הי חדשה פה

הי חדשה פה

רצית לשאול האם יש משמעות לכך שהמאמן הוא גבר או אישה? האם יש מאמן שהוא יכול לעזור באופן רב חתומי- כלומר, קריירה, תזונה ועוד. כמה זמן נמשכת פגישה עם מאמן? מה זה אימון קבוצתי? תודה

ordanco

New member
בורכה הבאה

אהלן, אין משמעות לגנדר של המאמן אלא אם כן זה משמעותי עבור המתאמן, בד"כ זה לא משנה. פגישת אימון נמשכת בד"כ 45 דקות עד שעה. כתבתי בד"כ כיוון שכל מאמן יכול להגדיר כרצונו את זמן האימון המקובל עליו ( או עליה..). רצוי שמאמן אישי יהיה ממוקד בתחום התמחות מסוים, זה לא חובה. אימון קבוצתי זאת חוויה אחרת לחלוטין שבה מאמן עובד עם קבוצה ומסתייע בכוחה של קבוצה לקדם את היחיד, יש כאלה שזה מאוד מתאים להם ויש כאלה שלא. בהצלחה! אורן

אימון הוליסטי

שלום שלום אישה יקרה
משמעות לגבר או אישה כמאמנים - כמו שאורן כתב לך, אם יש לזה משמעות עבורך. ואני חושבת שלרובנו דווקא יש משמעות לזה. את יכולה לבדוק מה התחושה שלך כלפי עבודה עם מאמנת או מאמן - ולפי זה לבחור. אימון רב תחומי - בטח. אני יכולה לומר שכמעט כל אימון הוא רב תחומי. כי כאשר את משתנה, כל מה שאת נוגעת בו משתנה. לפעמים גם אנשים סביבך משתנים! אני זוכרת את האישה שעבדה איתי על המשקל שלה, היא התחילה לעשות הרבה ספורט, וגם בעלה התחיל לרוץ והפסיק לאכול גלוטן! לא אני דיברתי על הגלוטן, זה פשוט היה משהו שהוא רצה לעשות הרבה שנים, וברגע שאשתו התחילה להיות בעניינים, הוא קיבל חשק. יש דרכי עבודה שהן הוליסטיות (כלומר פונות למכלול) במיוחד. כמו עבודה רגשית. שמשפיעה על הכל, כמעט בהכרח. אורך פגישה - בד"כ מאמנים עובדים עד שעה, אבל מי שמשלב טכניקות נוספות לפעמים מוסיף זמן. אני עובדת עם טכניקה בשם התמקדות - ואני משלבת אימון והתמקדות, אז הפגישות הן של 80 דקות. יש עוד אנשים שעובדים עד 90 דקות. אימון קבוצתי - יופי של דבר. יש הרבה מאוד אנשים שמפיקים תועלת גדולה מזה. יש כמה יתרונות, אחד מהם הוא שבד"כ עבור תשלום כמו אימון אישי - מקבלים הרבה יותר שעות. מקבלים יותר פרספקטיבה, מעוד אנשים. ולפעמים עובדים עם מנחים מעולים שלא עובדים אחד על אחד, כי זה לא מספיק רווחי עבורם. כך שמגיעים גם לקליברים הגדולים. אני חושבת שיש יותר אנשים שנרתעים מאימון קבוצתי בגלל חששות או סטיגמות - יותר ממה שבאמת מנסים אימון קבוצתי ולא אוהבים. אני תמיד מחפשת את העבודה הקבוצתית - בדיוק בגלל הסיבות הללו. אני גם כרגע לא מנחה קבוצות - אז ההמלצה הזו היא באמת מהלב. מי שכדאי לו לגשת קודם לעבודה אישית ורק אח"כ קבוצתית הוא מי שממש, ממש, סגור. ולא מוכן להפתח בקבוצה. אז הוא עלול להתחבא שם, ועדיף גישה אישית יותר. אבל יש דברים שלטעמי קשה מאוד להשיג בעבודה אישית - במיוחד אם רוצים בטחון עצמי גדול מאוד. לזה קבוצה עוזרת מאוד. בהצלחה

ענבל כהן חמו

מאמנת אישית בכירה ומדריכת מאמנים מוסמכת
מנהל
תשובות טובות

יקירה, קיבלת תשובות יפות ומגוונות לשאלותייך. נשמח לשמוע מה מביא אותך לשאול את השאלות הללו. כיצד נוכל לסייע לך במסע האישי שלך?

למעלה