הי.. יש מישהו כאן ששמע על המחנה שעושים לכיתות ה-ו', בסוף החודש? וגם בא לשם? (חוף פלמחים)
L Limori 1 New member 19/6/04 #1 הי.. יש מישהו כאן ששמע על המחנה שעושים לכיתות ה-ו', בסוף החודש? וגם בא לשם? (חוף פלמחים)
P Princess Of Death New member 19/6/04 #2 העאעה. ../images/Emo101.gif כולנו שמענו על מחנה שומרי. -ככה קוראים לו, נכון?- ודלית יוצאת ^___________^ [מי עוד, באמת?]
העאעה. ../images/Emo101.gif כולנו שמענו על מחנה שומרי. -ככה קוראים לו, נכון?- ודלית יוצאת ^___________^ [מי עוד, באמת?]
T TheBlackFairy New member 19/6/04 #3 אני הולכת להיות שם../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif../images/Emo60.gif בעוד שבוע הבא (יום ראשון הבא, לא זה שמחר) יש את ההכנה, את באה .
אני הולכת להיות שם../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif../images/Emo60.gif בעוד שבוע הבא (יום ראשון הבא, לא זה שמחר) יש את ההכנה, את באה .
S SwEEt T New member 21/6/04 #6 גמני אהיה ממה ששמעתי זה דומה לצופי שלנו זה בעיקר בנייה ובישול זה ביער פלמחים ב5-7/7 והולך להיות מזניב!! ההכנה בתאריכים 27-29/6 וזהו...
גמני אהיה ממה ששמעתי זה דומה לצופי שלנו זה בעיקר בנייה ובישול זה ביער פלמחים ב5-7/7 והולך להיות מזניב!! ההכנה בתאריכים 27-29/6 וזהו...
T TheBlackFairy New member 21/6/04 #7 וואי זה יכול להיות נחמד../images/Emo70.gif../images/Emo60.gif אם זה יהיה דומה לצופי . התאריכים של המחנה וההכנה כאלה תקועים .
וואי זה יכול להיות נחמד../images/Emo70.gif../images/Emo60.gif אם זה יהיה דומה לצופי . התאריכים של המחנה וההכנה כאלה תקועים .
T TheBlackFairy New member 21/6/04 #9 המחנה יוצא לי על הופעה../images/Emo70.gif../images/Emo4.gif../images/Emo60.gif ואני חיבת להיות בחזרות של ההופעה, והחזרות יוצאות על ההכנה , רובהחניכותשלי לא יוצאות למחנה, כי הן מופיעות על התאריכים של המחנה .
המחנה יוצא לי על הופעה../images/Emo70.gif../images/Emo4.gif../images/Emo60.gif ואני חיבת להיות בחזרות של ההופעה, והחזרות יוצאות על ההכנה , רובהחניכותשלי לא יוצאות למחנה, כי הן מופיעות על התאריכים של המחנה .
T TheBlackFairy New member 21/6/04 #11 של האולפן למחול../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif../images/Emo60.gif שאני לומדת בו, וזו הופעה שאת מחכה לה כל השנה, וזה ממש מעצבן .
של האולפן למחול../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif../images/Emo60.gif שאני לומדת בו, וזו הופעה שאת מחכה לה כל השנה, וזה ממש מעצבן .
S SwEEt T New member 21/6/04 #12 כן בהחלט אני לא יודעת אם הייתי מפסידה את ההופעה במקומך במיוחד לאור העובדה שגם אני רוקדת דילמה קשה
T TheBlackFairy New member 21/6/04 #13 אין לי ברירה להפסיד../images/Emo70.gif../images/Emo10.gif../images/Emo60.gif שתי הופעות, כי אני די מחויבת ללכת לזה . אז, אני אופיע בשתי הופעות של השכבה הבוגרת ולא אהיה בהופעות של השכבה הצעירה .
אין לי ברירה להפסיד../images/Emo70.gif../images/Emo10.gif../images/Emo60.gif שתי הופעות, כי אני די מחויבת ללכת לזה . אז, אני אופיע בשתי הופעות של השכבה הבוגרת ולא אהיה בהופעות של השכבה הצעירה .
T techno girl New member 21/6/04 #15 ../images/Emo105.gifעדי!?!?!?!?!?../images/Emo12.gif גם את בפורום הזה???????????? אני פשוט באתי להכנס לפורום השבט,וראיתי את הפורום הזה ונכנסתי לראותותו.
../images/Emo105.gifעדי!?!?!?!?!?../images/Emo12.gif גם את בפורום הזה???????????? אני פשוט באתי להכנס לפורום השבט,וראיתי את הפורום הזה ונכנסתי לראותותו.
T techno girl New member 21/6/04 #14 ../images/Emo105.gifאני!!!!!!!! אני שמעתי על זה ואני גם הולכת לזה!!!!!!!
T techno girl New member 21/6/04 #16 ../images/Emo105.gifד"א.......... אני נטלי בת 12 מי-ם,ואני בקן גונן-אליאב השולט!!!!!!!!!! לא ידעתי שקיים בכלל כזה פורום.......... ממש נחמדיישן לדעת שיש עוד פורומים נורמליים ב ......
../images/Emo105.gifד"א.......... אני נטלי בת 12 מי-ם,ואני בקן גונן-אליאב השולט!!!!!!!!!! לא ידעתי שקיים בכלל כזה פורום.......... ממש נחמדיישן לדעת שיש עוד פורומים נורמליים ב ......
T TheBlackFairy New member 22/6/04 #17 ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif../images/Emo60.gif