הי יש לי שאלה...

CosmikDebris

New member
אם אני לא טועה

כל קליפורניה זה אמור להיות מקסיקו - אז אם כן יש כמה. יש את אורן שהוא כמעט מקסיקני. ויש אותי שאני גם גר במקסיקו - זה פשוט בעתיד. איזה כיף שלא תלויים בהווה. אם לא הבנתם זה בסדר - גם אני קצת בלבלתי את עצמי. אבל העיקר שאני מבין.

CosmikDebris

New member
אני מטייל עכשיו.

מימד הזמן לא קיים אצלי. אני חי בבעתיד בהווה ובעבר. יקח קצת זמן הרבה. הרבה מאוד. אבל בתקווה - בהעשר שנים הקרובות.

זה לא no me gusta

זה no megusta וזה אומר "לא אוהב"(like), אם אני לא טועה... אה, ואגב, כן אומרים yo tengo catorce anos, ולא yo soy catorce anos!

Doctor Evil

New member
נו מה אמרתי?

ואני מודה שטעיתי לגבי yo tengo 14 anos. קים תיקנה אותי פעם קודמת.

EROTOMANIA

New member
............

אני יודעת שכבר תיקנו אותך, אבל אני אתקן שוב. זה no me gusta. מי רוצה שיעורים בספרדית? היי אני יודעת איך להגיד fucking asshole בספרדית, הידד לי.

noa0912

New member
ספרי! ספרי!

אני אוכל לברך את המורה שלי בשפה שהוא מבין...

16shir

New member
בתור דוברת ספרדית...

מותר לי לתקן את השגיות?? TENGO CATORCE AÑOS בתרגום חופשי זה יש לי 14 שנה...קיצר,אני בת\בן 14 NO ME GUSTA זה אני לא אוהב(זה יכול להיות אוכל או מצב...יעני להגיד "אני לא אוהב איך המצב נראה"-NO ME GUSTA COMO ESTAN LAS COSAS MEGUSTA -ככה זה עקרונית... כלום אין כזה דבר KIM ESTA PUTA אפשר להגיד KIM ES UNA PUTA MIERDA כוונה פשוטה זה כמו SHIT באנגלית...(MIERDA,NO TENGO PLATA-שיט,אין לי כסף) MIERDE-צטערת-אין כזה דבר ESTá זה יכול להיות "נמצא"(ALAN ESTA EN CASA?-אלן בבית?) וזה יכול להיות ESTA שזה "זה" בנקבה(QUIERO ESTA MUÑECA-אני רוצה את הבובה הזאת) מקווה שהבנתם ושלא בלבלתי יותר מדיי....אם מישו צריך משו-אני פה!

16shir

New member
חחח

חודש שם וזה כל מה שאת זוכרת? תתביישי לך! מתי היית? מה עשית? אני רוצה לדעת...אם אפשר! וכתבת נכון.. אה...וגם מעניין אותי לדעת למה את זוכרת את זה? למי אמרת את זה? מוזר...בדרך כלל,כשמישו אומר שהוא יודע קצת ספרדית הוא אומר קללות או מזמין אותי לשכב איתו...חחח

חח ככה זה גם בצרפתית

הייתי חודש במשלחת והייתי 3 שבועות בבואנוס איירס ושבוע בברילוצ'ה. למה אני זוכרת את זה? האמת שזה לא הדבר היחיד שאני יודעת להגיד בספרדית כי אני יודעת ספרדית פחות או יותר אבל פשוט יום אחד היינו בבי"ס של הילדים שהתארחנו אצלם והם היו אמורים ללמד אותנו כל מיני דברים בספרדית אז אלה שלימדו אותנו פשוט לימדו אותנו דברים כאלה

16shir

New member
שבוע בברילוצ'ה?!?!?!?

דה פשוט ה-דבר! הייתם בחורף? איזה משלחת זאת? ספרי קצת... shIr

סתיו

סתם של הבי"ס שלי בארץ... מן חילופי תלמידים כאלה, רק שהם אף פעם לא באו אלינו (לא שזה היה כזה משנה).

למעלה