או קיי, מה שמצאתי...
אם לא איכפת לך, אני פשוט מעתיק ומדביק דברים שכבר כתבתי בבוקר הראשון שאחרי. היה לי די קשה לי להתרכז ולכתוב מסודר, אבל לא שכחתי אותכם ואותכן. הייתי עדיין עייף מאוד מהשבוע הזה, וצרוד, השרירים שלי כואבים, ונרגש מכדי לכתוב בפירוט. הסדנה שהייתי בה נקראת אינסייט, וגם בה היו המון אלמנטים שהכרתי מהסדנאות של פט גרוב שהזכרתי כבר בעבר. למעשה היא נקראת אינסייט 1, והיא קרובה במיוחד לאיי.אמ. בתחילת החורף אעשה את האינסייט 2, ואם היא קרובה בעוצמתה לג'ויספרינג - ואפשר לצפות שכן, ע"פ מה שעברתי כעת - יהיה מעולה. כעת אני שומע שיש עוד כמה, ואני כעת בפגישות המשך של זו שהייתי בה. זה מוזר, כי עשיתי הרבה מהסוג הזה של סדנאות, ופגשתי כאן לא מעט חומרים מוכרים, אבל אומרים הרי שאתה לא יכול להיכנס לאותו הנהר פעמיים... כי הרי גם הנהר זורם, וגם אנחנו. היתה לי חוויה גם לפגוש מה שפגשתי בפנים, וגם בחוץ - שאר המשתתפים, הצוות והמנחה. הדינמיקות שם מגוונות ומשתנות - הרצאות פרונטליות, עבודה בזוגות, עבודה לבד, מוזיקה - הרבה מוזיקה - לריקודים עם המון אנרגיות, שיתופים מול כולם, למי שרצה, או מול משתתף אחר, או שוב, לבד, למי שיותר נוח... ראיתי אנשים עושים את זה ברמות שונות של אינטנסיביות, החל משקט נחבא אל הכלים דרך מגוון של מוכנות לשתף ולהשתתף וכלה בהליכה על המכסימום, על כל הקופה. אהבתי את זה שהם תמכו בכל אחד לעשות את זה על פי דרכו. נוטוב, בטח אני לא צריך לומר איפה אני התמקמתי על הסקאלה הזו. היינו בסביבות 50 איש, בקשת גילאים מאוד רחבה, ותמיד אני מוקסם מחדש באיזו מהירות מתחברים אנשים זרים ושונים לגמרי זה לזה (נדמה לי שהיתה שם אשה אחת שנשארה מרוחקת, אבל אני לא בטוח.) יש עוד כמה מפגשים של ערב אחד, שניתנים כחלק מהסדנה. ויש, איך לא, את הסדנה המתקדמת יותר, זו שבאה אחריה. אני לא יודע אם זה אומר כאן משהו למישהו. קשה לי עוד לקרוא את עצמי מהצד. אני רק יודע שזו היתה (ועודנה) התנסות מדהימה. ------------------------------------------------------------------ זהו, עד כאן. אני עשיתי דרך רצינית מאוד עם סדנאות - שאף אחת לא היתה יעודית לבעיה ספציפית, אבל היו בשבילי מסלול מעולה לעשות עליה את הדרך הזו. לפעמים יש לי תחושה שמשכתי את עצמי בציצית הראש מהמקום שהתחלתי כבר לטבוע בו. בהצלחה!