הי יש לי כמה שאלות...

הי יש לי כמה שאלות...

האם ממין אנאלי אפשר להכנס להריון? ואם כן מה הסיכויים? אם מישהו או מישהי יכולה להסביר מה קורה בדיוק בגמירה גם של גברים וגם של נשים אני אשמח :)

klik1

New member
כמובן שלא

ניתן להיכנס להריון רק כאשר הגבר גומר בנרתיק קיום יחסי מין אנאליים לא מאפשר זאת

dana2217

New member
למחייכת

באנאלי לא ניכנסים להריון אם תרצי יותר פרטים מוכנה לדבר איתך במייל או במסן או אי סי קיו שלך דנה

MyPrecious

New member
מחייכת וצוחקת, חשוב מאוד!!!!

שימי לב טוב טוב: אין שום דבר "בטוח" בדברים האלה. ממין אנאלי אפשר להכנס להריון. ממין בלי חדירה אפשר להכנס להריון. מחדירה בלי לגמור בפנים אפשר להכנס להריון!!! זה לא צחוק. בכל פעם שגבר "גומר" נפלטים כ- 40 מליון תאי זרע בעלי יכולת תנועה. פתח הנרתיק של האישה אינו אטום אפילו אם היא בתולה וזרע יכול להכנס דרכו. אומנם הסיכוי לא גדול (כלומר, לא הייתי ממליצה למי שרוצה להכנס להריון לבצע זאת כך) אבל הסיכון למי שלא רוצה הריון כרגע - הוא גדול מאוד!!! אם הגבר גומר במין אנאלי בפי הטבעת, יוצא משם כשעליו חלק מנוזל הזרע, חלק מהנוזל גם עשוי לנזול ולהגיע לאזור פתח הנרתיק. כשיש חדירה בלי לגמור כמו ששאלת - גם לפני שהגבר גומר "ממש" יש יציאה של מעט נוזל שמכיל תאי זרע!!! רוב הגברים אפילו לא מודעים לזה. ככה שכל שיטת ה"לגמור בחוץ", או בלי ממש חדירה - לא מבטיחה כלום. שלא לדבר על זה שעדיין יש סכנה להדבק במחלות מין כמובן. אם את לא מעוניינת כרגע בהריון - תדאגי לעצמך, אל תסמכי על המזל. אם לא מדובר בבן זוג קבוע ומוכר - השתמשו בקונדומים!!! אם מדובר בחבר קבוע שאת סומכת עליו ו/או נבדק שאינו נושא מחלות מין - השתמשי בגלולות!!! לא לסמוך על המזל!! ככה בדיוק נכנסים להריון לא רצוי, עוברים גרידה שהיא תהליך לא נעים בכלל, ומסתכנים בפגיעה בפוריות להבא... בשביל מה כל הכאב ראש הזה?????

עברתי דירה, הייתי נטולת אינטרנט

שלום לך, אי אפשר להכנס להריון ממין אנאלי, שהוא בעצם חדירה לפי הטבעת, כי אין מפגש של ביצית וזרע. כשגבר מגיע לאורגזמה הוא פולט בנרתיק האישה (במידה והם בחדירה) ואז הזרע עולה במעלה הנרתיק, לרחם, לחצוצרה ושם יש מפגש המתפתח ברחם להריון. כאשר האישה מגיעה לאורגזמה, יש התכווצויות ברחם ובשרירי הנרתיק. לאישה יש 12-14 התכווצויות, לגבר 5-8.

MyPrecious

New member
את באמת חושבת שמין אנאלי הוא כ"כ בטוח?

אני לא הייתי אומרת דבר כזה בוודאות. במיוחד לא כשהמחיר עלול להיות הריון לא רצוי. זה נכון שבתנאי מעבדה, בסביבה סטרילית זרע שמגיע לתוך הרקטום לא יכול להפרות אישה, אבל סקס לא קורה ככה בד"כ. ונוזל הזרע עלול להגיע לפתח הנרתיק בטעות בכל מיני אופנים. אני לא הייתי משווקת סקס אנאלי כ"סקס בטוח". לדעתי כל דבר שקשור באקט מיני, גבר ואישה ערומים ושפיכה של הגבר - עדיף לנקוט משנה זהירות אם הריון הוא לא דבר רצוי, מאשר להצטער אח"כ.

תראה....

תאי זרע זקוקים לנוזל בכדי לשחות ולנוע במעלה הנרתיק, רחם, חצוצרה וכו. הסבירות להכנס להריון מתוך כך שהיתה חדירה אנאלית, השפיכה זלגה לכיוון הנרתיק, חדרה מבעד לשפתיים, עלתה במעלה הנרתיק וכו... הוא מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד נמוך. אני לא משווקת סקס אנאלי כסקס בטוח, אבל לדעתי הסבירות להכנס להריון ממנו הוא אפסי. אין צורך להכנס לחרדות מיותרות. הסיכוי להכנס להריון הוא נמוך משאנחנו חושבים.

MyPrecious

New member
אני בת!!! ../images/Emo2.gif

"הסיכוי להכנס להריון הוא מנמוך משאחנו חושבים" - לצערי, מי כמוני יודעת. כשרוצים!!! חוק מרפי עובד שעות נוספות גם כאן. משיטוטים רבים לאחרונה בפורומים של שאלות למומחים אני מוצאת את זה ממש מעצבן ולא הוגן כמות הסיפורים על הבחורות שמנסות ומנסות ללא הצלחה להכנס, ומנגד - כמות חסרות האחריות ששואלות שאלות תמימות כמו "אני וחבר שלי עשינו ככה וככה, לא לקחתי גלולות באופן מסודר, אני בלחץ, המחזור מאחר ובטא בדם היום היתה 38, יכול להיות שזה מהגלולות????" בקיצור - אין צורך להכנס לחרדות מיותרות, אבל אין צורך גם להכניס את עצמנו למצבים מיותרים. אני בעד לקחת את האחריות על החיים שלנו בידיים ולא לסמוך על סיכויים סטטיסטיים שעובדים או לא עובדים לטובתנו. ואם אחרי שהוא גמר בסקס אנאלי, וקצת נשפך החוצה, הוא קצת עושה לה ביד, קצת מכניס אצבעות - הרי ברור שמשני הדברים אי אפשר להכנס להריון. אבל שילוב שלהם ביחד... למה לקחת סיכונים, גם קלושים??

תראי....

אין ספק שמרפי עובד לעיתים שעות נוספות, בעיקר סביב מה שאנחנו הכי צריכים ורוצים. אני מאחלת לך את כל ההצלחה שבעולם. לגבי מיניות באופן כללי, האג'נדה שלי אומרת לתת כלים לקבלת החלטות, אבל לא להפחיד. אין ספק שנדרשת אחריות בכל פעולה שאנחנו עושים בחיים שיש לה משמעות גדולה, יחד עם זאת, לא צריך להפוך כל חוויה לסיכון. גם בהרצאות שאני נותנת לבני נוער, אני מדגישה את אלמנט האחריות והבחירות המושכלות, יחד עם זאת אני אומרת להם שזה בעיקר כיף כשעושים את זה מוגן - כך שמתאפשרת שלווה.

למעלה