הי יש לי שאלה.

הי יש לי שאלה.

הי, היום לראשונה התוודעתי לפורום של אוהד חיטמן, אז קודם כל אני ממש אוהבת את השירים שלו! ויש לי שאלה. מישהו יודע אם השיר "תפילין" נכתב בעקבות קשר רומנטי שלא הצליח? זה ממש נשמע ככה! ואיך קוראים לדיסק הראשון שלו (יש לו בכלל עוד דיסקים?!) הבנתי שהוא סנובף לזמר גם מפיק או מלחין שירים לזמרים אחרים-מי לדוגמא?? תודה רבה!! וד"א -כולכם מוזמנים לבלוג שלי!

שלום לך

קודם כל ברוכה הבאה לפורום, הפורום אומנם שקט אבל כשאוהד יחזור להופיע הוא יחזור להיות פעיל
כל אחד לוקח את המשמעות של השיר "תפילין" בצורה שונה, כך שתשובה לשאלתך אין, דווקא בגלל שכל אחד לוקח את משמעות השיר בצורה שונה
לדיסק הראשון שלו קוראים בפשטות "אוהד חיטמן"
והוא כרגע עובד על התקליט השני שלו שייצא בקרוב
הוא גם מלחין וכותב שירים לאחרים, ביניהם לתקליט הבכורה של הראל סקעת.

?

ברור שכל אחד לוקח את המשמעות של השיר אחרת, אבל שאלתי מה גרם לו לכתוב את השיר ולא מה המשמעות.. תודה בכל מקרה על שאר התשובות!

ayaliar

Well-known member
את השיר תפילין לא אוהד כתב

אלא בחור מוכשר בשם עודד דישון. קצת קשה לדעת מה גורם למישהו לכתוב שיר, רוב הכותבים לא ממש אוהבים לשתף את החלק הזה ביצירה שלהם וזה לגמרי לגיטימי. כל אחד מתחבר לשיר מהמקום שלו ו"הסיפור האמיתי" מאחורי השיר בד"כ נשאר עמום.

טוווווב..../images/Emo221.gif../images/Emo15.gif../images/Emo105.gif

חחחח ואי איזה מילים גבוהות.. וסבבה מתי באמת אוהט חיטמן מתכוון להתחיל להופיע?מישהו יודע?(לא צריך לעטוף את התשובה במלים מסובכות..
)

ayaliar

Well-known member
מה היה מסובך?../images/Emo12.gif

בנתיים הוא לא מופיע כי הוא עובד על אלבום שני. אני מאמינה שהופעות יתחילו עוד כמה חודשים

לפי מה שאני יודעת

ההופעות יתחילו עם צאת הדיסק... אוהד עובד על הדיסק והוא כבר ממש באמצע התהליך, אפילו לקראות הסוף, ובחורף הקרוב יצא סינגל ראשון מהדיסק, נחכה ונראה מה הוא יהיה.... תהיה שנה פוריה... חחחח....

ranch22

New member
ולפי מה שאני יודעת...

הוא אמר שבסביבות תקופת "אחרי החגים" סתיו-חורף שכזה. [מישהו מדמיין את הדיסק או הופעה עם גשם? :) ]

הכי כיף הופעה בגשם

הרעש של הגשם דופק על החלון בזמן שאוהדי מנגן ושר... מה יותר טוב מזה

איה הסבירה יותר טוב ממני../images/Emo13.gif

ז"א שאת יכולה לקחת משמעות משלך לשיר "תפילין" או כל שיר. זה כל הכיף
הופעות בקרוב! נעדכן כאן לא לדאוג

למעלה