הי. יש לי שאלה קטנה

ogabuna

New member
הי. יש לי שאלה קטנה

באיזה עונה ובאיזה מספר פרק סמית'רס (עוזר של מיסטר ברנס) יוצא מהארון ? תודה מראש

selotape

New member
סמית'רס יצא מהארון?!

מתי זה קרה?!?!?! לא נראה לי שזה קרה אי פעם....אבל יכול להיות שיוציאו אותו מהארון בעונה ה-17 :\ אדי גואררו?....זה המתאבק ההוא?

AlBundy

New member
סמיתרז אף פעם לא יוצא מהארון רשמית

יש הרבה פרקים שיש רמזים ברורים לזה שהוא הומו, כמו למשל Three gays of the condo, שם הוא מסתובב בשכונה של הומואים (עם בגדים קצרים במיוחד) וכולם אומרים לו שלום. בפרק Future-Drama מהעונה ה-16 הוא (העתידי) אומר שיש לו זריקות שגורמות לו להיות סטרייט. הוא אף פעם לא הצהיר בפומבי על העדפותיו המיניות וגם לא נראה לי שהוא יעשה את זה, כי זה מקור להרבה מאוד בדיחות.

יונתן1988

New member
../images/Emo45.gif

למרות שאם אתם שואלים אותי, הוא לא הומו... סתם יש לו אובססיה למיסטר ברנז

kobi 23

New member
יש עוד "רמז" בעונה ה-17 ../images/Emo58.gif

מארג' וליסה עורכות "yard sale" בחצר הבית וסמית'רס מבקש לקנות קופסה של פרוגסטרון (הורמון המין הנשי) בטענה שזה בשביל "חבר שכלוא בתוך גוף של חבר" . צריך רמז יותר עבה מזה ??

GK_FF

New member
עוד רמז......

יש פרק שמתחיל בgay pride parade ובאחד המשאיות יש "ארון" ומתוכו יוצאות שתי ידיים אחת של סמית'רס ואחת של פטי והם אומרים משהו we're gay but don't tell mom and dad

GK_FF

New member
XDDDDDDDDDDDDDDD

איזה קטע אפילו תארנו את זה אותו דבר!!!!!!!!!!!!!!! (אותם קטעים מצאנו לנכון לציין)

starman

New member
יש גם פרק שהומר פוגש את ההומו

שמנהל חנות מציאות וסימתרז עובר ואומר לו " זאת האמא החולה שלך ?" . וגם בפרק עם הבורדל שמראים את סמיתרז יוצא מהבורדל , הוא מתנצל ואומר שאימא שלו ביקשה שהוא ינסה .

AlBundy

New member
ועוד אחד

בפרק Jaws wired shut עובר מצעד גאווה ליד הבית של המשפחה, שאחד החלקים שלו הוא לכאלה שעוד לא יצאו מהארון. שם שומעים את סמית'רז ופאטי (אחות של מארג'), שקוראים מתוך ארון: We're Gay, We're proud Just don't tell mom and dad

kobi 23

New member
והיו עוד כמה,אחד מהם הוא

אני לא זוכר באיזו סיטואציה אבל בארנז אמר לסמיתרז. בארנז:"איך אתה הייתה מרגיש אם אני הייתי רץ אליך ומלקק את הרגליים שלך" ? סמיתרז:"אם אתה היית עושה לי את זה" ?

kobi 23

New member
ועוד אחד....

שוב,לא זוכר באיזו סיטואציה ובאיזה פרק. סמיתרז דמיין את מר בארנז יוצא ערום (שרק סרט על גופו) מעוגה ענקית ושר לו "happy birthday mr smithres" סטייל מרלין מונרו

AlBundy

New member
זה מ-Rosebud, ועוד אחד

בפרק שמארג' הולכת לעבוד בתחנת הכח (Marge Gets a Job), מר ברנז מתאהב בה. הוא מספר לסמית'רז שהוא חלם עליה בלילה, ושואל אותו אם הוא מכיר את החלום שבו אתה במיטה והיא עפה דרך החלון. אז רואים חלום כזה של סמית'רז על מר ברנז. ד"א, לפי הפרק Secrets of a Successful Marriage סמית'רז היה נשוי פעם (לאישה!), ואז, כשהוא הכיר את מר ברנז, הוא הפסיק להימשך לאשתו. חכו, אני אמצא עוד. לדעתי צריך לשים את השרשור הזה בטאגליינס: רשימת כל הרמיזות לזה שסמית'רז הומו.

mekapetz

New member
יש גם את הפרק שמסביר למה (ספויילר?)

בעונה 13, פרק 5, משהו עם בלאנדר יירז, כשהומר נזכר בטראומת ילדות כשגילה גופה, ואז בסוף מסתבר שזה אביו של סמיתרז, שיחד עם ברנז הקים את תחנת הכוח, והקריב את חייו כדי למנוע פיצוץ שישמיד את העיר. ברנז טיפל בוויילון התינוק, וסיפר לו שאביו נהרג בידי שבט אמזונות, מה שפיתח את המנעותו מנשים.

kobi 23

New member
לא הבנתי כ"כ מה הקשר

מה הקשר בין רתיעה מנשים לבין להיות...."מרמה בדמקה" אם אתה נרתע מנשים זה לא אומר בכלל שאתה נהפך להומו. אלא אם כן מראש אתה מעדיף גברים.

למעלה