הי יש פה חברה מD.C.?

OrlyNL

New member
את גרה בדי.סי ומחפשת אנשים

שגרים שם? או שיש לך שאלות על די.סי? אם יש לך שאלות, את מוזמנת לשאול, ואני בטוחה שמישהו יכול לענות לך. יש פה אנשים שגרו בעברם בוושינגטון ומכירים את האיזור היטב.

newbie2

New member
אני למשל זוכר לטובה את הפנדות

זה עוזר למישהו/י?

newbie2

New member
א-פרופו סקס

הפנדות/פנדים עושים את זה בדיוק יום אחד בשנה (או לפחות רק ביום אחד בשנה יש לזה סיכוי..). לא פלא שהם נעלמים...

galgal0ne

New member
Bazooka ../images/Emo3.gif

Interesting fact... the lions also have a wierd mating pattern. Newbie my dfear, you want to lecture?

newbie2

New member
i'm always looking to further my

education. and you're back already? how was your honeyweekend in lala land?

galgal0ne

New member
../images/Emo45.gif

It was wonderful, couldn't have been any better
... and we're back to hard knock life. I am hoping that I can upload some vacation pictures today...​

יש לך ידיד שגר שם ומחפש? ../images/Emo12.gif

מה הוא בדיוק מחפש? חבר'ה מוושינגטון? אז קודם כל תזמיני אותו להצטרף לפורום, יהיה לו יותר קל להכיר חברים חדשים. דבר שני, אם כבר ב DC , אז העיר עמוסה בישראלים ויהודים, תמליצי לו להרשם לחוגים ב JCC של וושינגטון (או אפילו "סתם" חדר כושר) יש שם המון פעילויות, וישראלים, כמובן שיש גם את ה JCC הגדול של רוקוויל מרילנד (20 דקות נסיעה במטרו-ופחות ברכב) שם יש עוד יותר ישראלים.... וכמובן שיש את TEL AVIV CAFE שנמצא בבת'יסדה מרילנד ושם יש.... נכון!! הכי הרבה ישראלים ! אם יש לך שאלות יותר ספציפיות, אני אשמח לעזור. אייל

Yaniv-DC

New member
היי! של נעליך מעל רגליך!

המכון כושר שלנו הוא לא סתם! אני אגב מזועזע מההמלצה שלך על תל אביב קפה, שבניגוד לעיר עצמה - אותו דווקא הייתי מחזיר לפלסטינים, או לסורים, או לאפגניסטנים אם רק היו רוצים.

למעלה