברצפה,מנסה לקום,ובעלי מצד אחד נותן לי יד ומרים אותי,ומצד שני אישה נחמדה מרימה אותי,ואני לא מצליחה להרים את עצמי!וזה ממש נתן לי הקבלה לחיים שלי,שאני לא מצליחה ל"הרים" את עצמי!וזה היה ממש מפחיד! בקיצור,מאחלת לכולנו יום מקסים עם אנרגיות חיוביות בלבד!!!

שושוצ

New member
איזה יופי של טיול!

איך מגיעים למערה של אליהו? בחיים לא שמעתי על המקום הזה... אפשר לקבל הנחיות הגעה לאן בדיוק ממשיכים ברגל אחרי שיורדים מהרכבת בבת גלים? בהצלחה בדרכך החדשה, ולגבי הפחד- אם את לא מצליחה להתעלם ממנו, פשוט תנשמי אותו עמוק עמוק. אם הוא מתבטא במקום בגוף שכואב/ מתוח/מוחזק- תנשמי לתוך המקום הזה בגוף ותגידי "אני מרפאה את הפחד", "אני מרפאה את המקום שבי שפוחד" זה תרגיל לא קל, כי מפחיד לחוות את הפחד ולא לברוח ממנו, אבל זה עובד ממש חזק. מומלץ!

ZAHAV2006

New member
בכיף,אני אסביר לך איך להגיע...

אז ככה,ברגע שאת/ה יורד מהרכבת בבת גלים...אתה יוצא לרחוב הראשי(עוברים במנהרה ארוכה וישנה...)ואז כשיוצאים ממנה,פונים ימינה והולכים עד שמגיעים לצומת מרומזרת...עוברים במעבר החציה לצד השני...וממשיכים ישר,כאשר ממול יש נוף של הרים עם עצים ירוקים...כשמגיעים לשדרת עצים כזו(מהצדדים שלך)אז לוקחים ימינה,והולכים ישר עד הסוף...ואז מצד שמאל שלך יש מן מגרש כזה לא ברור בדיוק מה זה...וליד יש שביל שמוביל למדרגות ארוכות למעלה...(אפשר גם לשאול את המקומיים,הם יגידו לך),עולים במדרגות,ואז פונים ימינה והולכים ישר,עוברים מן כיכר,כאשר מצד ימין זה המוזיאון הימי...וחוצים למדרכה ממול,והולכים עוד כמה מטרים(זה לא רחוק מידי,אל דאגה...)עד שמגיעים שוב למדרגות למעלה,ובפינה יושב אדם מבוגר שנותן נרות תמורת צדקה.עולים למעלה והולכים בשביל,עד שמגיעים למערה עצמה(יש עוד כמה מדרגות בדרך)! בהצלחה!תכתוב/י אם נסעת,ואיך היה? לגבי ההצעה שלך עם הפחד,תודה רבה,אנסה לעשות ככה שיופיע לי פחד... יום נפלא שיהיה לך

Darek engel

New member
איזה כיף לך

זהב . אני רוצה להגיד לך שאני כמעט כל יום עובר ליד המערה אולם בחיים שלי לא הייתי בפנים . כל פעם אני אומר לעצמי אולי בהזדמנות אחרת אבל זה לא מגיע . ואילו את שגרה רחוק נסעת ברכבת התאמצת והגעת . אבל חוצמיזה רק תשימי לב שיש חוץ מהדברים הקשים גם דברים טובים בחיים . פשוטים כל כך אבל עושים שמח בנשמה . שיהיה לכולנו ערב נפלא.

ZAHAV2006

New member
בוקר טוב DEREK !../images/Emo140.gif

אז למה אתה לא תופס הזדמנות ונכנס פעם אחת למערה? זה נותן תחושה טובה,אחרי שמבקרים במקום קדוש... היה לי ממש כיף באותו יום!הרגשתי שנולדתי מחדש... ונכון שיש דברים טובים גם...אבל חבל שהם לא ממש מורגשים ביום יום,ומרגישים יותר את הרעים... שיהיה לך אחלה של יום! ותיכנס למערה,אל תתעצל... תספר חוויות במידה ותלך לשם!

שושוצ

New member
תודה על ההסבר המפורט

בהחלט אעדכן אותך אם וכאשר אסע (מאמינה שאסע. אולי אפילו בקרוב) ו... צר לי לאכזב , אבל אני בחורה
ערב צח
סיגל

ZAHAV2006

New member
למה לאכזב?אין לי שום בעיה שאת...

בחורה!פשוט זה לא היה ממש ברור לפי השם... יום נעים שיהיה לך!

Ofra m

New member
מאוד שמחתי

לקרוא את ההודעה שלך ואני רוצה להראות לך שגם שקשה וגם שאנחנו עוברים תקופות לא קלות בחיינו תמיד אפשר למצוא את חצי הכוס המלאה תמיד אפשר לחשוב חיובי, מה שעשית זה נפלא במקום לשבת ולקטר עשית עשית ועשית.....וכך צריך לעשות, לעבוד על ההרגשה הטובה כי כמו שהבנת "אם אין אני לי מי לי" - לחיות את העכשיו את ההווה לא את אתמול ולא את המחר צריך לחיות עכשיו כי האתמול הוא חלום והמחר לפעמים הוא דאגה אז למה לא לחיות את הרגע הזה? - נהדר ממש עשית לי את היום בשורות טובות עופרה.

ZAHAV2006

New member
הי עופרה!../images/Emo24.gif

איזה כיף,שעשיתי לך טוב! אני שמחה שהצלחתי להעביר את ההרגשה שאני בעצמי הרגשתי באותו יום! אין ספק שצריך לחיות את ההווה,אני גם בדיעה הזו...אבל אם זאת צריך גם לדאוג למחר בין השאר,כדי שלא ניתקע במקום! יום מקסים שיהיה לך!

למעלה