הי כולם!

בוזיקית

New member
הי כולם! ../images/Emo141.gif

אתם ודאי לא זוכרים אותי... כתבתי פה מעט לפני כ - 4 חודשים, כשקיבלתי את המחשב הראשון בחיי, ומאז נדדתי במקומות אחרים. קצת קשה לי עכשיו להמריא שוב. תקופה של דכאון וקשה לי להתרומם מעליו. כוחותי דלים. אז באתי לקרוא את סיפורי ההתחדשות שלכם ומקווה שמשהו מהם ידבוק בי. נהנית לקרוא את מה שאתם כותבים, ומקווה להוסיף גם רשומות משלי... שבוע נפלא שיהיה לכולנו!

גריפון

New member
היי בוזי, וולקאם בק ../images/Emo39.gif../images/Emo142.gif../images/Emo20.gif

קודם כל יופי שחזרת אלינו. ומה שבא - הולך... כמו שבאו לפניו, כמו שיבואו אחריו. והעיקר לא לפחד כלל. ומהנקודה הזו גם הרבה יותר קל לעבוד מול מה שכואב ומוריד אותנו לרצפה. סיפרתי כאן לפני שבוע על סדנה טובה שעשיתי - ויש עוד טובות כמוה - האם זה משהו שהיית רוצה לנסות? האם יש משהו שאת מנסה כבר עכשו? רוצה לספר?

בוזיקית

New member
הי גריפון, תודה על קבלת הפנים!

על איזו סדנה דיברת? תוכל בבקשה לתת לי קישור? נ.ב. זוכר את זוג הגרבילים שלי? אחד מהם מת...
יש דברים שאני מנסה - טיפול תרופתי והשתתפות בקבוצת אכלני יתר אנונימיים. כרגע באופן פסיבי למדי, אך בשאיפה להשתלב באופן אקטיבי... תודה על ההתעניינות!

kisslali

New member
היי בוזיקית - ברוכה השבה ../images/Emo20.gif

ולמה את חושבת שלא נזכור? מה אנחנו עד כדי כך סנילים?!? כולה 4 חודשים והזמן טס כאילו עברו רק ארבעה ימים! מתאמצת לחשוב מה אני יכולה להגיד שיעזור לך להמריא, לא עולה לי משהו מיוחד מלבד להציע לך להתחיל במה שלא יהיה ולדבוק בו. גם אם את לא מאמינה שזה יועיל - אולי מהעשיה תשתנה ההויה... מחזיקה לך אצבעות ורוצה גם להגיד שגם להכנס שוב לכאן זה סוג מסויים של התחלה, לא? המשך שבוע טוב גם לך, ללי

בוזיקית

New member
תודה רבה ללי יקירה!

אבל הוציאו לי לגמרי את החשק לכתוב פה. אותי לא יחנכו בגיל כזה ועוד לפני שמבינים בכלל מה כתבתי... את היחידה פה שהבינה שחיזקתי את דבריו של גריפון החביב? נראה לי שכן. בכל אופן להטיח בי כאלה האשמות? אין לי כוח לזה יקירתי. אז תהנו לכם בפורום המקסים שלכם ואני אחפש לי מקומות אחרים "לפגוע" ו"להביע דעות מנוגדות" - מה שלא עשיתי, אבל לא חשוב... תודה רבה על רצונך לעודד אותי, ושוב התנצלות אם מישהו נפגע מהתנהגותי ה"ברברית"...

kisslali

New member
בוזיקית!

טעות טועים טעינו.... השרשורים כאן מאד לא ברורים ואף לא צפויים. את כותבת תגובה והיא נדבקת למשהו שבכלל לא קשור. מכאן ועד לאבד חשק, נו באמת? זה לא מועדון חברתי זה פורום באינטרנט, באים "מקיאים" ממשיכים הלאה בחיים. אל תקחי את זה אישית, אל תפגעי. אף אחד לא יכול להתכוון לפגוע בך אם הוא בכלל לא מכיר אותך נכון? לדעתי זה אחד מהיתרונות הבולטים ביותר במדיום הזה. ללי

בוזיקית

New member
אנשים... כנסו בבקשה...

אני מבקשת שוב סליחה מכל מי שנפגע ממני חלילה. לא התכוונתי. מאוד הרגיז אותי לחזור הביתה מיום טוב שהיה לי (סוף סוף) ולמצוא את התגובות ה"מחנכות" שהיה ברור לי שלא הבינו מה הכוונה שלי, ובנוסף למצוא גם מסר נאצה שנשלח אלי ואין לי מושג על מה ולמה (אתם יכולים לקרוא בפורום משוב בתפוז) והכל ביחד הרגיז אותי מאוד. אני עוברת תקופה לא קלה ואני עצבנית עכשיו, וזה לא הוסיף לי בריאות. אז מצטערת חבר'ה שוב פעם אם מישהו נפגע אני מבקשת סליחה מכל הלב. באמת שלא זו היתה הכוונה. אז ברוח הפורום וכותרתו אני מצהירה: בואו "נתחיל מחדש"... שלכם, בוזי

צלליתה

New member
הגעתי באיחור

אחרי המהומה. ולמען האמת לא לגמרי הבנתי את המהומה. בכל מקרה, ברוכה החוזרת. צר לי שאת עוברת תקופה לא טובה, תשארי פה קצת, אולי נוכל גם לעשות לך מצב רוח טוב.

אהלן בוזיקית!!! ../images/Emo65.gif

כמה טוב שבאת! רגע, היה לך יום טוב ולא סיפרת על מה ולמה כדי שאוכל להשתתף בשמחה? אז בואי נתחיל מחדש. לי למשל היה יום טוב עם כמה פגישות מענינות שיצרו שרשרת אירועים מעניינים (וסליחה שלא יכולה לפרט עניני עבודה) והסתיים בערב מסכם בפאב על חוף ים עם בירה ביד ורגיי ברקע וירח של נייר תלוי בשמיים. עכשיו מהר לישון כי בעוד 4 שעות וקצת אני על הרגליים לעוד יום. אל תעלמי לי, שומעת?
יופי.

בוזיקית

New member
הי תלתל, הי כולם!

תשמעו ממה אני שמחה אבל אל תצחקו עלי...
שמחה שעבר עוד יום בעבודה בלי השפלה מהבוס
שמחה שנסעתי אחרי העבודה לרופא השיניים ולא מצא בעיות
שמחה שאפילו לא לקח כסף על הבדיקות
שמחה שנפגשתי עם אחותי אחרי איזה חודש שלא ראיתי אותה
שמחה שהגשמתי חלום והלכתי להשקיף על הים
שמחה שלא אכלתי יותר מדי
שמחה שהיום הזה נגמר נו, אז תגידו לי, זה לא יום טוב???

אחלה של יום!!!! ../images/Emo45.gif

איזה יום נפלא - איך הייתי מבסוטה לקרוא!
אין! מה פתאום לצחוק עליך? כל אחד והסיבות שלו ליום יפה. תצחקי תצחקי אבל לי יכול להיות יום יפה מזה שצפור שאיננה יונה נחתה על המרפסת שלי... עכשיו כבר בוקר ובוקר טוב לך ולכולם
ושעוד יום טוב יבוא עלינו.

גריפון

New member
יא סאלאם בוזי, one day at a time...

כמו שצריך. אני מאמין גדול בשיטה שלך: החיים עשויים באמת משמחות קטנות. אלוהים, כך אומרים, נמצא בפרטים הקטנים. בטח שאלוהים שלי. הסדנה שהייתי בה נקראת "אינסייט" - יש להם אתר http://www.insightseminars.org/frameset.htm#calendars/losangeles.htm מלוקק למדי, אבל הסדנה מעולה. ואולי בעצם רצית לינק למה שאני כתבתי כאן? נו טוף, נלך לחפש...

גריפון

New member
או קיי, מה שמצאתי...

אם לא איכפת לך, אני פשוט מעתיק ומדביק דברים שכבר כתבתי בבוקר הראשון שאחרי. היה לי די קשה לי להתרכז ולכתוב מסודר, אבל לא שכחתי אותכם ואותכן. הייתי עדיין עייף מאוד מהשבוע הזה, וצרוד, השרירים שלי כואבים, ונרגש מכדי לכתוב בפירוט. הסדנה שהייתי בה נקראת אינסייט, וגם בה היו המון אלמנטים שהכרתי מהסדנאות של פט גרוב שהזכרתי כבר בעבר. למעשה היא נקראת אינסייט 1, והיא קרובה במיוחד לאיי.אמ. בתחילת החורף אעשה את האינסייט 2, ואם היא קרובה בעוצמתה לג'ויספרינג - ואפשר לצפות שכן, ע"פ מה שעברתי כעת - יהיה מעולה. כעת אני שומע שיש עוד כמה, ואני כעת בפגישות המשך של זו שהייתי בה. זה מוזר, כי עשיתי הרבה מהסוג הזה של סדנאות, ופגשתי כאן לא מעט חומרים מוכרים, אבל אומרים הרי שאתה לא יכול להיכנס לאותו הנהר פעמיים... כי הרי גם הנהר זורם, וגם אנחנו. היתה לי חוויה גם לפגוש מה שפגשתי בפנים, וגם בחוץ - שאר המשתתפים, הצוות והמנחה. הדינמיקות שם מגוונות ומשתנות - הרצאות פרונטליות, עבודה בזוגות, עבודה לבד, מוזיקה - הרבה מוזיקה - לריקודים עם המון אנרגיות, שיתופים מול כולם, למי שרצה, או מול משתתף אחר, או שוב, לבד, למי שיותר נוח... ראיתי אנשים עושים את זה ברמות שונות של אינטנסיביות, החל משקט נחבא אל הכלים דרך מגוון של מוכנות לשתף ולהשתתף וכלה בהליכה על המכסימום, על כל הקופה. אהבתי את זה שהם תמכו בכל אחד לעשות את זה על פי דרכו. נוטוב, בטח אני לא צריך לומר איפה אני התמקמתי על הסקאלה הזו. היינו בסביבות 50 איש, בקשת גילאים מאוד רחבה, ותמיד אני מוקסם מחדש באיזו מהירות מתחברים אנשים זרים ושונים לגמרי זה לזה (נדמה לי שהיתה שם אשה אחת שנשארה מרוחקת, אבל אני לא בטוח.) יש עוד כמה מפגשים של ערב אחד, שניתנים כחלק מהסדנה. ויש, איך לא, את הסדנה המתקדמת יותר, זו שבאה אחריה. אני לא יודע אם זה אומר כאן משהו למישהו. קשה לי עוד לקרוא את עצמי מהצד. אני רק יודע שזו היתה (ועודנה) התנסות מדהימה. ------------------------------------------------------------------ זהו, עד כאן. אני עשיתי דרך רצינית מאוד עם סדנאות - שאף אחת לא היתה יעודית לבעיה ספציפית, אבל היו בשבילי מסלול מעולה לעשות עליה את הדרך הזו. לפעמים יש לי תחושה שמשכתי את עצמי בציצית הראש מהמקום שהתחלתי כבר לטבוע בו. בהצלחה!

גריפון

New member
(וזה סתם בשביל להפיל את ההודעה של

תפוז למטה. אני שונא כשהם נתקעים כמו קוץ ב... מרפק.)

בוזיקית

New member
תודה גריפון יקר... ../images/Emo13.gif

זה לא בכיוון שלי אם אתה מבין... אני מעדיפה משהו אחר ואני בכיוון אחר, אבל תודה בכל אופן שחשבת עלי ושטרחת להעתיק את כל זה לכאן!!!

גריפון

New member
רק עוד משפט מתומצת אחד, בוזי

ההשקפה שלי היא שכל בעיה פרטנית היא חלק מהקשר רחב יותר, ולכן אני עובד על המקרו בכדי להגיע למיקרו.

noa128

New member
אוקיי. לא מזיזה. לא לפני שאני קוראת

לך לבוא עם הכפכף בהיכון...

למעלה