הי חדשה בפורום

הי חדשה בפורום

שמי נעמה ואני חדשה בפורום. אני לא מצליחה לשנות את הכינוי שלי בעדכון הפרטים משום מה. יש למישהי מושג איך עושים זאת? תודה בכל אופן אני אמא לשני בנים האחד בן שנתיים וחצי והשני בן שבעה חודשים. מתגוררת בחו"ל ושמחה לשמוע על הפורום הנחמד שנפתח. מקוה להיות פעילה.

רציתי לאמר בנוגע

לפליטות של תינוק. משום מה המסר עבר למטה, אז לאמא של שנשן- כדאי לך לנסות ואשמח לשמוע אם זה עזר. בהצלחה

טוטי30

New member
ברוכה המצטרפת ל../images/Emo82.gifנו החם ../images/Emo24.gif

ברוכה הבאה לפורום, מאיזה חו"ל את? יש כאן דיי הרבה חברים חו"לניקים, כולל אני. המסר לאמא של שנשן עבר להמשך השרשור בעניין הפליטות. אנחנו נוהגים לשרשר הודעות קשורות כדי לשמור על רצף. לגבי הכרטיס האישי ושינוי שם, אין לי מושג למה לא הולך מה לא בסדר בכינוי הנוכחי? לא משנה השם הוא גם שם...

תודה טוטי

הפורום ממש נחמד וכיפי. אנחנו מארה"ב, ניו יורק ומאד כיף כאן. לגבי שינוי השם, ויתרתי על הנסיון לשנות. מאיזה חו"ל אתם?

ayelet i

New member
../images/Emo140.gif ברוכה המצטרפת...

לביתנו החם! לגבי שינוי הכינוי : כנסי לתיבת המסרים שלך (תלחצי על השורה שנמצא מצד שמאל של הדף למעלה - שמציינת את מס' המסרים החדשים שיש לך בתיבה) - בדף הבא מצד ימין למעלה תהיה לך אפשרות לשנות את שם המשתמש.

רות1974

New member
ואז, כשיהיו לך 2 שמות או יותר (בהתא

ם למספר הכרטיסים שפתחת) תוכלי להחליף ביניהם באמצעות האופציה של החלף שם משתמש.

אמנם אני לא נעמה

אבל הילדים שלי בהפרש ממש דומה (ליאור נולד שנתיים ועשרה ימים אחרי אייל)
בקיצור - זה לא קל אבל זה נפלא ונהדר
(וכמובן שזה מאוד אינדבידואלי... ותלוי באימא, באבא, בכל אחד משני הילדים ובסביבה הכללית).

ronnieyuval

New member
ואני אוכל לענות לך בעוד 3 חוד' ../images/Emo8.gif

אצלנו יהיה הפרש כזה של שנתיים וחודש (אם הנסיכה תצא בזמן). וחוץ מזה לשרון של אייל וליאור יש ילדים כל כך מקסימים שנראה לי דווקא פיס-אוף קייק
אתן צריכות לשמוע פעם אחת איזו פנינה או שתיים של אייל - הילד פשוט קומיקאי בחסד! אני נקרעת ממנו כל פעם מחדש.

ברוכה הבאה, גם אני מחו"ל

אנחנו מחו"ל מוסקבה ויש לנו אור בת 3 וירדן בן חודשים, אני כותבת מעט בגלל קשיי אינטרנט אבל קוראת הרבה, וזה אחלה פורום!

בנושא הפרשי הגילים../images/Emo107.gif

יש לי ילד בשם עופרי בן שנה וחמישה חודשים (עוד מעט שנה וחצי ת.ל. 19/11/2001) ומחר אני נכנסת לשבוע 36 עם עוברית. אין לי מושג איך זה יהיה לגדל שני ילדים בהפרש כזה אבל מצד שני גם לא היה לי מושג איך זה לגדל ילד אחד שנכנסתי להריון עם עופרי, וזה מה שאני עונה לכל השואלים "איך תסדרי?"
ואני אסתדר, כי לא תהיה לי ברירה.. אז כל מי שאומר לי שזה נורא קשה ויהיו לי חיים קשים והם ילכו מכות - בקיצור כל רואי השחורות, אני לא מתייחסת אליהם, אני יודעת שאצלי זה יהיה בסדר. ואל תשאלו איך אני פשוט מרגישה - מה גם שעופרי הוא ילד מאוד נוח ובגלל שהוא כל כך צעיר הוא לא ממש יבין וגם אם תהיה ריגרסייה אני אבין אותו.
וההחלטה הכי חשובה שלי - היא לא לעשות החלטות וכל גשר לעבור בזמן שאני אצתרך. בהצלחה לכולם

למעלה