מלה של שון
New member
הי יקיריי
מה שלומכם? אז ככה, יום שני, כבכל יום שני מאז שוחררתי מבי"ח הייתי אצל הרופא שלי שהייתה ממש מבסוטה ממני ומהכמעט איזון שאליו הגעתי, ונתנה לי פטור של שבוע מלהגיע אליה. יצאתי משם ממש שמחה, ואופס ,היומיים האחרונים היו קטסטרופלים, הגעתי ל44 בלי להרגיש כלום (חזרתי על הבדיקה לראות אם זה המכשיר או אני, זו הייתי אני
) שעתיים לאחר מכן הייתי על 270. ממש מרגיז!!!!(וזה לא שתכנתי או משהו!!!) ממש מפחיד אותי ההיפו בלי שום סימנים, אני הרי רוקה ולרב אני לבד בבית אם הבן שלי (הוא בן שנה) ואני מפחדת שיקרה לי משהו כשאני לבד איתו, ואם הגעתי ל44 בלי להרגיש, כמה עוד נמוך יכולתי לרדת מבלי לדעת?????? המחשבה הזאת מוציאה אותי מדעתי. אשמח לקוא את דעתכם, המנוסים יותר בעינייני המתיקות. בנתיים שתהיה לנו שבת שלום, יפה ושקטה
מה שלומכם? אז ככה, יום שני, כבכל יום שני מאז שוחררתי מבי"ח הייתי אצל הרופא שלי שהייתה ממש מבסוטה ממני ומהכמעט איזון שאליו הגעתי, ונתנה לי פטור של שבוע מלהגיע אליה. יצאתי משם ממש שמחה, ואופס ,היומיים האחרונים היו קטסטרופלים, הגעתי ל44 בלי להרגיש כלום (חזרתי על הבדיקה לראות אם זה המכשיר או אני, זו הייתי אני