הי יקירות!

mondani5

New member
הי יקירות!

2.2.04 היום בדיוק לפני שנה בשעה הזו איילת קיבלה צירים עם פתיחה,אלוהים רק ידע מה עבר עלי,חודש איילת אושפזה בדיוק עד ה-2.3.03 וילדה בשלום את שיר ורון ונמנע מאתנו פגות וצרות שהשם ישמור. כל חודש פברואר לפני שנה בילתי יום יום בתל השומר עם אושר מלא פחדים וחששות. היום שיר ורון בנות 11 חודש,כבר אומרות אבא ,אמא, במבה וכ' שיר הולכת ,רון עומדת,נותנות חיבוקי ונשיקות. מאחלת אושר כזה לכל אחת ואחת בפורום בברכה אירית נ.ב לשיר 6 שיניים לרון 4 שיניים,גם נושכות

מירבי*

New member
לא להאמין איך עברה שנה...

אני זוכרת את זה כאילו זה קרה אתמול, את הפעם הראשונה שנפגשנו על הדשא בכניסה לתל השומר..את הלחץ שבו הייתם מחשש ללידה מוקדמת..את הדאגה לאיילת.. כמה כיף לדעת שהכל מאחוריכם ויש בידיכם שתי נסיכות אמיתיות
תמשיכו להנות מהן, מה עם תמונות חדשות?

mondani5

New member
איך אשכח!

אני זוכרת את היום שהגעת לתל השומר,ישבנו שם ושוחחנו,הייתי בחששות עצומות מלידה מוקדמת,לא פשוט לידה מוקדמת ועוד בתאומים. אלוהים היה אתנו,לא אשכח איך ליוות אותי במהלך כל החודש את ביחד עם בנות הפורום,אני זוכרת כל כך איך התרגשתי לראות את אמונה, שוש 6 ,ענת מאוחר יותר כבר פגשתי את כולם אצלי בבית וההתרגשות היתה עצומה. הלוואי ותמשיכי ללוות פוונדקאיות והורים מיועדים בחודש האחרון עד הלידה המיוחלת!!! וכמה שיותר. אירית

כבר שנה אני לא מאמינה../images/Emo2.gif

איך שהזמן עובר. אז באמת שימשיכו החמודות האלה להיות מקסימות ושלאמא אירית תהייה המון נחת. נשיקות

milanat

New member
../images/Emo65.gifמזל טוב לרון ושיר../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

למעלה