הי חדשדשה כאן

הי חדשדשה כאן

יש לי שאלונת אולי תוכלו לעזור לי כל המבינים בעניני פלאפונים.. אני רוצה לפתוח פלאפון נוקיה 6228 דור שלישי מאורנג לסלקום יש מצב כזה? כמה זה עשוי לעלות? ואיפה? אני מהמרכז

טאKילה

New member
היי אמא של אוראל ועדן../images/Emo39.gif

התשובה היא , כן זה אפשרי. כמעט בכל חנות למכירת טלפונים סולולריים עושים את הפעולה הזו, העלות בערך 50 ש"ח. ברוכה הבאה לקסם הוירטואליה

לא הבנתי

לא הבנתי מה את רוצה האם יש לך עניין באורנג או אולי פלאפון או סלקום כי סלקום זה סלקום פלאפון זו חברה אחרת ויש גם אורנג בכל קניון יש את שלושת הדוכנים לכי לטייל בקניון ויסבירו לך הכל בהצלחה

אני ליאור..

היא בכלל מנוקיה :) .. האמת שאת צודקת, הן חברות שונות. אבל סלקום ואורנג עובדות על אותה טכנולוגיה ואז אפשר להשתמש במכשיר אחד ל2 החברות.. .. בוקר טוב לכולנו

יודעת יודעת אחתוש

רק שפשוט משומה למכשיר הנוראי הזה יש שקוראים לו פלאפון ולא חשוב אם זה של סלקום אורנג' או של פלאפון, אז מה שלא יהייה הוא פלא-פון

עכשיו הזכרת לי נשכחות..

במשך 6 שנים ניהלתי מרכז שירות ומכירה של אורנג.. .. כל פעם היה מגיע לקוח כוכב אחר ושואל - ``יש לכם פלאפון אורנג שפתוח לSIM של סלקום?``.. ככה בנשימה אחת אמר 3 חברות וכאילו לא אמר כלום.. .. מזל שלא שאל אם זה גם עושה ווקי טוקי של מירס.. .. :)

וזהו בדיוק חיחיחי

וזו אמא של כתבה אתם מבינים בפלאפונים? כך כתבה אני רוצה לפתוח פלאפון של אורנג' או סלקום ראי כמה פרסומת יכולה לחדור לנו למוח זה כמו שמקרר זה פאג'ידר, שלגון זה ארטיק ויש בטח עוד

למעלה