הי יותם

הי יותם

אני צריכה המלצה חמה על היכן כדי ללמוד , אים תוכל לעזור אשמח

אדווה 18

New member
היי נישנושונתאו איך שלא יקראו לך...

אז ככה מתוק אני מציעה לך ללכת ללמוד איפור מקצועי אצל איל מקיאג' הם מעולים לדעתי ... בתור אחת שביקרה בכמה וכמה בתי ספר הכי התרשמתי ממנו .... זוהי דעתי בכל אופו מה שאני מציעה לך זה ללכת לבדוק בעצמך את הבתי ספר אני אישית סומכת רק על עצמי לא מספיק לי מה שאנשים אומרים . קיבלתי קטלוגים מכל בתי הספר וזה הכי משך אותי בהצלחה בחיפוש אדווה

yottami

New member
לא מומלץ בעיניי....כנסי

תראי אני בהחלט מסכים עם זה שאיל מקיאג מושך מאד והדוגמנית שלו יפה מאד אבל במציאות זה לא כך....רוב הבנות היום שלומדות שם הם קורבן של פרסומות ואשליות כי בעצם לא מוכרים לך שם לימודי איפור אלא את נועה תשבי...וקל מאד לפול . כל המורות שם הן בעצם תלמידות חסרות נסיון רמה לא משהו..במהלך השנים שאני מאפר הסכלתי להבין שהתלמידות של ירין יותר מוערכות כלומר מתיחסים אליהן יותר ברצינות ומקבלים אותם לעבודה יותר מהר כי בירין מלמדים ירין בעצמו ומורים מנוסים....ושתביני אני סיימתי באיל מקיאג' לפני כמה שנים אני לא שתול... אני בחום ממליץ לך לשקול טוב טוב לפני שאת מקבלת החלטה מכריעה. אם תשאלי אותי אני ממליץ לך בלב שלם ללכת לירין שחף אז מיד תחושי בהבדלים. שלך המאפר יותם...הכל בגדר המלצה כמובן

yottami

New member
עוד משהו כנסי

גם כל נושא המורפולוגיה (אור וחושך) אילו נושאים מאד חשובים שבאיל מקיאג לא מעלים אותם בכלל.....יש דברים רבים שלא מלמדים שם והם חשובים מאד מאד כמו סולם הצבעים או הצללות מיוחדות ואיך כל צבע מתקבל בתאורות שונות....חשבי טוב טוב לפני שאת הולכת לאיל מקיאג....

yottami

New member
בלי שום קשר המוצרים של איל מקיאג

מעולים ממש טובים אם לא הכי טובים.........

yottami

New member
עוד דבר קטן.כנסי

באיל מקיאג מלמדים אותך רק על מוצרים של איל מקיאג שהם מעולים אבל זה לא מספיק...בירין מלמדים אותך על כל מיני מוצרים וזה הדבר הכי טוב שיכול להיות.........כי מאפר צריך לדעת לתמרן ולאלתר ולהתאים את עצמו לסוג אנשים מסויימים וכך גם מוצרים..

אדווה 18

New member
אני לא יודעת מה איתכם אנשים אבל...

אותי הוא הצליח לשכנע ... אחרי שקראתי מה הוא אמר אני חשבתי על זה ונזכרתי בקטלוגים וחשבתי טיפה .. ואני מוצאת לנכון שיש משהו בדבריו ... טוב אבל שוב כמו שאמרתי כבר לכי בדקי בעצמך....אל תסמכי על דעות אחרים.. כשאני אלך ללמוד אין ספק שאבדוק שוב את השט טוב טוב ... למרות שכבר עשיתי את זה אני אוהבת ללכת על בטוח!

yottami

New member
אדווה אני שמח שאת מביטה קצת יותר..

לעומק העניין.......

AVRUCH21

New member
בקשה ליותם

האם אתה יכול להציג מספר עבודות שלך בפורום?

yottami

New member
יש לי הרבה אבל כרגע אין לי זמן פנוי

להעביר אותם למחשב משום שאין לי עדיין סורק ומשום שאני ממעדיף שלא יעתיקו ממני רעיונות מיוחדים........

yottami

New member
גם אם אם אני יציג פה עבודות מיד...

יזהו אותי ואני לא מעוניין בכך אבל אני אדאג בקרוב להכניס איפורים לא מוכרים שלי....מעדיף לשמור על פרופיל נמוך כמה שיותר....מקווה שיש הבנה

Leeeeeeee

New member
מישהו פה לא הקשיב בשעורים.....

או שלא הגיע לכל השעורים.... לידיעתך יש שיעור שלם שנקרא שיעור "הצללות" שבו מדברים על כל הנושא הזה של אור וצל.

yottami

New member
יש שיעור הצללות אבל לא משהו.כנסי

יש שם בהחלט שיעור הצללות חמודה אבל בכלל התכוונתי לדברים אחרים דברים שלא לימדו אף פעם שם.....ובקשר לפ"פיספסת שיעור" לידיעתך לא פספסתי אף שיעור ואת השיעור האמיתי שלי הרווחתי מנסיון ואני מעורה בכל חומר הלימוד באיל מקיאג' אז יש לי הפתעות בשבילך חמודה.......

המאפרת1

New member
היי יותמי ולייתר האנשים בפורום הזה

כפי שאתם רואים לא פעם ולא פעמיים שאלו את השאלה הזאת "היכן מומלץ ללמוד איפור"? כמובן שכל אחד ואחת באה עם ההתרשמות שלה , אבל לפי מיטב זכרוני לא פעם ולא פעמיים - הנושא של איל מקיאג' עלה פה בפורום בצורה לא הכי חיובית. אז אולי תקחו לתשומת ליבכם - כי אנחנו המאפרים לא מקבלים שום תמורה בעד השיווק עבור ביה"ס זה או אחר. ובכן יותם אני לא למדתי באיל מקיאג' אבל כל פעם אתם אלה שלמדו שם מחזקים את דעתי לגביי בית הספר הזה - ואני שמחה שלא למדתי שם. אני עדין טוענת שאיל מקיאג' יודעים מעולה למשוך את הלקוח - שיטת השיווק שלהם והפירסום סוף הדרך והלוואי וירין ילמד מהם. אבל מעבר לזה אני חושבת שהם ....... הם. לכן בנות אני חושבת שהשאלה הזאת לא אמורה לפתוח פה ב"ירידות" למינהן כל אחד לפי שיקולו ולפי דעתו נותן את חוות דעתו על ביה"ס זה או אחר. ולגביי עבודות שלך - אני חושבת שכדאי לך לשים את העבודות הפחות טובות בכדי שלא יקחו ממך רעיונות. גם לי ברגע שיהיה סורק אני אשים את העבודות שלי מבטיחה.

yottami

New member
תראי יקירתי .......כנסי

אני פה לא בעד שום ביה" וגם לא נגד אף אחד....אני מייעץ פה בצורה הכי אובייקטיבית שיכולה להיות כמו שאמרת אף אחד לא משלם לי....וזה שאני אומר ירין שחף ולא איל מקיאג' זה לא אומר שאני יורד חס וחלילה על מישהו אני פשוט חושב שזה עדיף יותר מי שלא מסכימה איתי שיבושם לה...את מבינה בגדול את הנקודה שלי?..........

המאפרת1

New member
אני מבינה אותך ובגדול!!!!!

גם אני כפי שייעצת, סיפרתי למכותבות כאן בצורה הכי אוביקטיבית היכן ללמוד וכפי שאמרתי אני שמחה שלא ללמדתי באיל מקיאג' - כך שאני חושבת שלא הבנת את המסר שלי. אז תקרא אותו שוב - ותראה שאני בסך הכל לטובתך. להת' ושבת שלום.

AVRUCH21

New member
היי !

יש לי חוויות לספר לך על הלימודים בירין שחף, אנא צרי עימי קשר את האיימל

למעלה