הי- יש לי בעיה

הי- יש לי בעיה

רציתי לשתף אתכן בבעיה שיש לי ולבעלי עם הקטנטונת בת ה-4 ו3 חודשים. כל יום , בעצם פעמיים ביום, גם לפני הגן וגם אחרי הגן לוקח לה המון המון זמן לבחור שמלה (ורק שמלה) , היא מחזיקה אותנו שעה ליד הארון וכל דבר שאנו מציעים לה היא אומרת לא, ושנינו מרגישים שאנחנו עומדים להתפוצץ. תמיד מאחרים לכל מקום, והיא זו שצריכה להגיד את המילה האחרונה בנוגע לבחירת הבגד. איך יוצאים מהפלונטר הזה? אשמח לעזרה מכן, מהנורמליות שבינינו. אולי כבר שכחתי איך מתנהגים בגילי המבוגר. כואב לי שאני כזו חסרת סבלנות לפעמים. לא מגיע לה.

שבוע טוב, תכינו מספר פריטים ערב קודם

והיא תבחר מתוך אותם פריטים אפשרות נוספת - היא לעמוד על שלכם כלומר היא לובשת מה שאתם בוחרת בשבילה ונעה שלי יודעת למשל כי לגן לא לובשים שמלה היא לובשת מה שאני בוחרת בשבילה

TaraSky

New member
בחירה

גם אני בעד לתת בחירה ערב לפני. מה שאני עושה עם הבן שלי כשהוא מסרב ללבוש חולצה מסויימת למשל זה מאפשרת לו בחירה בין 2 חולצות (שמתאים לי שילבש) ומדגישה לו את העובדה שזו בחירה שלו. העניין של הלילה לפני הוא רק להימנע מתיסכולים ולחץ זמן כמובן.

דינהלה1

New member
../images/Emo45.gifנושא הבחירה בין מס' אלט' אצלי מככב

מצד אחד מאפשרים לילד אפשרות בחירה מצד שני תוחמים לו את הגבול בהתאם למה שגם נוח להורים וזה טוב לשני הצדדים. לגבי שמלות וחצאיות יש לי שיטה שעובדת מצויין: יש לי מלאי של מכנסונים קצרים או צמודים כך שמידי פעם אני מאפשרת לבתי ללבוש לגן שמלה או חצאית עם מכנס מתחת שבדרך כלל לא רואים אותו. כך אני שקטה בנושא והבת שלי שהתרגלה לכך מבסוטית עד הגג
. חבל לא לאפשר לבנות ללבוש שמלות וחצאיות זה חלק ממהתפתחות וההתבגרות שלהן ובניית "האישיות הנשית" שלהן..

למעלה