הי יקיריי

הי יקיריי

מה שלומכם? אז ככה, יום שני, כבכל יום שני מאז שוחררתי מבי"ח הייתי אצל הרופא שלי שהייתה ממש מבסוטה ממני ומהכמעט איזון שאליו הגעתי, ונתנה לי פטור של שבוע מלהגיע אליה. יצאתי משם ממש שמחה, ואופס ,היומיים האחרונים היו קטסטרופלים, הגעתי ל44 בלי להרגיש כלום (חזרתי על הבדיקה לראות אם זה המכשיר או אני, זו הייתי אני
) שעתיים לאחר מכן הייתי על 270. ממש מרגיז!!!!(וזה לא שתכנתי או משהו!!!) ממש מפחיד אותי ההיפו בלי שום סימנים, אני הרי רוקה ולרב אני לבד בבית אם הבן שלי (הוא בן שנה) ואני מפחדת שיקרה לי משהו כשאני לבד איתו, ואם הגעתי ל44 בלי להרגיש, כמה עוד נמוך יכולתי לרדת מבלי לדעת?????? המחשבה הזאת מוציאה אותי מדעתי. אשמח לקוא את דעתכם, המנוסים יותר בעינייני המתיקות. בנתיים שתהיה לנו שבת שלום, יפה ושקטה

הרחזרת תחושת היפו

כאשר חובים היפו בתדירות גבוהה יורדת תחושת ההיפו בהתאם. וכך במקום שנרגיש היפו במצב של 55-60 מורגש ההיפו בערכים הקטנים מ50. אם המצב נמשך יתכן ולא יורגש ההיפו אף במצבים נמוכים מאוד. ניתן להחזיר את הרגשת ההיפו ע"י מתן מנוחה לגוף מהיפויים תכופים. אפשר לעשות זאת ע"י המנעות מהיפו ככל הניתן על חשבון ערכי סוכר גבוהים יותר. למשל אם נקודת האיזון (כמות האינסולין המוזרקת מתוך מטרה להגיע לערך סוכר) הינה 120 אזי מומלץ לתקופה קצרה להעלות את נקודת האיזון ל 150. בנוסף לכך לנסות ולמצא את הדרך להתאזן. קפיצות בין 44 ל270 קשורות זו לזו היפו וריבאונד. לא להלחץ מזה להמתין ליום חדש ולהתחיל את האיזון תוך ניצול כל הידע שיש לך. במקביל מומלץ להיועץ בצוות הרפואי לרבות דיאטטיקנית.

mickey15

New member
גם לי זה קרה...

אבל משהו אחר, פעם הייתי כל הזמן על רמות של 200-300-400 אז אם היה לי פעם 90 או משהו כזה הייתי מרגישה היפו עצבני ושהיה לי באמת היפו בכלל לא הייתי מרגישה...הייתי חוזרת מבי"ס עושה בדיקה ופתאום אני רואה על הצג 40 או 50 וזה היה ממש מפחיד!!

למעלה