הי כולם צריך עזרה

mr redimmer

New member
הי כולם צריך עזרה

יש לי אייפוד אבל זה לא ממש קשור אליו...פשוט נמאסו לי האוזניות של פל אז החלטתי לקנות אוזניות חדשות. ראיתי אותם בטוואר רקורדס ואני צריך חוות דעת עליהן: האוזניות הןrp-hz5 של פנסוניק. אני מצארף תמונה גם.

לא יודע מה האיכות שלהם

אבל לפי מה שאמרו לי שומעים בהם מצויין... ולדעתי הם גם נראות ממש מגניבות

JustThomas

New member
חמודות, אבל אני לא בטוח שהן יהיו

שינוי מאוד גדול (מבחינת סאונד) מהאוזניות שקיבלת עם האייפוד.

צביקה ה

New member
הן בסדר גמור

לי הם מאוד נוחות לרכיבה על אופניים, הם גם מאפשרות אחיזה יותר טובה על האוזן וגם ניתן להסיט אותם, כשהם עדיין תלויות על האוזן, כדי להקשיב למישהו או למשהו. מבחינת איכות, הם טובות כמו כל אוזניה ממוצעת, לא נפלתי על הריצפה בגלל איכות השמיעה שלהם. מצד שני אף אוזניה ששמעתי עד היום (למעט אלה של BOSS עם ה NOISE REDUCTION שעולות 250$) לא הפילה אותי על הריצפה. כך שברמת המחיר שלה היא בהחלט בסדר.

mr redimmer

New member
וואי תודה...

ובאמת שמתי לב למשהו בתגובות שלכם. כאילו, אין אף אוזניות חוטויות שיכולות להיות עם סאונד מצויין כמו אוזניות ענקיות. ומה שנאי מחפש לאייפוד זה חוטיות, אז אני אקנה אותן. תודה לכם.

JustThomas

New member
לא מדויק...

יש אוזניות כפתור באיכות טובה. כמו הסדרה של Shure - E#C. עם זאת, יש גם מרווח בין אוזניות "ענקיות" לאוזניות כפתור. בכל מקרה, אל תצפה שלאופנוע יהיה את העוצה של משאית

mr redimmer

New member
נו ברור

אופנוע זה אופנוע משאית זו משאית אף לא שמעתי אוזניות חוטיות משמיעות כאילו מישה התקין 10 רמקולים סביבי....

kill bill

New member
אני מניח שזה עיניין של..

אקוסטיקה , גודל מיברנה ועוד..

למעלה