הי, חזרתי!!

coockiemonster

New member
הי, חזרתי!!

הייתי 3 ימים באזור.....שכחתי,אבל איפשהו ליד רמות מנשה שם בסביבות יוקנעם, היה הטיול הכי שווה בעולם!!!!3 ימים, 12 אנשים שאני לא מכירה, מפה, תיק על הגב 10 נקודות ציון וקדימה לדרך......! איך נהנתי!!!לכל מי שלא עבר את כתה ט- תצטרפו מהר לצופים, ואל תרשו לעצמכם להפסיד חוויה של פעם בחיים!!!! קרה משו מיוחד בינתיים?

DARk lies

New member
היית בסי"ס? או שהיה לכם טיול אחר?

כי בכיתה ט' צריך להיות טיול סי"ס [סיור וסביבה], שבדר"כ הוא גם 4 ימים, ולא 3.. שמחה שנהנת
אממ, בינתיים את יכולה להסתכל בשירשורים שנפתחו לאחרונה ולהמשיך להשתלב בהם ולהגיב

coockiemonster

New member
הייתי באתגר......

שזה 3 ימים, 12 אנשים חדשים לגמרה מההנגה (גם בכתה ט מנהסתם..) כל הציוד על הגב, מפה מצפן וקדימה לדרך! יש מלא שירשורים ואני עצלנית ביותר....היה משו מיוחד או חשוב?

darkness calls

New member
בע צופים../images/Emo3.gif

טוב נו, העיקר שנהנית ולא נפלת משום צוק
ברוכה השבה

coockiemonster

New member
עלק בעע!!!

הצופים הם הדבר הכי טוב שקרה לי!!!!!!! אין לך מושג מיהם מייקל, שולע, שמיכה, שכןטוב, שוקוס, שוקולד, דדודידו, שבטהע*מר (ש/זו אני...חיחי!)מיה, והעיקר- אין לך מושג מיהו החבוב המזמר!!!!!!!!!!!! חחחח,אני מתה על הצופים הכי שבעולם!!!! ולא הייתי באזור עם צוקים למזלי

darkness calls

New member
אני לא יודעת מי אלה

והשמות המוזרים שלהם לא מרשימים אותי
בנוע"ל יש את האנשים הכי מדהימים שתפגשי בחייך.

coockiemonster

New member
חח!!!!אם את אומרת

אבל אני אומרת לך- האנשים הטובים ביותר נמצאים בתנועת נוער, ולא משנה איזו היא תהיה!

YaEloNeT

New member
בעעע צופים../images/Emo5.gif../images/Emo184.gif|לירון|../images/Emo23.gif

אורי מיי דיר, נחמד לראותך :]]] וצופים זה שחיתויות, פשע, נבזות. [וכן, יש לי הוכחות לכל אלה ><] חבל שלא באת למפגש, אני רוצה לראות אותך כבר ;(

coockiemonster

New member
אוה.....

מדוע שחיטויות? אולי, אבל לא בהנהגה שלי..... אני כלכך מצטערת שלא הייתי במפשג!!זה נפל לי על הטיוילם והכל...יש לי תמונה שלי על המחשב סוףסוף,להעלות אותה?

YaEloNeT

New member
בטח :]../images/Emo184.gif|לירון|../images/Emo23.gif

ולמה שחיטויות? כי אין מילה אחרת להגדיר את זה שהילד שתפקד כגזבר של השבט גנב את כל הכסף [אלפי שקלים] ולא עשו לו כלום. או את העובדה שברגע שאתה נעשה מדריך הביטוח חיים שלך יורד בצורה משמעותית. מה, החיים שלך שווים פחות? אתה לא חשוף לסיכונים? או את העובדה שהטיולים של הצופים עולים כפול מאלה של הנוע"ל =/. ויש לי עוד המון כאלה אם את רוצה :]]]

coockiemonster

New member
אז אני יכולה להגיד לך ש....

אצלנו זה ממש לא ככה. אסור לצאת עם כספי חניכים מהשבט. יש תאריכים ברורים לגבי אישורי הורים וחוקי סיבסוד נוקשים. את מוזמנת לבוא לראות! שבט העמר גבעת התחמושת ימי שלישי 4וחצי עד 6 וחצי, ימי שבת 4 עד 6

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo113.gif../images/Emo68.gifהווו מזניף ביותר../images/Emo13.gif ברוכה השווה../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif התגעגענו../images/Emo7.gif פתאום כולם חוזרים וכולם עוזבים ביחד... רר זה מבלבל../images/Emo122.gif

coockiemonster

New member
א אולי תעשו לי קצת סדר?

מי עזב???אוי, למה כל מקום שאני מגיעה אליו מתפרק..?

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo113.gif../images/Emo68.gifעדי סוויט טי, וניצן אנג'ל...../images/Emo4.gif

TziMHoNoa

New member
../images/Emo2.gif

גמלנו היה טיול לרמות מנשה ארבעה ימים משו מעולה
יא אולי ראיתי אותך
הטיול הזה ממש דמה לשלנו, רק שהתחלתם יום אחרינו, וששלנו היה יותר שווה. ברור

למעלה