הי, חדשה כאן

ענתר

New member
הי, חדשה כאן

כיף לגלות פורום שעוסק בתוכניות שאני אוהבת. האם יש מאמר שמסדר את הסדר שלכל ה CSI?

שלום לךך../images/Emo24.gif

כמה נחמד. ומה זאת אומרת מאמר שמסדר את כל הסדר של הCSI?

ענתר

New member
תודה על קבלת הפנים

יש שלוש סדרות, האם חוץ מהשם יש קשר בינהן? האם אחת בת של השניה?

כן בוודאי!../images/Emo13.gif

אפשר לומר שCSI MIAMI וCSI NY הן שתיהן בנות של CSI המקורי. וגם יש כמה פרקים בסדרות אלו(בכל השלושה) ששחקנים מCSI אחד שיחקו בCSI אחר.

ענתר

New member
כלומר CSI לאס וגאס

הוא ה CSI המקורי? חבל שהתחלתי לראות לא מהפרקים הראשונים. היה לא מזמן פרק שבו הצילו ילדה בעזרת שביל המסטיקים. היתה צנה שעכולם אוכלים ויורדים על ווריק בכך שאומרים יוקו אונו מישהו יודע למה?

אכן המקורי

תספרי לי על טינה, הדמות שהוא מזכיר. יכול להיות שהדמות איכשהו מזכירה אותה.

באותה סצינה עם היוקו אונו

הוא דיבר על טינה, אני אצטט לך: Warrick: You know, I was talking to Tina last night and she said something that made me think. Greg (coughs): Yoko Ono. (Nick laughs) Warrick: Tina's dad's a doctor of anthropology. So one day when she was a little girl she asked her dad where in her body her anthropology was. You know, he's a doctor. Mark's dad's a lawyer maybe Mark was thinkin' you know, habeas corpus, body of the crime. Sara: Body of the crime is content of the case, not an actual body. Warrick: Yeah but a kid could easily misinterpret. Maybe he's thinkin' no body, no crime, no crime, no punishment. Sara: Does Yoko Ono want a job? (Nick laughs) הבנת?

ענתר

New member
ברשותך, אפשר לשאול שאלת סקר?

כחדשה לא אוהבת לעשות דברים לא מקובלים

למעלה